Gość Gość Napisano 10 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lutego 2017 dej boże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość lol Napisano 10 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lutego 2017 Na te chwile to jest zejscie kapusty na przemysl 2+ cena 30gr\kg detal slabiutko ceny nie wiele wieksze a nawet takie same jak przemysl zalezy gdie i do kogo ogolnie biala na tle kapust na te chwile to bankrut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 10 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lutego 2017 witam,kto płaci przemysł 30 gr ...moze ktos napisze .salatki Dominik płaci 20 gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość polonez Napisano 10 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lutego 2017 Podzwon po ogloszeniach z dzialu kapusta i sie dowiesz kto placi. Na poniedzialek mam umowione auto po 30gr. Przemysl jak leci, moze byc poobrzynany i kolor obojetny, byle bylo czysto zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mk Napisano 13 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lutego 2017 Panowie jaka tendencja cen kabusty bialej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość alford Napisano 13 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lutego 2017 (edytowane) zniżkowa Edytowane 13 Lutego 2017 przez Marcin "zniszkowa" - no litości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 13 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lutego 2017 A jakieś konkrety? Bo "zniżkowa" albo "zwyżkowa" to każdy może napisać. Białą teraz sprzedajemy 0,30zł w kartonboxach a hurtownie płacą 0,40zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 14 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lutego 2017 przyjeżdżajcie po kapustę do Charsznicy biała 20gr/kg kiszona 20gr/kg jest od groma oczywiście w dużym hurcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wacek Napisano 14 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lutego 2017 daj namiary na tą kiszoną chętnie ją kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marunia Napisano 14 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lutego 2017 Też chętnie się zapisze na tą kiszona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość lol Napisano 14 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lutego 2017 20gr to ten pan od charsznicy ciut przesadzil ale jak by ktos dorzucil do tego 10gr to na okolicznych wsiach kupi na pewno 40 zl za 120l beczke to z domu ludzie sprzedaja ino dym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jurand Napisano 18 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lutego 2017 Ten kto chce kupić po 30za beczkę to niektóre walnie łbem o mur wy biedaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość farmerka Napisano 19 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lutego 2017 Ludzie szanujcie swój towar. A za 20 groszy to nawet nikt do przechowalni nie wejdzie bo przemysł po 30 groszy i w CHarsznicy idzie dosyć a co do kiszonej to 40groszy w domu hurt . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Don Kapusta Napisano 20 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lutego 2017 Biała na charsznicy 40 gr czerwona do 1-2 kg 1.50-1.70 2 do 3.5 1.20-1.40 a kiszona jest 48 zł beczka bo po 40 groszy kazda ilosc chca wiec ja nie wiem co wy to pierniczycie o tych niskich cenach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość road vietato Napisano 20 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lutego 2017 Biała na charsznicy 40 gr czerwona do 1-2 kg 1.50-1.70 2 do 3.5 1.20-1.40 a kiszona jest 48 zł beczka bo po 40 groszy kazda ilosc chca wiec ja nie wiem co wy to pierniczycie o tych niskich cenach kto po tyle kupuje i każde ilośći Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotrek Napisano 20 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lutego 2017 Potwierdzam. Okolice Proszowic- marketówka 40-60 gr/kg , przemysłowa 30 gr w big bag jak leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kot Jarosława Ka Napisano 20 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lutego 2017 Po 60 groszy marketówka w Proszowicach? Ja swoją mogę sprzedać po 50 groszy, kto tyle da to sprzedam 2 tiry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DON KAPUSTA Napisano 20 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lutego 2017 Don Kapusta, dnia 20 Lut 2017 - 09:38, napisał: Biała na charsznicy 40 gr czerwona do 1-2 kg 1.50-1.70 2 do 3.5 1.20-1.40 a kiszona jest 48 zł beczka bo po 40 groszy kazda ilosc chca wiec ja nie wiem co wy to pierniczycie o tych niskich cenach kto po tyle kupuje i każde ilośći co masz na mysli z tym pytaniem ?? kapusta na skupie pod Krakowem 55 groszy jak ma max 2 kilo powiem tyle jestescie ... bo nie umiecie dzwonic i sie dowiadywac po ile kto placi oddajecie za bezcen i potem nie macie za co wejsc w pole ja nie sprzedalem nic taniej niz 40 groszy biala a czerwona najnizsza cena po jakiej oddalem to 1.2 towar w klatki oddajecie darmo niszczycie rynek ... nazwy firmy która tak placi nie podam jest ich kilka wystarczy wziasc telefon internet i dzwonic to nie boli aaa jesli o kiszona chodzi dzis mialem oferte 60 zł beczka czyli 50 groszy (chcialem 55gr za kilo czekam tydzien jeszcze moze cos skoczy jeszcze ) jesli kupiec was pyta ile chcecie mowiecie niska cene to on zadowolony sam wam nie dolozy pieniedzy proste i logiczne chlopy telefon w rece i szukac klienta ale nie dawac ofert po 30 groszy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotrek Napisano 21 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lutego 2017 Po 60 groszy marketówka w Proszowicach? Ja swoją mogę sprzedać po 50 groszy, kto tyle da to sprzedam 2 tiry. Płacą, płacą-nawet tu na igrit sie jedna firma ogłasza. Kaliber 1,2-1,7kg ,60 gr/kg netto. Solidna firma bo woziłem tam jesienią inny towar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Prezes Napisano 21 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lutego 2017 Po ile Kapusta biała z chłodni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 21 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lutego 2017 Płacą, płacą-nawet tu na igrit sie jedna firma ogłasza. Kaliber 1,2-1,7kg ,60 gr/kg netto. Solidna firma bo woziłem tam jesienią inny towar. Kisiel z Dobranowic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotrek Napisano 21 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lutego 2017 Kisiel z Dobranowic? Agrosar Tropiszów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 21 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lutego 2017 A faktycznie ogłaszali się niedawno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcinek Napisano 21 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lutego 2017 szykuje Białą po 35 gr od 1 kg + na tira. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotrek Napisano 21 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lutego 2017 Ja po 30 gr/kg netto jak leci w big bag na kiszenie chyba na Słowację pojedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi