Gość Andrzej Napisano 11 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maja 2017 Witam bardzo serdecznie, uprawiam bób w rejonie Łowicza chciałbym poruszyć temat prognoz lub szacunków odnośnie sytuacji w uprawach tego warzywa. Interesuje mnie czy zalało, zmarzlo itp. Wg mnie bób z pod wlokniny ma mało kwiatów, gdzieniegdzie zalany i żółknie i nie zanosi się na duży plon. Jak u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nowy Napisano 11 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maja 2017 U nas to samo okolice krakowa ponadto pod wloknina ma brazowe plamy czekoladowa plamistosc takze nie zanosi sie na duzy zbior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrzej Napisano 11 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maja 2017 Sprawdzałem dzisiaj pierwszy piętra obmarzly czarne kwiaty, wiatr go jeszcze połamał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 15 Czerwca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwca 2017 Wie ktos moze jaka cena bobu na rybitwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość adi Napisano 15 Czerwca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwca 2017 Jak prognozujecie cenę bobu w sezonie tj koniec lipca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 15 Czerwca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwca 2017 rybitwy wczoraj 6 zł a dzis o 18 wołali 14 zainteresowanie bardzo duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Adi Napisano 11 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipca 2017 Jak u was plon bobu? Jaka cene prognozujecie w końcu lipca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 15 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipca 2017 wie ktos jak dzis bób na rybitwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrzej Napisano 19 Marca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marca 2018 Wsadził już ktoś bób w pole? U mnie rejon Łowicza kilka osób wsadziło przed nawrotem zimy. Nie wiem czy coś z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 19 Marca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marca 2018 Rozsadę , czy ziarno wsadzili ??? Bo ziarno to przeżyje może a rozsada na pewno nie . Wszędzie wyrywni już wsadzili . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrzej Napisano 19 Marca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marca 2018 Oczywiście rozsadę wsadzili , a ziarno jeszcze nie słyszalem żeby sieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Aleks Napisano 20 Marca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marca 2018 A u nas okolice Proszowic i ziarno i w tunelach i rozsade w pole wsadzili na glinkach gdzie ziemia ladnie obeschla ciekawe czy rozsada pod wloknina przezyla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 20 Marca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marca 2018 Niedaleko mnie 60 tuneli pora na wczesne zmarzło , to pod akrylem miało wytrzymać ? Za silny wiatr był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrzej Napisano 29 Maja 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maja 2018 Jak w tym sezonie zawiązał bób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrzej Napisano 4 Czerwca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwca 2018 Widzę że kazdy ma gdzieś ten post. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczepanitoo Napisano 4 Czerwca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwca 2018 Żeby nie było, że każdy. U mnie zawiązał super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrzej Napisano 10 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwca 2019 Dzień dobry! A w tym roku jak sytuacja z bobem? Z moich obserwacji wynika, że zbiory będą mniejsze niż w zeszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi