Gość guma Napisano 19 Września 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Września 2018 Witam. U Was też guma się zrobiła z pietruszki po tych upałach? U mnie się zrobiła miękka w ziemi, ugotowała się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 20 Września 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Września 2018 Jaki procent jest ugotowanej? Jutro rano muszę sprawdzić jaka jest u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość guma Napisano 25 Września 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Września 2018 no tak z 20%. Jak u Was z jakością pietruszki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 4 Października 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Października 2018 Jaka cena pietruszki na brudno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość OPRE Napisano 30 Października 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Października 2018 świętokrzyskie 4zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość producent Napisano 11 Listopada 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopada 2018 Naprawde tak cieńko z pietruszką? Plonem i jakością? że 4 zł za brudną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość aaa Napisano 11 Listopada 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopada 2018 Tak jeszcze chwila i 4 zł na brudno nie kupi się. Kto ma ten KRÓL . I czeka do wiosny w komorze chłodniczej. W tym roku pietruszka to białe złoto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 11 Listopada 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopada 2018 To jest raczej max to placa ci co sie na chapali na tegorocznym handlu. Podbijaja jedni druguch bo maja z czego dokladac, ale dobrze niech rolnik zarobi tyle ze za rok odbije mu sie to czkawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KPR Napisano 12 Listopada 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopada 2018 4zl/kg to jest minimum za extra towar na brudno. 4,30-4,50 można wyciągnąć i tyle płacą np.Kosynierzy ale towar jak z folderu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pietruszka Napisano 12 Listopada 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopada 2018 Piotr Malopolska a masz do nich jakieś namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 12 Listopada 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopada 2018 Sam bym tyle dal kasa do reki tylko zeby byl ten towar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość producent Napisano 12 Listopada 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopada 2018 Darek ile mi dasz za ładną pietruszke na brudno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość do Darekspire Napisano 12 Listopada 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopada 2018 Darekspire po 4.3 zł moge Ci sprzedać na brudno 10 ton, biała długa, kaliber 3-7. Bez transportu i bez możliwości negocjacji ceny, ale towar ręcznie przebrany, bez zgnitych,rozwidlonych. Jestem z wielkopolski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KPR Napisano 12 Listopada 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopada 2018 3 godziny temu, Gość pietruszka napisał: Piotr Malopolska a masz do nich jakieś namiary? Ogłaszają się tu że kupią. Lokalizacja Racławice małopolska. Od kolegi biorą, jak nie znajdziesz to napisz zapytam go o numer. Kupują bardzo dużo na płukanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pietruszka Napisano 12 Listopada 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopada 2018 Piotr Małopolska. Na jakiej zasadzie oni rozliczają pietruszke na brudno? ile na piasek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 12 Listopada 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopada 2018 Jak by jeszcze bylo cale auto tir to bym sie jeszcze skusil a tak to mnie wyjdzie conajmniej 4.7 wole tutaj na miejscu pod proszowicami przy tych cenach a nie kupię to swojej mi bedzie musialo wystarczyc gosc producent a skad jestes? I zalezy jaki towar bo za byle kształt pietruszki tych 4 nie dam a kolego z wielkopolski u was nie sa zaszalowe pietruszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość do darekspire Napisano 12 Listopada 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopada 2018 No u mnie w tym roku jest piękna, nie można jej nic zarzucic. No tira nie uzbieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 13 Listopada 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopada 2018 Daj do siebie namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksporter Napisano 13 Listopada 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopada 2018 2 godziny temu, Darekspire napisał: Daj do siebie namiary Darekspire, jakie jeszcze warzywa Pan może zaoferować oprócz pietruszki? Szukam na eksport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 13 Listopada 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopada 2018 To ja moge zaoferować pietruszke po 3 zł handlowa do mycia przesortowana 17 big bagów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IGRiT Napisano 13 Listopada 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopada 2018 Pragniemy przypomnieć, że forum nie służy do przedstawienia swojej oferty handlowej. Proszę ogłosić się w serwisie ogłoszeniowym lub założyć konto i wymienić ofertą w wiadomości prywatnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 13 Listopada 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopada 2018 6 godzin temu, Gość Gość napisał: To ja moge zaoferować pietruszke po 3 zł handlowa do mycia przesortowana 17 big bagów To napisz cos wiecej co ona ma za mankament Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 14 Listopada 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopada 2018 Niestety już jej nie mam mam tylko grubą i odsort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 14 Listopada 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopada 2018 A jeżeli chodzi o mankament to troche gniła jak każda odmiana Arat w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 14 Listopada 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopada 2018 No i kosyniezy ci wzieli? Ile dali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi