Gość Andrei. Napisano 15 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Stycznia 2019 Witam. Jaka cena Irgi na Broniszach i ile płacą z podwórka kupcy na Mazowszu? Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Roll Napisano 15 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Stycznia 2019 Dzisiaj była koło 15 za worek. A jakie zejście to nie wiem. Ale co pierwsze przed zakupem to jaka w środku jest. Catania droższa a żółty to też różnie 13-15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Janek Napisano 15 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Stycznia 2019 Witam Panowie mam pytanie ile można dostać za czerwone i żółte w BIG bags ilości tir kal5+ dziękuję za informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mku Napisano 16 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Stycznia 2019 Witam jakie ceny można dostać w exporcie na Rumunię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kupiec Napisano 16 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Stycznia 2019 Takie jakie potrafisz wynegocjować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Max Napisano 16 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Stycznia 2019 Witam. Jak tam cena ziemniaczków na targpiascie we Wro? Z góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pepe Napisano 16 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Stycznia 2019 czerwone na palecie 15 zeta , gala na palecie nawet więcej ,żołte 14 zeta małopolska na dziś realnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Młody ziemniak Napisano 16 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Stycznia 2019 Na targpiast wro 14 zł a sprzedaż zerowa giełda Wrocław umiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maciej Napisano 17 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Stycznia 2019 Panowie jakie ceny chodzą za żółtego kal5+ ilości tirowe worek 15 lub BIG nag dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość w-wa Napisano 17 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Stycznia 2019 do mycia 1,1zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tomek Napisano 17 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Stycznia 2019 Tu już chyba prawie nikt nie ma takiego towaru a jesli to końcówki i stąd to mliczenie. Oczywiście mogę się mylic pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość z Napisano 17 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Stycznia 2019 cena na forum to 15zł a realna11-12zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masło Napisano 17 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Stycznia 2019 3 godziny temu, Gość Maciej napisał: Panowie jakie ceny chodzą za żółtego kal5+ ilości tirowe worek 15 lub BIG nag dziękuję za pomoc Ile tego masz? Mam klienta na dużą ilość po 80gr tak jak leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Roll Napisano 17 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Stycznia 2019 I taka narazie jest 10 ¬13 za worek. Co tu mówić że po 15 sprzedaje jak sporo ogłoszeń 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rafal Napisano 17 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Stycznia 2019 Ja dzisiaj sprzedałem czerwonego 24t za0, 95 BIG begu na Rumunię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Damian Napisano 18 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Stycznia 2019 Chyba ziemniaków zaczyna brakować bo po 15 telefonów na dzień o ziemniaki. Panie juz jadę. Co roku bierzemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paweł Napisano 18 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Stycznia 2019 Jaka cena na giełdach Kraków, Katowice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 18 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Stycznia 2019 Skąd wy bierzecie te ceny, 15 za wór , następny 1,1 za kg, ja pikole jak bym się sugerował tym forum to był bym milionerem, tak jak ktoś wyżej napisał, realna cena to 11-12, a 13 to już trzeba zawieść. Kiedyś ktoś mądry mi powiedział, wszyscy drogo sprzedają a jak przyjdzie wiosna to dżwi do banku się nie zamykają. Rozmawiałem z jednym sprzedawcą na składzie z nawozami to ludzie mają nie pozapłacane faktury za nawozy za 2018 a już biorą nawozy na nowy sezon z wydłużonym terminem płatności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bartek Napisano 18 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Stycznia 2019 jaka cena w Łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 18 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Stycznia 2019 Kraków 15- 17 zł worek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Max Napisano 18 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Stycznia 2019 Chłopaki trzymać cene nie dac zarobić handlarzykom. " Panie nie weźmiesz dzisiaj kto inny jutro po to przyjedzie". Hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Max Napisano 18 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Stycznia 2019 Nie opuszczajcie ceny. Mówią że jak otworzą przechowalnie to cena poleci w dół. Przechowalnie otwarte. I co poleciała? Nie, bo ziemniaka nie ma. Taki rok. Potrzeba przerobić za poprzedni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mati Napisano 19 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Stycznia 2019 Południe skończyło z ziemniakiem. Centralna też już cieniutko. Wiem bo jeżdżę jako kierowca po zaladunkach. Teraz już nad polnocy zaczynamy ładować. Mój brat jest rolnikiem i on uważa że nasz krajowy w maju dojdzie do 1,5 a może i więcej bo na zachodzie europy już jest aktualnie taka cena. A taniej nie będzie. Natomiast młody ziemniak z Maroka Izraela czy Egiptu nawet jeśli przyjdzie to do przemysłu się nie nadaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tomas Napisano 20 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Stycznia 2019 Kuj pom 1zl z domu nie ma negocjacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pawel Napisano 20 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Stycznia 2019 Ale rolnicy podnieceni cenami,haha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi