Gość Pawel Napisano 4 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Stycznia 2019 Rolnik dyktuje ceny ,,a nie hieny, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 4 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Stycznia 2019 Chcieli bysmy, ale mozemy tylko sobie po marzyc do póki nie bedzie jedność w calym kraju a nie tylko gadanie na blokadach a po strajku "kazdy robi ta co chce ta" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dziad Napisano 4 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Stycznia 2019 Darku...O jedności zapomnij!! Jestem z okolic KPR zbieram trochę ziemi tzn dużo dzierżawy.. pozna jesienią okazało się że ludzie z którymi kiedyś się wodeczke pilo teraz mnie chcieli w ch.ja zrobić i podbija stawkę za ha.. hahahhah Głupek zobaczył parę złotówkę więcej za towar i myśli... odpowiedzieć sobie sami.. Ps. O jedności pomarzyć możemy kolego darekspire.. Pozdro dla tych co jeszcze nie zglupueli calkowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 5 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Stycznia 2019 No wlasnie nie dopisalem ze i o tym mozemy sobie po marzyc ale jak najbardziej masz racje. A ten nowy rok bedzie jak dobrze pamietam taki jaki bodajrze 2015 co wszystko liczylo sie w marnych groszach. I jak mowisz ludzia sie po psulo w glowach bo troche lepsze ceny a oddadza to z nawiazka w tym roku. Dokladnie jakie rejony jestes? Ja kra miedzy kocmyrzowem a igolomia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pawel Napisano 5 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Stycznia 2019 Za wódeczkę ziemi nie dostaniesz jaki cwaniak,,,ty oddaj za grosze swoją ziemię. Na Sieradzu 2000 zł za 1 ha dzierżawy ino czekają na chętnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dziad Napisano 5 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Stycznia 2019 Nie napisałem że za woreczek zbieram ziemię.. ja płacę 1000-1500 Za ha i taka stawkę chcieli mi przebijać. Ciekaw jestem czemu w ubiegłym sezonie nie podbijali stawkę.. ucz się sieradzki kolego czytać że zrozumieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pawel Napisano 5 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Stycznia 2019 Każdy myśli o sobie,, u nas jest 2000 + dopłaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tomek Napisano 5 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Stycznia 2019 Witam jakie ceny za czerwonego mozna dostac kal 55+ ilosci tirowe z domu i za zoltego w tym samym kalibrze dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Poesek Leszek Napisano 5 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Stycznia 2019 10 do 11 zl za 15 kg cena spada ale moze pod koniec miesiaca cos ruszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 5 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Stycznia 2019 Co ty zapierdol opowiadasz jakie 10 ja sprzedaje na Rumunię za 13zl galę 5+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piesek leszek Napisano 5 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Stycznia 2019 To podaj mi nr do tego kupca ja takiego nie mam. Z gory dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jano Napisano 5 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Stycznia 2019 9 godzin temu, Darekspire napisał: No wlasnie nie dopisalem ze i o tym mozemy sobie po marzyc ale jak najbardziej masz racje. A ten nowy rok bedzie jak dobrze pamietam taki jaki bodajrze 2015 co wszystko liczylo sie w marnych groszach. I jak mowisz ludzia sie po psulo w glowach bo troche lepsze ceny a oddadza to z nawiazka w tym roku. Dokladnie jakie rejony jestes? Ja kra miedzy kocmyrzowem a igolomia Kolego taki rok jak 2015 się raczej nie powtórzy znaczy aż tak cenowo mizernie. Z prostego powodu niema ludzi do roboty a Ci co już pożądnie sa zmechanizowani nie oddają towaru za bezcen. Co nie znaczy że nie będzie tanio choć i tak wszystko zweryfikuje pogoda, wiadomo że się ludzie rzucą na Ziemniaki marchew pietruszkę cebulę bo jest na to cena w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michu Napisano 7 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Stycznia 2019 Wreszcie export się ruszył za raz ceny do gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrzej Napisano 7 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Stycznia 2019 Jakie ceny na ziemniakia z fito i bigbag na kraj 50+? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tomek Napisano 7 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Stycznia 2019 Z foto spokojnie 1zl na kraj 0,85 0,80 kal5+ przy ilościach tirowych na Rumuni towar jest po 1,40 a na zachodzie min cena 0,26 centów Polska najtańsza w Europie więc nie dajmy robić się w jelenia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ziemniak Napisano 8 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Stycznia 2019 13 zł za Gale to żaden szał bo luz idzie po 1zł/kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masło Napisano 8 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Stycznia 2019 Gala w hurcie tzn okolice +100 ton już płaci w okolicy 1zł/kg netto z podwórka. Ziemniak żółty w workach: 13-14zł/15kg też w hurtowych ilościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waldi Napisano 8 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Stycznia 2019 Mozesz powiedzieć kto płaci po 1zł netto za Gale?? Mam oferte ale po 1zł brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ja... Napisano 9 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Stycznia 2019 Panowie a jak giełdy dzieje się coś? Jak cena ? Zjazdowa i Bronisze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 9 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Stycznia 2019 Giełda w Kaliszu 14zl żółty i jest ruch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość k03 Napisano 9 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Stycznia 2019 rybitwy 15/14zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maciej Napisano 10 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Stycznia 2019 Robi się gorąco dzwoniom jak opętan i teksty typu szefuciu uzyskujesz auto na jutro więc jak jest popyt to ceny w górę w tym roku nie ma litości dla handlarzy bo rok temu kopali leżącego pozdrawiam Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jacek Napisano 10 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Stycznia 2019 Przyjdzie taki czas że będziesz się znowu prosił tego handlarza o zabranie z podwórka za 5 zł. Pazerność nie popłaca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jacek Napisano 10 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Stycznia 2019 A po drugie cena nie zależy od handlarza tylko od deszczu wiec handlarz nie kopał leżącego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kupiec Napisano 10 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Stycznia 2019 I znowu handlarzem sobie można wytrzeć mordę. 90% z was wielcy producenci, żeby nie handlarze więksi lub mniejsi to by ten towar rozdała za darmo albo wywaliła do rowu, bo nie wiedziałaby gdzie sprzedać. Handlarz zły, bo mało płaci, a ile ma płacić jak cena na giełdzie 5zł worek? Nie pasuje, to nie sprzedawaj, nikt nie będzie za darmo jeździł, nie chcesz 2zł to jedz i sprzedaj sam, a nie wiecznie handlarz zły. Nie handlarz ustala cenę tylko rynek. PS. Nie, nie handluję ziemniakami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi