Gość Kupie pietruszke Napisano 8 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lutego 2018 Sprzedaje ktoś pietruszke handlowa na brudno? najlepiej kujawy lub łódzkie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pietruch Napisano 8 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lutego 2018 A po ile płacisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kupie pietruszke Napisano 8 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lutego 2018 1,80gr do rozliczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pietruch Napisano 8 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lutego 2018 No to słabo bo 2,2 mam oferty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotr Napisano 8 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lutego 2018 Potwierdzam- za brudny ale ładny towar do mycia mam oferty 2zl/kg. Ok. Proszowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kupie pietruszke Napisano 9 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lutego 2018 masz oferty kupna czy sprzedaży. bo jak sprzedaży to prosił bym o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kupiec Napisano 9 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lutego 2018 za ładną na brudno auto moge kupić po 2 zł , gotówką płatne w bigbagu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Aaa1 Napisano 27 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lutego 2018 Witam jak zejście pietruszki? Nie wiem czy komorę otwierać z towarem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maro Napisano 27 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lutego 2018 22 minuty temu, Gość Aaa1 napisał: Witam jak zejście pietruszki? Nie wiem czy komorę otwierać z towarem . Jak masz w komorze i widziałeś jaki towar wkladales i jesteś go pewien to chyba jakaś wiedzę masz i masz ta komorę by zarabiać to trzymaj do maja w tej komorze jak lubisz piniodz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość brak Napisano 2 Marca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marca 2018 Witam. Ile można dostać za myta pietruszkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Darekspire Napisano 2 Marca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marca 2018 2,2 do max 3 za towar perfekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pietruszka Napisano 9 Marca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marca 2018 Ile dostanę za myta pietruszkę? Mam na zbyciu kilka ton. Prosta,długa z wzerkami. Jestem z Wielkopolski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ziemniak Napisano 26 Marca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marca 2018 A Wy jak tam? Nie protestujecie? 5zl juz jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krakówAgro Napisano 27 Marca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marca 2018 5zł to żadne fanaberie , aktualnie cena mytej pietruszki od 4zł za towar słabej jakości , do 6zł za kryształ, ceny na Węgrzech to 400-500 forint za kilo ,w przeliczeniu na złotówki to 4.8-6.0 zł na Rumuni i Czechach ceny podobne .Podane ceny są cenami hurtowymi z Giełd Rolnych . Ja obstawiam cenę w Czerwcu na 8 - 10zł kg w hurcie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KPR Napisano 27 Marca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marca 2018 To żebyś się nie przeliczył bo wtedy to już jest młoda z Węgier. Swoją drogą to pamiętam taki rok że za dwa kursy starym Zukiem z pietruszką na Rybitwy mniej więcej o tej porze było tyle pieniedzy że nowego Zuka diesla z blaszana paka i skrzynia 4 sąsiad kupil. Powaga- za 3 tony pietruszki nowe auto z salonu ! To było coś koło 1990 roku i cena na dzisiejsze pieniądze była ok.20zl/kg.! 20 ZŁ.prawie 30lat temu- teraz musiało by być z 50zl licząc sile nabywcza pieniądza.We trzech jeździli na plac ze strachu bo tyle kasy bylo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ziemniak Napisano 27 Marca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marca 2018 w tym roku cos zasieje.. z 5ha sprobuje.. zamowilem Arata,podobno jak sie uda to ladna jest.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krakówAgro Napisano 28 Marca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marca 2018 Panie Piotrze pietruszka Węgierska jest dostępna w końcu Czerwca ,pęczek z liściem , młody korzeń to połowa lipca , i niech Pan nie myśli że Węgrzy to idioci i sprzedadzą panu młodą pietruszkę po 5zł jeśli stara będzie po 10zł, tym bardziej że pietruszki brakuje w całej Europie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gościu Napisano 28 Marca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marca 2018 Siej siej, od razu z 10 ha i potem sprzedawaj brudna w listopadzie po 0,60. Może się odkujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KPR Napisano 28 Marca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marca 2018 7 godzin temu, Gość krakówAgro napisał: Panie Piotrze pietruszka Węgierska jest dostępna w końcu Czerwca ,pęczek z liściem , młody korzeń to połowa lipca , i niech Pan nie myśli że Węgrzy to idioci i sprzedadzą panu młodą pietruszkę po 5zł jeśli stara będzie po 10zł, tym bardziej że pietruszki brakuje w całej Europie . A daj Boże żeby była po tyle choć akurat ja już jej nie uprawiam parę lat. Oby inne warzywa choc raz na pare lat zlapaly taka cene i żeby mieć akurat ten towar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 28 Marca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marca 2018 zeby czasem sie z tymi cenami nie przeliczyć bo moze dojść do progu cenowego i handlowego jednocześnie i moze paść na łeb na szyje.. sam mam z 70 ton i sie tego obawiam i zastanawiam czy nie zaczynać pomału a teraz moze być przyblokowanie bo polną zaczynają kopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 4 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwietnia 2018 Zasiałem 19ha oby cena była latem to sie może coś zarobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 4 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwietnia 2018 haha... powodzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 4 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwietnia 2018 odrazu daj namiary to sie po handluje po 60 groszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KPR Napisano 4 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwietnia 2018 28 minut temu, Gość Rolnik napisał: Zasiałem 19ha oby cena była latem to sie może coś zarobi Podzialala cena na wyobraźnię ludziom! Nie jeden już policzył że za pietruszkę Fenda kupi w tym roku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość uzytkownik Napisano 7 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwietnia 2018 sąsiad 11ha zasiał nie wiem co chce z tym zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi