Gość Gość Napisano 27 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpnia 2016 panowie darmo dawac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 27 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpnia 2016 Za darmo to mogę handlarzowi ale w mordę dać. A ja za 8złociszy sprzedaje. I mam w d*p...e nie będę pracował za darmo, a jak miałbym tyrać to rzuciłbym to i do roboty iść, Pracy jest ile się chce i jaką się chce i kasa też nie zła. Także rolnicy kochani sprzedając po 2 złote jesteście zwyczajnie poniżani i w d ryp...ni. Pozdro dla tych co potrafią się cenić reszta spa..ć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 27 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpnia 2016 Po co wy to kopiecie to lepiej za darmo oddajcie w domu i na to samo wyjdzie, i auta nie będziecie męczyć i czasu tracić. Polski rolnik głupkiem jest oj jest. Na zachodzie ziemniaki wymoczyło że od lat nie pamiętają takiej klęski a w Polsce ziemniaki za darmo. . Czasami to się zastanawiam czy polski rolnik mógł by pracować w kołchozie za darmo. I wiecie co już pracuje tylko nie zdaje sobie z tego sprawy. I tak pracuje że ma przeżyć, napić się wódy i do roboty od rana do wieczora.I wielkie GGGG z tego ma. Bo co zarobi to zaraz wyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pioter Napisano 27 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpnia 2016 Za darmo to mogę handlarzowi ale w mordę dać. A ja za 8złociszy sprzedaje. I mam w d*p...e nie będę pracował za darmo, a jak miałbym tyrać to rzuciłbym to i do roboty iść, Pracy jest ile się chce i jaką się chce i kasa też nie zła. Także rolnicy kochani sprzedając po 2 złote jesteście zwyczajnie poniżani i w d ryp...ni. Pozdro dla tych co potrafią się cenić reszta spa..ć jestem dokładnie tego samego zdania!! brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bartek Napisano 27 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpnia 2016 ludzie co wy piszecie dać w morde w polsce spozycie spadło ziemniaka jest urodzajny rok wszystkie sadzeniaki były na wiosne wykupione w centralach i cena niska ziemniak nie schodzi za duzo nasadzone zaczyna sie opusczanie ceny kto opusci tanio ten sprzeda i cos sie mu wróci a kto nie zostanie i wyzuci i nie bedzie mił nic fige z makiem tylko nakłady miał a z czego dokładać zeby na wiosne w pole wyjechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Producent Napisano 27 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpnia 2016 (edytowane) Widać że nie umie czytać ze zrozumieniem a ja i tak mam wszystko kontraktowane i nie muszę się o nic modlić. Ziemniaków nie jest tak wcale dużo , niektóre odmiany słabiej sypią niż w tamtym roku ale są grubsze. Pozdrawiam i życzę wytrwałości w tej nierównej walce. Edytowane 27 Sierpnia 2016 przez IGRiT usunięto wyzwiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość stanisław Napisano 28 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpnia 2016 u mnie ziemniaki sypią bardzo dobrze wydajnosć 40-50 ton z ha to jest jak kopalnia nie moge przekopać walą sie całą tasmą daje 40 ton obornika na hektar dasz gnój to sie na polu nie bój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pyrlandja Napisano 28 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpnia 2016 ile lat można dokładać i pracować świątek piątek i w niedzielę po 14 godzin ziemniaki tanie warzywa za grosze a o jabłkach już nie wspomnę pozdro dla wszystkich niezłomnych rolników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ada Napisano 28 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpnia 2016 rolnicy wpadli w panike i dużo ziemniaka już wyprzedane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ryszard Napisano 28 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpnia 2016 Sadziłem kiedyś po 10ha teraz 0,5ha. Lekcje odrobiłem. Sprzedaję po 1zł za kg ,tylko stałym odbiorcą.Pośrednicy u mnie nie kupują.Do uprawy nie dokładam,a jeszcze coś tam zostanie. Sądzę, że w tym roku będę miał większy zysk niż ci co mają po naście ha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 28 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpnia 2016 panowie powiecie jak tam giełdy jest sens jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 28 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpnia 2016 panowie jak u nas susza to od Niemca kupujá bo jest otwarty rynek i ok a jak u nas duzo a deszcze na zachodzie to my mamy fito!!! i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość janusz Napisano 28 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpnia 2016 malo ziemniaka pod krzakiem zobaczymy co dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość patryjota Napisano 28 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpnia 2016 dawać kosy na sztorc i na belweder ruskiego wk***iają i jest tak jak jest jak bym miał 20000 tys na rękę tak jak te darmozjady w warszawie to kartofle miał bym w d*pie jadł bym suszi i chlał wóde jak kwaśniewski w katyniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość normalny Napisano 28 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpnia 2016 szanujcesie a niezadarmo odajecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ole Ole wygraj Napisano 29 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpnia 2016 za Kwaśniewskiego to akurat z Ruskimi było dobrze jabłka szły kapucha też pyry ładowali co 2 lata nie było tragedii a teraz co? jak się z Rosjanami nie dogadają to markety nasz wykończą będziemy jebacc w polu opaleni jak MURZYNY na leasingi wielkich grup producentów żeby prezesi tych że grup mogli opalać d*py na Balearach wróć Aleksandrze OLE OLE WYGRAJ OLE OLE WYGRAJ NA PREZYDENTA TYLKO TY pokaż im jak należy pić i handlować żeby godnie naród żył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 29 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpnia 2016 Bardzo cię polubiłem chłopie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hurt wgr Napisano 29 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpnia 2016 malo ziemniaka pod krzakiem zobaczymy co dalej dosyć jest ziemniaka pod krzakiem zobacz jaka cena niska zdajesz se sprawe jak było by wiecej pod krzakiem co by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gonic sprzedawczykow w BMW Napisano 30 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpnia 2016 ziemniaka nie było dużo więcej nasadzone co wy pier**licie? firmy takie jak na Sieradzu i zresztą nie tylko bo więcej jest takich mości Panów w Polsce co potrafią tylko importować bo takie wytyczne daje market, zamknąć granice a cały ten chłam zachodnio europejski pociąć i zezłomować wybrać Aleksa i przytulić się do Rosji a jak nie to dalej lecieć na terminach płatności, kredytach i leasingach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pyra Napisano 30 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpnia 2016 przytulić się do Mateczki ROsji powiadasz? heh, jeszcze byś pożałował, jakby Putinowskie oficiery przyszły i gospodarstwo do kołchozu wcielili interesu na ziemniaku w tym roku nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AAMDADSa Napisano 30 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpnia 2016 Wieluń 2 złote worek i towaru opór. Co Ty chłopie za głupoty wypisujesz ... do szkoły za***rdalaj bo inaczej już się nie da czytać wypowiedzi gówniarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 31 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpnia 2016 panowie jak tam giełdy Kraków Katowice jest sens jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jakób Napisano 31 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpnia 2016 W okolicach Wróblewa 4 zł płacą za worek co ty za głópoty wypisujesz 4 zł ja mam ziemniaka i niemam komu sprzedać chadlaze płacą 2 zł trzeba sie zapisać to za dwa tygodnie dopiero wezmnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 31 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpnia 2016 Ty zapisz sie szybko i jeszcze zaplac mu zeby tylko zabral od ciebie naucz gosciu najpierw sie otografi bo przynosisz wstyd madrym i rozwaznym rolnikom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 31 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpnia 2016 Ty zapisz sie szybko i jeszcze zaplac mu zeby tylko zabral od ciebie naucz gosciu najpierw sie otografi bo przynosisz wstyd madrym i rozwaznym rolnikom ty rozwiniety rolniku urodziłes sie i miałes wstyd na wieszchu prawda jest taka na sieradzu ziemniaka niema kto kupic 2 zł worek ziemniaka ciezko sprzedać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi