Darekspire Napisano 21 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Stycznia 2019 Oni tyle placa za taka do 2 kilo w karton bo grubsza mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość waw Napisano 21 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Stycznia 2019 a przemysłowa jak w tej chwili ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 21 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Stycznia 2019 54 minuty temu, Darekspire napisał: Oni tyle placa za taka do 2 kilo w karton bo grubsza mniej Wrocław dziś 2,4 kg (60 zł za 25 kg). można? można! w cenniku na www podają 2,2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KPR Napisano 21 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Stycznia 2019 2 godziny temu, Gość rolnik napisał: Wrocław dziś 2,4 kg (60 zł za 25 kg). można? można! w cenniku na www podają 2,2 Ja pie... za tydzień 1zl na kilu w górę! To jakiś kosmos- dojdzie do 3-4zl albo spadnie na 1zl- chyba nikt nie zgadnie co będzie. Istne szalenstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mariooo Napisano 21 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Stycznia 2019 A jak aktualna cena na Broniszach? I jak z zejściem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRz1 Napisano 22 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Stycznia 2019 To się porobiło a u nas ok Błaszek 2 zł już płacą jakie ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość asdf Napisano 22 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Stycznia 2019 Godzinę temu, asus71 napisał: To się porobiło a u nas ok Błaszek 2 zł już płacą jakie ceny A jak Agrosa, równa płaci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Hubert Napisano 22 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Stycznia 2019 13 minut temu, Gość asdf napisał: A jak Agrosa, równa płaci ? Kolega wcześniej pisał że płaci a jak inni na hurtowniach płacą na jutro mam robić i nie wiem jaka cenę powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Szczycok Napisano 22 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Stycznia 2019 33 minuty temu, Gość asdf napisał: A jak Agrosa, równa płaci ? Pierwszy raz od 10 lat uczciwie, nabierzemy pieniędzy biała to czysty interes bez kosztów bez płukania bez kiszenia bez pakowania w małe opakowania... worek 25kg i wio opłaca się już od 1zl a 2 zł to kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marian Napisano 22 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Stycznia 2019 Chłopy a jak pekina handlujecie bo na tamtym forum to nic się mowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość As1 Napisano 22 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Stycznia 2019 Marian bo nie Mao czym mówić Pekin dno dna ani zejścia ani ceny będzie szedł w pole biała czerwona 1.8, 2zl kg a Pekin w Małopolsce kosztuje 06,08kg dno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 22 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Stycznia 2019 ja sprzedałem dziś po 2,5zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Realista Napisano 22 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Stycznia 2019 Te 2,5zł za białą to macie w snach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOLO Napisano 22 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Stycznia 2019 ZOBACZYMY W TYM ROKU JAK DEBILE NASADZA BIAŁEJ TO ZA ROK BEDZIE PŁACZ I NA ROZRZUTNIKI W POLE, BO POLSKI CHŁOP TO JEST GŁUPI CHŁOP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marian Napisano 22 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Stycznia 2019 Chłopy gdzie ten Pekin sprzedać? Mam jeszcze ze 100 ton gnie a od tygodnia nikt nie pyta. Oddam i po 60 ale nie mam komu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KPR Napisano 22 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Stycznia 2019 17 minut temu, Gość Marian napisał: Chłopy gdzie ten Pekin sprzedać? Mam jeszcze ze 100 ton gnie a od tygodnia nikt nie pyta. Oddam i po 60 ale nie mam komu Sam sobie odpowiedziales-niema komu. Nie wiem w czym rzecz że nikt go niechce. Jak masz inny towar np. białą czy cebule to troche wcisniesz przy okazji i to skupom wystarcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hubert Napisano 23 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Stycznia 2019 14 godzin temu, Gość Marian napisał: Chłopy gdzie ten Pekin sprzedać? Mam jeszcze ze 100 ton gnie a od tygodnia nikt nie pyta. Oddam i po 60 ale nie mam komu Skad kolego jesteś jutro będę się z takim gościem widział co tam chce pekinska po ile byś chciał taka przygotowana do foliowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość piotr Napisano 23 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Stycznia 2019 W dniu 22.01.2019 o 08:55, Gość Hubert napisał: Kolega wcześniej pisał że płaci a jak inni na hurtowniach płacą na jutro mam robić i nie wiem jaka cenę powiedzieć jak płaci Mierzwa z Wawrzeńczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KPR Napisano 23 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Stycznia 2019 2 godziny temu, Gość piotr napisał: jak płaci Mierzwa z Wawrzeńczyc? Po ile płaci niewiem ale to wiarygodna firma bo znajomi z nimi handluja i z płatnościami niema problemow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dark 66 Napisano 23 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Stycznia 2019 krakow rybitwy 5o zł worek wybrali wszystke kapuste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pepek Napisano 23 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Stycznia 2019 no to ładnie ,ciekawe co będzie dalej,gdzie jest opor ceny kakusty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mario Napisano 23 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Stycznia 2019 Pytanie czy sprawdzona wiarygodność ceny w Krakowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość GutekG Napisano 23 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Stycznia 2019 Wiosna 2011 ceny byly wyzsze i kupowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 24 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Stycznia 2019 Pekinka też przez całe lato była poszukiwana , aż się momentalnie urwało . Żeby jakiejś "bakterii " nie wymyślili dla zbicia ceny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 24 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Stycznia 2019 jak cena kapusty białej jeszcze do góry ,przekroczyła już 2zł.Jeszcze trzeba poczekać jak będzie 2,5 zł to sprzedam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi