Gość And Napisano 1 Września 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Września 2017 Wczoraj okolice Konina 0,80 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Regina Napisano 1 Września 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Września 2017 U mnie 70 gr - okolice Grojca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Potęga błędów Napisano 1 Września 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Września 2017 Za te zgniłki to te chłopki powinny płacić jeszcze za utylizacje a nie wszystko zbierają i cenę by chcieli nie wiadomo jaka , tylko tym przemysłem się interesują wiesnioki , chłopka to zawsze mało i złe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wiesniok Napisano 1 Września 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Września 2017 Za te zgniłki to te chłopki powinny płacić jeszcze za utylizacje a nie wszystko zbierają i cenę by chcieli nie wiadomo jaka , tylko tym przemysłem się interesują wiesnioki , chłopka to zawsze mało i złe Jak będziecie tak pogrywać ceną to i zgniłki dostaniecie i będziecie się cieszyć ze swojej marży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Potęga błędów Napisano 1 Września 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Września 2017 Za rok w kolejkach będziecie stali za 10 gr i będziecie się cieszyli ze to ktoś od was kupił chłopa nie można się żałować bo on nie ma chonoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wiesniok Napisano 1 Września 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Września 2017 Za rok w kolejkach będziecie stali za 10 gr i będziecie się cieszyli ze to ktoś od was kupił chłopa nie można się żałować bo on nie ma chonoru A to jeszcze się okaże kto nie ma honoru i komu będzie się opłacać za 10 gr. oddać ? te czasy minęły i ekonomia jest obecna i znana nie tylko dla pseudo biznesmenów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość 65765 Napisano 1 Września 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Września 2017 Bardzo prostackie to forum się robi. Proszę podawać ceny, a nie prowadzić odwieczną wojnę między skupiarzami a sadownikami. Jedni żyją dzięki drugim, więc nie rozumiem tej zawiści. Skoro sadownikowi nie pasuje jego ciężki żywot niech zajmie się handlem. Jeżeli zaś według kupujących sadownictwo to banalne źródło dorabiania się to niech się przebranżowią. Na tym proponuję zakończyć tę głupią polemikę z polska mentalnością (czytaj użalanie się nad sobą i zazdroszczenie innym) w tle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bronisze Napisano 1 Września 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Września 2017 A ja mam wrażenie, że produkujecie tylko na przemysł 5 stron , a deser i exportowy cisza, wczoraj Bronisze towaru mało ceny 30- 35 grube, 20- 25 drobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kupujący Napisano 1 Września 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Września 2017 Bardzo prostackie to forum się robi. Proszę podawać ceny, a nie prowadzić odwieczną wojnę między skupiarzami a sadownikami. Jedni żyją dzięki drugim, więc nie rozumiem tej zawiści. Skoro sadownikowi nie pasuje jego ciężki żywot niech zajmie się handlem. Jeżeli zaś według kupujących sadownictwo to banalne źródło dorabiania się to niech się przebranżowią. Na tym proponuję zakończyć tę głupią polemikę z polska mentalnością (czytaj użalanie się nad sobą i zazdroszczenie innym) w tle. Święte Słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Golden Napisano 1 Września 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Września 2017 Lubelskie 0,70 ma byc lepiej nadal trzymamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość asd Napisano 2 Września 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Września 2017 co trzymacie ? przecież nie ma przemysłu podobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Olek Napisano 2 Września 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Września 2017 co trzymacie ? przecież nie ma przemysłu podobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Przemo Napisano 2 Września 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Września 2017 Trzymamy ręce w kieszeni i z was się śmiejemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wieśniak Napisano 2 Września 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Września 2017 Jabłuszek nie ma więc nie kupujesz tylko net katujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sebek Napisano 2 Września 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Września 2017 A ja mam skurczyki normalny urodzaj i taniej jak po 1zl przemysłu nie oddam a exportowym liczę na nawet 3 zł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zbynio Napisano 2 Września 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Września 2017 W ubiegłym roku miałem z 10 ton Antona na taśmę plus giełda teraz 2 skrzynie. Boikena może 10% bez problemu pójdzie na giełdę.co bez robaka i gradu trafi do chłodni A jeszcze mają być przekazania gdzie też przecież różny towar trafiał wiele więc na przemysł nie zostanie. Na ekologicznym i dzikich pustka.Powiśle lubelskie wczoraj 70gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jacek Napisano 2 Września 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Września 2017 (edytowane) Współczuje rolnika ze tak ciagle maja te kataklizmy Grady mrozy,albo susza albo za mokro ,ja mam prace i dobrze ze sprzedałem ta schedę w holere teraz widzę jak Sasiad ... nawet na wczasy nie ma , także nie dziwie się ze chcą za te owoce nawet 2 zł bo za to tyranie to i tak mało jest . Wytrwałości chłopy Edytowane 2 Września 2017 przez IGRiT Usunięto Inwektywy. Proszę trzymać się tematu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tomek Napisano 2 Września 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Września 2017 A ja mam skurczyki normalny urodzaj i taniej jak po 1zl przemysłu nie oddam a exportowym liczę na nawet 3 zł ? żabyś sie nie przeliczył już w tym roku miało być 3 zł a ile było w lipcu.....co do tych kataklizmów to bym nie przesadzał, po za tym warto sie ubezpieczyć, dzięki temu że był mróz jest wyższa cena i to na jedno wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sławek Napisano 2 Września 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Września 2017 Współczuje rolnika ze tak ciagle maja te kataklizmy Grady mrozy,albo susza albo za mokro ,ja mam prace i dobrze ze sprzedałem ta schedę w holere teraz widzę jak Sasiad ... ma nawet na wczasy nie ma , także nie dziwie się ze chcą za te owoce nawet 2 zł bo za to tyranie to i tak mało jest . Wytrwałości chłopy ja mam prace i też mnie nie stać na wczasy......i nie jezdze samochodem za 200 tyś tylko za 20 także nie pisz bajek jaka to bieda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Golden Napisano 2 Września 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Września 2017 Lubelskie przeskok na 0,75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Champion Napisano 4 Września 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Września 2017 Panowie, jak tam w nowym tygodniu? Jakieś zmiany cen? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sadownik Napisano 4 Września 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Września 2017 Błędów 0,76 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość huanita Napisano 4 Września 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Września 2017 Ryl... nie ma na drogowy za mercedesy?nie goraczkuj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość And Napisano 6 Września 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Września 2017 Okolice Konina 0,75 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Antonówa Napisano 6 Września 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Września 2017 md-macierzyński dziś 74gr za zwykły i 85gr bez zgniłych/suchy/ okolice Grójca 75 -77gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi