Gość Jan Napisano 2 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwca 2021 Jaka cena białej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc. Napisano 30 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipca 2021 Koledzy jak u was wiąże główki kapusta średniopózna bo u mnie czarno to widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc 2 Napisano 30 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipca 2021 6 godzin temu, Gość Gosc. napisał: Koledzy jak u was wiąże główki kapusta średniopózna bo u mnie czarno to widzę. nie rozumiem pytania ze niewiaze glowek przyjdzie czas bedzie wiazac kapusty sa jak malowane wrencz pokazowki jak nigdy,plony zapowiadaja sie dobrze rekordowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc. Napisano 30 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipca 2021 1 godzinę temu, Gość gosc 2 napisał: nie rozumiem pytania ze niewiaze glowek przyjdzie czas bedzie wiazac kapusty sa jak malowane wrencz pokazowki jak nigdy,plony zapowiadaja sie dobrze rekordowe. Jaki okres sadzenia? Piękna z drogi a jak się w nią wejdzie już tych rekordów nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc 2 Napisano 1 Sierpnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpnia 2021 W dniu 30.07.2021 o 20:34, Gość Gosc. napisał: Jaki okres sadzenia? Piękna z drogi a jak się w nią wejdzie już tych rekordów nie widać. jaka licha kapusta; slaby zbyt i cena nadmiar kapusty juz talezyja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tomek Napisano 3 Sierpnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpnia 2021 Czy verimark w tym roku u wszystkich zadziałał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rychu Napisano 4 Sierpnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpnia 2021 18 godzin temu, Gość Tomek napisał: Czy verimark w tym roku u wszystkich zadziałał? jak sie uda za tako cene powinno byc lepsze dzialanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 4 Sierpnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpnia 2021 Tak na 40%.Za taką kasę to powinno być lux a niestety nie jest.Za rok tego nie kupuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc. Napisano 4 Sierpnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpnia 2021 Verimark dobrze zdaje egzamin w kapuście wczesnej, natomiast w średnio póznej i póznej ochroni przed pierwszym nalotem śmietki ale po miesiącu trzeba stosować opryski niezależnie od zastosowanego verimarku. Taka jest moja obserwacja i nie wszyscy pewnie się z tym zgodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc 2 Napisano 11 Sierpnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpnia 2021 benevia end werimark jedno lecza z kasy z nadmiaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bolek Napisano 17 Sierpnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpnia 2021 U was też tak kapusta spada z głąba teren Kozienic co druga plantacja fałka bakteria taka że szok czym to pryskac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość maniek Napisano 17 Sierpnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpnia 2021 Nie wiem czy coś jej teraz pomoże, wcześniej miedzian, nadtlenek wodoru albo podchloryn. Co do verimarku to 900 zł na ha za ochronę przez 3 tygodnie słaby interes, ja z niego rezygnuję w przyszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc. Napisano 17 Sierpnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpnia 2021 Godzinę temu, Gość Bolek napisał: U was też tak kapusta spada z głąba teren Kozienic co druga plantacja fałka bakteria taka że szok czym to pryskac To samo co u Was, okolice Buska Zdroju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość vince Napisano 18 Sierpnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpnia 2021 W Sandomierzu na giełdzie kapusta 1 zł za 4 kg główkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obserwatore romano Napisano 18 Sierpnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpnia 2021 4 godziny temu, Gość vince napisał: W Sandomierzu na giełdzie kapusta 1 zł za 4 kg główkę. naprawde biedra biala 3zl za kilo a czerwona 4zl kilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Xyz Napisano 19 Sierpnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpnia 2021 Witam. Mam pytanie czy stosował ktoś z was oprysk Luna na choroby grzybowe w kapuście? A na owady Affirm? Jakie efekty po zabiegu. Z góry dziękuję za informację (nie nie sadzę pierwszy raz kapusty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obserwatore romano Napisano 23 Sierpnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpnia 2021 czy w tym roku bedo dni kapusty w charsznicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bolek Napisano 26 Sierpnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpnia 2021 Poradzicie coś na te bakterie w kapuście czy nie ma ratunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ericc Napisano 27 Sierpnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpnia 2021 Jaka cena za główkę na Broniszach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 27 Sierpnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpnia 2021 Z tego co mi wiadomo to raczej jest pozamiatane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kret Napisano 27 Sierpnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpnia 2021 1 godzinę temu, Sieradzak napisał: Z tego co mi wiadomo to raczej jest pozamiatane. co pozamiatane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 27 Sierpnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpnia 2021 Bakteriozaw kapuscie. Oto chodziło. Strasznie długo post się dodawał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bolek Napisano 27 Sierpnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpnia 2021 Tak bakterioza czym pryskac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 27 Sierpnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpnia 2021 Na bakterioze nie ma skutecznego środka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc. Napisano 27 Sierpnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpnia 2021 Tak ja napisał Sieradzak sprawa nie wygląda najlepiej bo faktycznie na choroby bakteryjne nie ma środków. Ja kropiłem w tym roku już 7 czy 8 razy i choroby jest dużo i z każdym dniem będzie przybywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi