Gość BravoalfaTango Napisano 12 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Stycznia 2019 Raczej szykuje się dokładka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kmi Napisano 12 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Stycznia 2019 Takie ceny na rybitwach sa i zasem czesto gesto popoludniami brakuje kapusty i jest zejscie duze ale nie ma sie co dziwic jak towar drogi to zawsze schodzi wiadomo jak ktos ma 500-1000ton nie bedzie stal na gieldzie bo lepiej sprzedac po te 1.2 ale jak ktos ma 10 -100t to systematycznie jezdzac na gielde sprzeda wiadomo ze lepiej z domu ale u mas w malopolsce to kazdy z domu chcialby wyrwac za darmo a jak mam ladny gruby towar wiadomo pare godzin na gieldzie i sie sprzeda do 3-4t bez problemu zalezy tez od dnia ale jest dobrze Panowie nie ma co narzekac ttlko nie zwiekszac arealu na drugi rok tylko robic swoje i bedzie dobrze jak oczywiscie pogoda nam pomoze bo to glownie od niej zalezy wszystko .Ja sadze co roku 1.5h bialej 0.5 czerwonej pekina tak do 1h wlosmoej tez tyle i co roku tak mam stabilizacjia a nie skakanie bo to drogie i tego trzeba wiecej nasadzic ..nie mam duzego gospodarstwa bo jeszcze sadze inne rzeczy ale tak z rozsadkiem i nigdy nie bralem nic na kredyt ani nigdy mi nie braklo a zyje tylko z tego i jest dobrze .powodzenia w nowym sezonie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pawel Napisano 12 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Stycznia 2019 Zabrakło nasion w sklepach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Max7 Napisano 12 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Stycznia 2019 Nie pisz bzdur o nasionach. Napewno ludzie juz wszystko wykupili tylko ciekawe kto ogarnie te wielkie ilosci i arealy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tomi Napisano 12 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Stycznia 2019 Zabrakło nasion w sklepach? Poważnie chyba raczej nie co roku takie gadanie kto sadził to sadzi kapusta to nie okopowe ze wjedziesz wykopiesz kombajnem każdą sztukę w rękach trzeba mieć a co najważniejsze ochrona przed szkodnikami jak się nie wie co i jak to szkoda sobie głowę zawracać a co najważniejsze nie ma ludzi do roboty spory procent rezygnuje i woli iść do pracy i ma czysty zysk a z kapustą jeden sezon zarobisz a 4 popłyniesz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Malorolny Napisano 12 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Stycznia 2019 Zabraklo nasion predej nas zabraknie niz nasion. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Adam Napisano 13 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Stycznia 2019 14 godzin temu, Gość Pawel napisał: Zabrakło nasion w sklepach Kolego to nie komuna, że brakło i koniec teraz prędzej pieniedzy braknie jak towaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość łukasz Napisano 13 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Stycznia 2019 Koledzy dzis od 6 rano tel kazdy za kapusta 1,4 kg sami oferują bez targowania OKOL SIERADZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRz1 Napisano 13 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Stycznia 2019 Panowie będzie cena będzie 2 zł tylko spokojnie bez new Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DANIEL SDZ Napisano 13 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Stycznia 2019 kto tak oferuje w okolicach sieradza to 1,4zl bo 1,3zl slyszalem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnikkk Napisano 13 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Stycznia 2019 A niech będzie i po 3zł za kg, to będzie za co uprawić na następny rok a później wyrzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Protestant Napisano 13 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Stycznia 2019 Tylko kurde protestować nie będzie po co.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zenek Napisano 14 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Stycznia 2019 to jak tam ceny bialej na ziemi sieradzkiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pepek Napisano 14 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Stycznia 2019 W małopolsce przemysł po 1,1 a detal po 1,3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KPR Napisano 14 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Stycznia 2019 Panowie kto najlepiej płaci za kiszeniowke( przycieta, wciornastek) w okolicach KPR, KMI, KRA ? Mam kupca co bierze taki odpad ale po 0,8zl/kg. Płaci ktos lepiej i nie wybrzydza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość KMI Napisano 15 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Stycznia 2019 Pany kapusta już 2zl kg nie sprzedawać trzymamy aż będzie 5zl kg wtedy dopiero wszyscy na raz otworzymy przechowalnie w maju. Cza się nachapać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Józek z bacówki Napisano 15 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Stycznia 2019 Ja uważam, że każdy ma swój rozum i jak mu pasuje to sprzedaje a jak mu nie pasuje to nie sprzedaje i trzyma Hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość POS Napisano 15 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Stycznia 2019 Godzinę temu, Gość KMI napisał: Pany kapusta już 2zl kg nie sprzedawać trzymamy aż będzie 5zl kg wtedy dopiero wszyscy na raz otworzymy przechowalnie w maju. Cza się nachapać. To nakup po 2 zł i sprzedaj po te 5 zł i się nachap, tylko żebyś nie pękł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cmatic Napisano 16 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Stycznia 2019 Panowie uprawiacie kapustę wiosenną? Macie jakieś sprawdzone odmiany 60-65 dni? Słaba siła kiełkowania i brakuje nasion niektórych odmian, trzeba kombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rob Napisano 16 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Stycznia 2019 Szal za kapustą tel dzwoni cały czas są oferty nawet nawet w liściach tylko poważyć skrzynie. Takich ofert nigdy wcześniej nie było te dwa 2zl może i zrobi się za miesiąc realne ale to czas pokaze rok napewno coraz bardziej zaskakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 16 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Stycznia 2019 ja dziś sprzedałem po 2,2 zł bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sasza Napisano 16 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Stycznia 2019 Gdzie kolego za tyle sprzedałeś? Jaki region? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Adam Napisano 16 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Stycznia 2019 34 minuty temu, Gość gość napisał: ja dziś sprzedałem po 2,2 zł bez problemu 2.20zl za główkę 3kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KPR Napisano 16 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Stycznia 2019 41 minut temu, Gość gość napisał: ja dziś sprzedałem po 2,2 zł bez problemu Sprzedałes po tyle ale 50 kg w detalu na targu w Wąchocku chyba. Duzy hurt max 1.5zl/kg. Ok.Krakowa i to z bólem bo po tej cenie już będą ciągnąć z Holandii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gutek Napisano 16 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Stycznia 2019 Moj kolega dzis dostal 2 ilosc tir prawda okolice kalisz duze ilosci jest trudno kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi