Gość Gosc. Napisano 9 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwietnia 2021 Godzinę temu, Gość Młody napisał: Cena by była, gdyby nie kapusta z Niemiec i Hollandii. Gdyby się opamiętali i sadzili z rozsądkiem to każdy coś by zarobił. Już zacierają ręce bo Ukraina ma ściągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rychu Napisano 11 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwietnia 2021 co ma ukraina sciagnac maj Cytat Cytat Cytat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc. Napisano 11 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwietnia 2021 21 minut temu, Gość rychu napisał: co ma ukraina sciagnac maj Co chciałeś powiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rychu Napisano 12 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwietnia 2021 17 godzin temu, Gość Gosc. napisał: Co chciałeś powiedzieć? co ma ukraina sciagnac majtk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Hub Napisano 13 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwietnia 2021 Jaka cena białej i czerwonej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kmi Napisano 14 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwietnia 2021 Trochę śniegu i już panika, kapusta drożeje, bo zmroziło zachód Europy no i ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc. Napisano 14 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwietnia 2021 11 godzin temu, Gość Hub napisał: Jaka cena białej i czerwonej Kolego po fachu zapytaj inaczej gdzie sprzedać a nie jaka cena. Nie sugeruj się że ktoś napisze o wzroście cen i popycie bo to są kogoś mrzonki, oby ten sezon był lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość teraz my Napisano 14 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwietnia 2021 13 minut temu, Gość Gosc. napisał: Kolego po fachu zapytaj inaczej gdzie sprzedać a nie jaka cena. Nie sugeruj się że ktoś napisze o wzroście cen i popycie bo to są kogoś mrzonki, oby ten sezon był lepszy. 13 minut temu, Gość Gosc. napisał: Kolego po fachu zapytaj inaczej gdzie sprzedać a nie jaka cena. Nie sugeruj się że ktoś napisze o wzroście cen i popycie bo to są kogoś mrzonki, oby ten sezon był lepszy. kapusta schodzi jak ciepłe bułeczki a ten swoje sr. cena momentalnie idzie do góry,kapusty nima a nowa droga nie do wszystkiego się nada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 14 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwietnia 2021 Ja chętnie bym sprzedał tylko jakoś nikt za bardzo tego ode mnie nie chce kupić. 5ton jeszcze z tydzien i pójdzie do dziury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość awak Napisano 14 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwietnia 2021 poco sadzicie zbytu nie macie i narzekacie psujecie rynek drugim co schodzi gość i sieradzkak jak ma być cena????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 14 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwietnia 2021 Do lutego sprzedalem 85ton czerwonej i 105 bialej. A od lutego to jest jakiś dramat. Mam zbyt ale i on już zawiódł. Próbowałem sprzedać to przez igrit ale niestety nie ma szans. Dwa tygodnie 3telefony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kmi Napisano 14 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwietnia 2021 Paści to dawaj do dziury, a nie na igrit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość awak Napisano 14 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwietnia 2021 2 godziny temu, Sieradzak napisał: Do lutego sprzedalem 85ton czerwonej i 105 bialej. A od lutego to jest jakiś dramat. Mam zbyt ale i on już zawiódł. Próbowałem sprzedać to przez igrit ale niestety nie ma szans. Dwa tygodnie 3telefony. to ci wystarczy,norme wykonales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 14 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwietnia 2021 Wolałbym jednak sprzedawac wszystko a nie wyp.... w dziurę pełnowartościowy towar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość awak Napisano 14 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwietnia 2021 3 godziny temu, Sieradzak napisał: Wolałbym jednak sprzedawac wszystko a nie wyp.... w dziurę pełnowartościowy towar. to po 20gr /kg taki masz zbyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kmi Napisano 15 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwietnia 2021 Kolego Sieradzak, nawijasz makaron na uszy. Jak robisz jakieś podpuchy, to proszę z głową i nie obrażaj inteligencji pozostałych!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 15 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwietnia 2021 Problem z forami internetowymi polaga na tym że trzeba pisać to co inni chcą usłyszeć. Gdy napiszę się prawdę to momentalnie jest źle i nawijanie makaronu. Biała w lutym 0,50gr i szło na market w kartonach. Nie wiem skąd 0,20 gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 15 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwietnia 2021 Miesiąc temu wielu z nas sadziło kapustkę w grunt 50-60 dni wegetacji , 30 dni już minęło a ta kapustka praktycznie taka jak wsadzona i to u każdego . Dadzą radę te roślinki przez te kilka dni dorosnąć do kilograma , czy mandarynki z tego będą ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kmi Napisano 18 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwietnia 2021 Dlatego stara kapusta, będzie jeszcze szła do końca maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 19 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwietnia 2021 W dniu 15.04.2021 o 21:25, Gość Rolnik z centrum napisał: Miesiąc temu wielu z nas sadziło kapustkę w grunt 50-60 dni wegetacji , 30 dni już minęło a ta kapustka praktycznie taka jak wsadzona i to u każdego . Dadzą radę te roślinki przez te kilka dni dorosnąć do kilograma , czy mandarynki z tego będą ??????? Jak w tym roku z sadzeniem bo mi się wydaje że troszkę mniej jak w zeszłym sezonie kapusty jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość real Napisano 19 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwietnia 2021 15 godzin temu, Gość Rolnik napisał: Jak w tym roku z sadzeniem bo mi się wydaje że troszkę mniej jak w zeszłym sezonie kapusty jest ? jeszcze w lipcu kapuste sadzic beda okaże sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 20 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwietnia 2021 11 godzin temu, Gość real napisał: jeszcze w lipcu kapuste sadzic beda okaże sie Mi to bardziej o tą wczesną chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość real Napisano 20 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwietnia 2021 8 godzin temu, Gość Rolnik napisał: Mi to bardziej o tą wczesną chodziło nakupili rozsad trzymajo gararzach nieda sie sadzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kmi Napisano 22 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwietnia 2021 Jak tam w centrum z kapustą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 22 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwietnia 2021 Powiem ci, że na broniszach totalna klapa, towaru mało ale i zbyt słaby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi