Gość Gość Napisano 26 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Października 2017 U mnie 25% tego co w zeszłym roku więc cienko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 27 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Października 2017 Jabłka jest duzo mniej. Są rejony w których jest ok ale większą część to polowa, a Ci którzy wieszcza 1 zł na wiosnę mogą się zestresowac jeszcze bardziej Ci którym uda się jabłko przechować zarobią bo jabłko będzie minimum 2,2 ale dalej śmiejcie się i wyzywajcie:) na wiosnę przy cenie 1 zł w marcu pisałem że będzie około 2 zł to mnie mieszaliscie z błotem,a potem miałem z was niezły ubaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tomek Napisano 27 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Października 2017 tak tak ja mialem też ubaw z tych co w lipcu sprzedawali po 1,40 ..............taka cena jak piszesz była tylko przez jakiś czas potem mimo "braku jabłka" przez grady okazało sie że pelnych komór jest mnóstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jabcarz Napisano 27 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Października 2017 3zł będzie za jabłko, a w detalu 6, na pewno ludzie będą kupować i stać w kolejce jak za komuny, bo braknie tych waszych zasranych jabłek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosć Napisano 28 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Października 2017 JabcaRz żebyś się nie zdziwił i na wiosnę było tak jak mówię ok może i potem było 1.4 ale co z tego ? kto mądry wziął kasę i tyle prosili żeby im otwierać :)ale z kim się handlowaLO? Napewno nie z tymi co w 2016 "srali" na nasze jabłko na wiosnę, odsyłAli tiry ludzi mówiąc czekolada z tych się śmiało, zapraszalo i jak nie dajesz 2 to odjazd skończyło się. I wszystko gotoweczka). Bez odbioru frustraci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hmm Napisano 28 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Października 2017 tylko tych mądrych to była garstka reszta czekala na 2,50 albo i 3 hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Meriva Napisano 4 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopada 2017 Od jakiegos czasu mieszkam w Danii w Kopenhadze. Jak mam kupic jablka to wole banany i inne cytrusy bo za jablka dam 20 koron okolo 12 zl ale za te same pieniadze moge miec wiecej bananow niz jablek wiec wybieram cytrusy. Tak samo w Polsce jesli jablka beda zbyt drogie ludzie beda kupowac cytrusy. Teraz dla przykladu Gala Royal jedna z najdrozszych odmian ostatnio w sklepie tu w Kopenhadze byla po 10 koron okolo 6 zl za 8 sztuk. Towar z PL ciekawe ile dostal sadownik od firmy, ktora dostarczyla te jablka na sklepy w Kopenhadze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sadownik D Napisano 5 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopada 2017 Za taką galę sadownik otrzymał 2.20 zł za 1 Kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AAA Napisano 6 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopada 2017 Jaka cena za Idareda teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Imd Napisano 7 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopada 2017 1.5 bez problemu możesz wziąć. Czy coś więcej nie wiem,taka miałem propozycje z od 2 osób wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sad Napisano 7 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopada 2017 Jaka cena za Prinsa w Sandomierzu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majkel207 Napisano 7 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopada 2017 Da rade 1,6 wziąć za idareda 7+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sadownik Napisano 8 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopada 2017 Jakie aktualne ceny za prinsa 7+ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kamil Napisano 8 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopada 2017 Jaka cena jonagoreda i championa w grojec kim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Majki Napisano 8 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopada 2017 są grupy co dają już 1,7 za czerwone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość realista Napisano 8 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopada 2017 a ile z tych 1,7 wychodzi po ich sortwaniu, 1,17? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majkel207 Napisano 8 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopada 2017 sorry w karton robi akurat ten znajomy, jonagoreda konkretnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sadownik Napisano 8 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopada 2017 Majkel, można wiedzieć gdzie tak płacą?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sad67 Napisano 8 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopada 2017 za idareta dawały 1.3 za wiekszo ilosc sprzedałem 7 ton okolice Mogielnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 9 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopada 2017 1.5 to cena minimalna za idareta w karton za samo jabłko okolice warki. Grupy na sortowanie próbują jak się uda,1.4 1.5 1.6 zależy od grupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość M iki Napisano 10 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopada 2017 Jakie sa ceny za championa i za odbierkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sadownik Napisano 13 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopada 2017 Obierka 1,15 ECO Rębowola, Jonagored 6,5 + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość stef Napisano 14 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopada 2017 @Sadownik a przemysłowe eco cenę znasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łukasz Napisano 21 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopada 2017 (edytowane) Czy handlował ktoś z firmą Damar z dobrego Miasta? --- Od Administracji: Co to ma do tematu? Edytowane 21 Listopada 2017 przez IGRiT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Aa Napisano 21 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopada 2017 Export stoi prawie, chodza sluchy ze cena na export spadnie o 20 gr/kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi