Gość Gość Napisano 22 Czerwca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwca 2017 Ok bydgoszczy na skupie bez szypulka 4.50 plus vat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 24 Czerwca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwca 2017 Nałeczów bez zmian 5 +vat .bez szypułki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 24 Czerwca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwca 2017 Ok bydgoszczy od dzis 4.70 plus wat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Seba Napisano 25 Czerwca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwca 2017 Na Goławinie ceny bez większych zmian ok 10 zł za łubiankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 25 Czerwca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwca 2017 Wczoraj Grodziec: 3.4 zł/kg z szypułką, 4.8 zł/kg bez szypułki. Jest OK, oczywiści + VAT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rocznik66 Napisano 26 Czerwca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwca 2017 Wilków 5,20 albo 5,30 bez szypułki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 26 Czerwca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwca 2017 Goławin z szypułką 3.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 28 Czerwca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwca 2017 Goławin bez zmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dan Napisano 28 Czerwca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwca 2017 Macierzyński w Gośniewicach bierze po 3.60 z szypułką i 5.40 bez ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zadowolony z wilkowa Napisano 29 Czerwca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwca 2017 Dziś w nocy po 18zł na broniszach marmolade sprzedałem większość, część po 20zł. Azję po 25zł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Truskawkowiec Napisano 29 Czerwca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwca 2017 Ty to chyba na dobrej bani byłeś bo takich cen tam wczoraj za Malwinę nie bylo i nie pisz głupot bo byłem tam wczoraj dwa razy i nie wiem czy się śmiać czy plakac z tych Twoich marzeń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zadowolony Napisano 29 Czerwca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwca 2017 Jak jeździsz z truskawka jak paznokcie to dostales te 13-14zł. Ja mam truskawke premium, jak chcesz to zapraszam na ogledziny wilkow pierwszy. Poza tym, ja nie sprzedaje ilości po 1000 lubianek plus tylko po 300-500 wiec tez inaczej handel wyglada . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość nowy Napisano 29 Czerwca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwca 2017 ale głupoty piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zadowolony Napisano 29 Czerwca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwca 2017 Człowieku przed wczoraj po 12,50 florensa puszczałem, wczoraj na rynku truskawke na palcach u reki mozna bylo policzyc handlarzy, moze dlatego cena inna, po co niby miał bym klamac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość oka Napisano 30 Czerwca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwca 2017 Słuchajcie ile za koszyk w hurcie teraz wołają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Goławinek Napisano 30 Czerwca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwca 2017 17 zł za łubiankę na Goławinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Seba Napisano 30 Czerwca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwca 2017 O trudnym sezonie bezpośrednio z giełdy: https://www.youtube.com/watch?v=wzZPM_Notn4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość majkel Napisano 1 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipca 2017 Po ile odszypułkowany przemysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jacek Napisano 1 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipca 2017 Przemysł nie wiem po ile ale w hurcie na Goławinie za łubiankę 11 zł Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 1 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipca 2017 Po ile odszypułkowany przemysł? 5.60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 2 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipca 2017 Nie po nosie tym, co wzieli sadzonki i podpisali kontrakty na dostawe truskawki .....cena 3,15 na zakładzie bez szypułki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Burzuj Napisano 3 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipca 2017 Rynek bronisze florens 16-18zł ( większość po 17zł dzisiejszej nocy ) . Malwina od 20 do 24zł . Łubianka oczywiście . Na rynku około godziny 18 jakieś 10 samochodów może z truskawką było raz dwa trzy i sprzedana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Truskawa Napisano 3 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipca 2017 Tak tak, ceny truskawki w górę bo sezon się kończy. Na goławinie łubianaki za 17-18 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość płotka Napisano 3 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipca 2017 A u mnie kupują po 11 zł i płaczą że drogo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zadowolony Napisano 4 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipca 2017 Wczoraj w południe po 15 na bronkach poszło .. Także cena zależy naprawdę od pory w jakiej się przyjedzie i jak tam kupcy cene podyktują.. U mnie jeszcze około 2/3 zbiorów będzie także już koniec ale ogólnie sezon uważam za bardzo udany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi