Gość rolnik Napisano 16 Czerwca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwca 2017 Wycofany galigan i co teraz zrobic?goal slabo dziala a zamiennika brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pinus Napisano 17 Czerwca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwca 2017 z jakiej uprawy został wycofany galigan ? z cebuli, z truskawki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gospodarz Napisano 19 Czerwca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwca 2017 Z cebuli kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubertus Napisano 19 Czerwca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwca 2017 Ja ratuję się mieszając Goal ze Starane. Bromotril słabo działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik wlkp Napisano 20 Czerwca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwca 2017 jakies daje to efekty? jakie dawki dajesz i w jakiej fazie ?nie powykreca szczypioru/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubertus Napisano 22 Czerwca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwca 2017 Wykręca szczypior, czasem bardzo. Ale najskuteczniej działa. Na cebulę w fazie 4 liści właściwych dałem 0,25l Goal+ 0,15 Starane. Dwukrotnie próbowałem Bromotrilu i za każdym razem się zawiodłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Damian Napisano 2 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipca 2017 Przecież galigan i goal to ta sama substancja tylko dawka się różni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubertus Napisano 2 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipca 2017 Przecież galigan i goal to ta sama substancja tylko dawka się różni Nie jest to to samo. Substancja aktywna jest co prawda ta sama, ale inna jest zawiesina, w której ta substancja jest rozpuszczona. Poza tym wątpliwości trzeba poddać stężenie substancji aktywnej deklarowane przez producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość cebularz Napisano 11 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipca 2017 goal + olej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi