TakiTam Napisano 12 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipca 2017 Czym opryskać i nawozić dynie? StaceyMeday dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PiotrekAv. Napisano 20 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipca 2017 WITAM! Jaki początek sezonu? Sprzedajecie już coś? Jakie ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Trebor Napisano 9 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpnia 2017 Ja w tym roku nawoziłem hydrocomplexem oraz dolistnie rozpuszczalnymi nawozami wieloskładnikowymi a na grzyba Topsin. Na Bronkach aktualnie cena wynosi na wyjści 3 zł hokkaido 2 zł francuska czerwona. Zejście bardzo słabe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrzej Napisano 10 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpnia 2017 Dużo towaru na polu, pytam o hokkaido i muscata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tomek Napisano 12 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpnia 2017 JA nawożę w zależności od wyników analizy gleby fosfor potas azotu dużo a pryskać to warto chyba tylko od mszycy żeby nie pogryzły młodych owoców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PiotrekAv. Napisano 23 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpnia 2017 małopolska hokkaido hurt od 1,00 do 1,60 netto zejscie raczej słabe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PiotrekAv. Napisano 5 Września 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Września 2017 Nikt nie handluje dynią? Małopolska hokkaido duży hurt 1-1,2pln/kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Damian Napisano 7 Września 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Września 2017 Witam . Jak hurtowe ceny dyni hokaido i gomez ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Magdalena Napisano 10 Września 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Września 2017 ponawiam, jakie ceny hokkaido i gomez, szczególnie w małopolskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TakiTam Napisano 12 Września 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Września 2017 DZIEŃ DOBRY... Cisza co do cen? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrzej Napisano 13 Września 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Września 2017 Cenę ustal sam w granicach dobrego rozsądku i sprawdzisz czy odpowiada kupującemu, zawsze trzeba być elastycznym, zwłaszcza jak wieje wiatr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Danio Napisano 14 Września 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Września 2017 Nie rozdajcie za darmo bo malo towaru i brzydki pogradobiciach .Szanujmy sie nawzajem .Pozdrawiam cena hurt gomez w skrzynie 75-80 gr hokaido twardo 1 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TakiTam Napisano 16 Września 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Września 2017 A w jakich warunkach można przechowywać dynię? Powinna być sucha? Miejsce przewiewne i jakaś temperatura konkretna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dyniarz Napisano 19 Września 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Września 2017 Kupuje ktos dynie Spitfire? Albo zna ktos jakies ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrycjam Napisano 18 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopada 2017 Gdzie w lubelskim można sprzedać dynie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marek Napisano 27 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopada 2017 W jakim rozstawie sadzicie dynie hokkaido chodzi mi odległość krzaka od krzaka pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość trebor Napisano 10 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudnia 2017 Ja sieję gniazdowo po 2 nasiona co 80cm a międzyrzędzia co 1,5m tak jak ma prześwit ciągnika. W tym sezonie na jednym kawałku zrobiłem eksperyment i hokkaido posiałem co drugi rząd czyli 80cmx300cm. Owoce dorosły ładniejsze ale plon znacznie mniejszy. W jakiej temperaturze i wilgotności przechowujecie owoce i do kiedy najdłużej wam się udało przechować? U mnie w tym roku fatalnie 15% plonów zgniło na polu przed zbiorem i 5% poszło na kompost z magazynu. Woda zrobiła swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KPR Napisano 22 Czerwca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwca 2018 Jak tam rośnie dynia u Was? Więcej , mniej zasiane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KPR Napisano 15 Lipca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipca 2018 Co taka cisza w temacie?Sprzedajecie już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KPR Napisano 21 Sierpnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpnia 2018 Jak tam Dyniarze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KPR Napisano 28 Sierpnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpnia 2018 Małopolska ceny za Hokkaido i pizmowa 1.4-1.6 netto hurt ale zejście jeszcze słabe. Plon zależnie od pola 30-50% mniejszy niż w ubiegłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Danone Napisano 1 Września 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Września 2018 Susza robi swoje. PLON obniżony ceny do góry. Pozdrawiam nie dajcie towaru za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Trebor Napisano 2 Września 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Września 2018 Nie jest tak źle z plonem u mnie ale to tylko dlatego, że sieje nową holenderską hokkaido, która w normalnym roku daje do 60t/ha. W tym roku porosła trochę mniejsza 0,8-3 kg owoc. A co do cen to już tak kolorowo nie jest. Chcieć a móc to wa oddzielne tematy. Na razie podaż wysoka to i ceny pikują w dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrzej Napisano 28 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipca 2019 Jak sytuacja na dyniowych polach w tym roku? Zimne noce w maju, czerwcu i susza zrobiły swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość KPR Napisano 29 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipca 2019 Wydaje się że plon będzie mniejszy jak w zeszłym sezonie. Jakie ceny za hokkaido teraz? Jaki zainteresowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi