Gość piotr Napisano 10 Września 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Września 2017 jak tam przygotowania do zbiorów ? zaczynacie po weekendzie ? ile płacicie polskim pracownikom ? u mnie łodzkie 120 - 130 zł dniówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Xxx Napisano 10 Września 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Września 2017 U mnie 200 złotych, śniadanie, obiad dwudaniowy z deserem i oczywiście kolacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hmm Napisano 10 Września 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Września 2017 śmiej sie śmiej, ludzie za 100 zł nie chcą pracować na tą chwile chyba że jakies mietki spod sklepu, jeszcze nie jeden bedzie miuał kłopot aby znalezc pracowników wogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin95 Napisano 10 Września 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Września 2017 śmiej sie śmiej, ludzie za 100 zł nie chcą pracować na tą chwile chyba że jakies mietki spod sklepu, jeszcze nie jeden bedzie miuał kłopot aby znalezc pracowników wogóle właśnie bardziej to się ciężko tych z pod sklepu doprosić żeby jaśnie Pan zechciał podjąć się pracy nawet za 15zl/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 10 Września 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Września 2017 I tak to potencjalny zysk z wyższych cen w tym sezoniepójdzie na wyższe pensje dla pracowników... Jak nie urok to sraczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Telmex Napisano 11 Września 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Września 2017 Ja płace 8zł/h + podstawowe rzeczy ( ziemniaki / cebula ) do tego mieszkanko z TV, kuchenka, zlewozmywakiem, prysznicem i ludzi mam co roku . Nie będę płacił więcej niż 8zł, tak było od zawsze u mnie i w moich okolicach ( Wilków, mazowieckie. ) i tak będzie. Jak się jest miłym a nie chamem ze wsi, to i ludzi się będzie miało co rok, dla niektórych ważniejsze są normalne warunki pracy a nie kołchoz za 9 czy 10zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rere Napisano 11 Września 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Września 2017 co fakt to fakt, jak sie ludzi traktuje w porządku to co roku sie ma tą samą ekipe polaków. Dla ukraińca 8 zł + warzywa to norma, polacy około 120 zł dniówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi