Gość widz Napisano 5 Czerwca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwca 2017 U mnie idared leci mocno troche ligola goldena widac a u sasiada gałęzie się łamią od jablek i to k.... sprawiedliwośc na tym świecie I ku.wa trawa też bardziej zielona nie ma sprawiedliwości HaHaHaha Jak w "Samych Swoich" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Podziwiam Napisano 5 Czerwca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwca 2017 I ku.wa trawa też bardziej zielona nie ma sprawiedliwości HaHaHaha Jak w "Samych Swoich" Polska społeczność i polska mentalność, ja nie mam to sąsiad najlepiej żeby też nie miał xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Znafca Napisano 20 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lutego 2018 Gdyby w Polsce była bieda ale broń jak w USA czy Rosji a władca rodem z tego tematu to by się postarał aby Polska była najbogatsza równając z ziemią inne kraje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
portat Napisano 25 Sierpnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpnia 2018 niestety i to się nigdy nie skończy chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
francik Napisano 26 Września 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Września 2018 A w marketach jabłka sprzedają po 4 zł/kg.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejŻ Napisano 26 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwietnia 2021 Ja mam swój sad i chyba w tym roku nic nie obrodzi bo chyba kilkanaście jabłonek mi zmroziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Witek43 Napisano 23 Grudnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudnia 2021 Niestety tak u nas jest od wielu lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi