Gość Jacek Napisano 20 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Stycznia 2019 Zainteresowanie bardzo duże Rumuni byli wczoraj u mnie i zapłacili 4 auta do przodu i pytali się kiedy następne beda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bosss Napisano 20 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Stycznia 2019 a jak sobie radzą z brakiem badań Fito, kto wystawia fakturę i CMR, i jak propozycja ceny, mnie zoferowali 240 E za tonę worek szyty, na razie nie robię bo miałem w zeszłym roku wtope ITD złapało rumuna z fakturą i miałem kontrolę i manadacik 1000 zł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRz1 Napisano 21 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Stycznia 2019 Jakie ceny ziemniaka od poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość konrad Napisano 21 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Stycznia 2019 dzisiaj mialem od rana 20 propozycji kupna i rumunii tez przyjechali ogladac towar nagrzani do czerwonosci cene jaka mi wystawili 15zl za 15kg kal5+ zolty worek szyty ja mieszkam okolice krakowa tutaj juz duzo towaru niema!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość spr Napisano 21 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Stycznia 2019 wlkp 15 kg 15 zł worek szyty 5+ na palecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 21 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Stycznia 2019 Dzisiaj miałem propyzje 1zl luz kal55+ vineta blaszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 21 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Stycznia 2019 Ale sie nakręcacie .Jeden drugiego robi w konia ja sobie napisze dzisiaj był rumun i dawał mi po 17 za worek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 21 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Stycznia 2019 takie ceny na forum a realna na dziś 12zł za 15kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość He.. Lubelskie Napisano 21 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Stycznia 2019 A u mnie w okolicy w hurtowni z dostawą z fakturą ziemniaki 14.8. To po co pisać głupoty że 15 za luz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 21 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Stycznia 2019 23 minuty temu, Gość He.. Lubelskie napisał: A u mnie w okolicy w hurtowni z dostawą z fakturą ziemniaki 14.8. To po co pisać głupoty że 15 za luz. A ja na hurtownie po 15 netto. Także wszystko zależy co i gdzie ale 15 jest realne. Okolice Śląska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maciej Napisano 21 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Stycznia 2019 W Rumunii ziemniak jest między 1,60 a 1,70 masakra a tak nawiasem mówiąc to dzisiaj też zaladowalem na Rumunię luz za 1zl kilo kal5+ denara tylko bez pośrednika tylko rumunowi ziemniak będzie teraz szybko drozal bo importu nie ma a rumun mówił mi że teraz tylko Polska pasuje cenowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 21 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Stycznia 2019 dziś sprzedałem po 12zł rumunowi wiecej nie dają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Arek Napisano 21 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Stycznia 2019 Nie prawda ja 15zl dzisiaj dostałem z exportu z pocalowaniem w du... Południowa Polska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bronek Napisano 21 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Stycznia 2019 Warszawa: Catania 18, Irga 16, żółty 14... Zejście duże, towaru brakuje . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 21 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Stycznia 2019 Wszystko zależy od jakości towaru jak jest petarda to 15zl dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jjjaaa Napisano 21 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Stycznia 2019 37 minut temu, Gość Bronek napisał: Warszawa: Catania 18, Irga 16, żółty 14... Zejście duże, towaru brakuje . Pozdrawiam Tylko jaki teraz handel na giełdzie jak w nocy mróz to mało kto i jedzie sprzedawać bo i kupującego mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 21 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Stycznia 2019 Dzisiaj tir załadowany 14,5 następny po 15 kaliber 5,5 paleta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Do Bronek Napisano 21 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Stycznia 2019 Nie wiem jak w tym tygodnia ale w tamtym 600 worków catanii kumpel sprzedawał 4 dni czyli gdzie ty masz kurdę zejście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcin blaszki Napisano 22 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Stycznia 2019 Właśnie zaladowalem tira na Rumuna kal55+ worek 10 szyty paleta 1zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masło Napisano 22 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Stycznia 2019 Sląskie: Węgier się wczoraj ładował w okolicy po 14 zł/worek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pawel Napisano 22 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Stycznia 2019 A ja dostałam za baltone 20 zł i co,,,,,,,hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PYRA Napisano 22 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Stycznia 2019 Jak tu można pisać , ze nie ma zejścia jak kupiec się trzęsie żeby kupić ziemniaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemniak Napisano 22 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Stycznia 2019 W dniu 15.02.2018 o 19:39, Gość Paweł napisał: Na dziś realna cena to 1 zł netto za ziemniaka żółtego w Big Bagu, kaliber 35+. Bez żadnych odliczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Klik Napisano 22 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Stycznia 2019 A z drugiej strony są wśród nas tacy którzy potrafią sprzedać na dzisiaj po 11zl worek z dowozem do hurtowni. Ogarnijcie się ludzie, 14 to na dzisiaj jest minimum. Jeszcze na dodatek słyszę że gwarancję jakość dają i w d....e właścicielowi wchodzą. Ehhh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BBB Napisano 22 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Stycznia 2019 Na 11 nie słyszałem, żeby ktokolwiek gdzieś woził ładny towar, 12 z domu to też nic specjalnego jeśli chodzi o towar. Ktoś daje niżej niż można sprzedać, czasem tak trzeba jak się handluje latami z tymi samymi ludźmi, bo są tacy, że jak jest 5zł to też biorą i nie mówią daj po 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi