KPR Napisano 14 Listopada 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopada 2018 Nie chce nakrecac tematu ale w ok. Proszowic Rumuni jeżdżą i dają swoje skrzynie albo big bag i płacą 5 zeta za brudną. Info z drugiej reki.Proszowice wczoraj myta 7zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KPR Napisano 15 Listopada 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopada 2018 Okazało się że to bujda. Brudna 3.5-4,5zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Gość Napisano 15 Listopada 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopada 2018 W tym roku biorą wszystko i to po dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrzej Napisano 15 Listopada 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopada 2018 Spokojnie handel pietruszka dopiero się zaczyna:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 16 Listopada 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopada 2018 Kto ma chłodnie ten wygrał na wiosne po 6 będzie z brudną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 18 Listopada 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopada 2018 Ja dziś biore z centrum Polski za 5 zł na brudno. Towar dopiero co kopany. Ja i tak na tym wyjdę. Bo włożę do chłodni. Wiosną cena porazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Roman Napisano 18 Listopada 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopada 2018 4 godziny temu, Gość Gość napisał: Ja dziś biore z centrum Polski za 5 zł na brudno. Towar dopiero co kopany. Ja i tak na tym wyjdę. Bo włożę do chłodni. Wiosną cena porazi Witam, a skąd masz takie informacje? Jakie przesłanki są ku temu ze cena porazi?? Z tego co widzę to pietruszka sypie po 40 ton i każdy upycha w magazynach!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 18 Listopada 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopada 2018 Wlasnie żeby czasem cie nie porazila i dokladka do interesu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 19 Listopada 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopada 2018 Spokojnie Panowie. Jeżdżę po kraju rozmawiam z ludźmi, wskażcie gdzie te 40 ton tak obrodzilo?Magazyny chłodnicze nie pękają w szwach bo po prostu pietruszki nie ma w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Aaa Napisano 19 Listopada 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopada 2018 Zgadzam się z przedmówcą pietruszki nie ma w tym roku A o 40 t/h to pomarzyc można było w tym sezonie . Uprawiam pietruszke 18 lat i widze co urosło. Jaka jakość nasion była i czy pogoda sprzyjała. A nawadnianie zaraz ktoś napisze ze jak miał to i plon wyższy czasami bywa zgubne dla tak ciekawego warzywa jaj pietruszka(panienka nikt jej nigdy nie dogodzil) .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Roman Napisano 19 Listopada 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopada 2018 Zapraszamy na Kujawy standard 40 ton mam nadzieje ze macie racje ze braknie pietruszki, będzie dobre rozpoczęcie kolejnego sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 19 Listopada 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopada 2018 A ja z chęcią sprzedam za 5 zł pietruszke na brudno skoro tak oferujecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KPR Napisano 19 Listopada 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopada 2018 18 minut temu, Gość Roman napisał: Zapraszamy na Kujawy standard 40 ton mam nadzieje ze macie racje ze braknie pietruszki, będzie dobre rozpoczęcie kolejnego sezonu Pogratulować i pozazdrościć Małopolska 8-20ton/ha max. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość do Romana Napisano 20 Listopada 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopada 2018 Panie Romanie i pewnie dlatego iż plon pietruszki to 40 t/h ceny warzyw a przynajmniej pietruszki na kujawach są obecnie jednymi z wyższych w PL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Aleks Napisano 21 Listopada 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopada 2018 U nas tacy co w ogóle nie uprawiali do tej pory pietruszki, na zimę wysiewali ją dwa tygodnie temu. Nasion Eagle w sklepach nie kupisz. Co za szal będzie na wiosnę. Niejeden skoczek będzie próbował sił w uprawie. Zresztą ten kto uprawia pietruszkę to wie, że każdy rok może rolnika i zaskoczyć i czegoś nowego nauczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rolnik1832 Napisano 22 Listopada 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopada 2018 Do Gość Gość z chęcią nawiąże współprace odnośnie pietruszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 27 Listopada 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopada 2018 Co tam panie panowie na rynku pietruszki słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bbb Napisano 28 Listopada 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopada 2018 Nic nie słychać, zastój sie zrobił. Cicho sza w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość gość Napisano 2 Grudnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudnia 2018 W dniu 28.11.2018 o 07:28, Gość Bbb napisał: Zastój bo był mróz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Aleks Napisano 4 Grudnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudnia 2018 Po ile chodzi na brudno pietruszka handlowa i gruba w tym tygodniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 7 Grudnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudnia 2018 Ja za ładną dwójkę daje 2zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 8 Grudnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudnia 2018 17 godzin temu, Gość Gość napisał: Ja za ładną dwójkę daje 2zl Za pol kilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Aaa Napisano 8 Grudnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudnia 2018 Ciekawe jak ta ładna dwójka ma wyglądać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rolnik1832 Napisano 14 Grudnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudnia 2018 Czym się kierują osoby kupujące brudną pietruszkę za 4 zł ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 16 Grudnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudnia 2018 Czym kierują się osoby sprzedające pietruszkę po 6 złotych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi