Gość Daro Napisano 24 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marca 2020 Kapusta w tym sezonie nie przebije złotówki, handel idzie wolno, ale stałe, podaż i popyt jast na takim samym poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zzz Napisano 26 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marca 2020 Jaka cena za kapustę przemysłową 2+? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRz1 Napisano 26 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marca 2020 kolego ja szykuje po 0.50 gr tylko dowieść muszę 30 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jacek Napisano 28 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marca 2020 W jakich cenach sprzedajecie kapustę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość JOLA Napisano 28 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marca 2020 W pątek oddałam po 30 gr. mam jeszcze 300 ton i pewnie połowa wróci na pole jako nawóz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kris Napisano 29 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marca 2020 14 godzin temu, Gość JOLA napisał: W pątek oddałam po 30 gr. mam jeszcze 300 ton i pewnie połowa wróci na pole jako nawóz Jolu a z jakiego regionu Polski jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cool Napisano 29 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marca 2020 Z żadnego regionu jest ta niby Jola. To klasyczny numer chętnych do kupna. Nie ma nigdzie takiej ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Darek Napisano 30 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marca 2020 14 godzin temu, Gość Cool napisał: Z żadnego regionu jest ta niby Jola. To klasyczny numer chętnych do kupna. Nie ma nigdzie takiej ceny. Kolego jakie ceny są bo mam się z hurtownia umawiać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cool Napisano 30 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marca 2020 Na południu min to 60 gr luzem do kartonu, w worki drozej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obserwatore romano Napisano 30 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marca 2020 4 godziny temu, Gość Cool napisał: Na południu min to 60 gr luzem do kartonu, w worki drozej konkretnie kto tak płaci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cool Napisano 30 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marca 2020 Bez nazwisk. Okolice Krakowa, Proszowic, Miechowa, Nowego Brzeska, Wawrzenczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 30 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marca 2020 Centrum - ładowałem na market 0,80zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zzz Napisano 30 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marca 2020 A do przemysłu jak płaca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obserwatore romano Napisano 31 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marca 2020 9 godzin temu, Gość Cool napisał: Bez nazwisk. Okolice Krakowa, Proszowic, Miechowa, Nowego Brzeska, Wawrzenczyc. a dlaczego bez nazwisk i tak wszystkich nie zaopatrzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ziom Napisano 31 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marca 2020 Opowiadanie bajek o cenie sprzedazy jest nie fair. Wyrolowany producent może stracic wszystko. Nie zbyt zabawne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rychu Napisano 31 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marca 2020 na południu sprzedaż siadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik 12e Napisano 31 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marca 2020 Polecam firmę Pana Kity z Małopolski.Kasa zawsze na czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pietrek Napisano 31 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marca 2020 Nie polecaj gościa bo kogoś w kopiesz w niezły kanał nic bardziej wkurwiajac....... ego jak prosić się o własne pieniądze nie polecam.!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik 12e Napisano 31 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marca 2020 Ja zawsze miałem kasę na kole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pietrek Napisano 1 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwietnia 2020 7 godzin temu, Gość Rolnik 12e napisał: Ja zawsze miałem kasę na kole. No to ja nie wiem może masz jakieś lepsze układy ja miałem inne doświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 2 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwietnia 2020 Jaką obstawiacie cenę kapusty w maju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztoff Napisano 2 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwietnia 2020 Ja obstawiam od 20 gr/kg do 2 zł/kg. Mam nadzieję, że pomogłem, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość michal Napisano 2 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwietnia 2020 15 godzin temu, Guest Rolnik napisał: Jaką obstawiacie cenę kapusty w maju? Patrzac na ograniczony handel część producentów wywiezie w pole wiekszość kapusty. Zmagazynowane znacznie więcej niż rynek potrzebuje.W ogłoszeniach będzie 50 - 40gr. a realna * ile kto do*. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRz1 Napisano 7 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwietnia 2020 kolego proroku MICHAL na dzis ok sieradza najwieksi MARKETOWCY ZCYLI LUDZIE KTÓRZY NIC Z TEGO NIE MAJA JAK ZAWSZE MÓWIĄ PŁACĄ 0,85GR W ICH SKRZYNIACH LUZEM Dzis bede szykował po 1 zł worek 25kg Pozdrawiam proroków co zyczyli mi i innym zebym w pole wywiózł Jak sprzedałes po 30gr to nie zazdrosc ze cena sie odbiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc. Napisano 7 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwietnia 2020 44 minuty temu, asus71 napisał: kolego proroku MICHAL na dzis ok sieradza najwieksi MARKETOWCY ZCYLI LUDZIE KTÓRZY NIC Z TEGO NIE MAJA JAK ZAWSZE MÓWIĄ PŁACĄ 0,85GR W ICH SKRZYNIACH LUZEM Dzis bede szykował po 1 zł worek 25kg Pozdrawiam proroków co zyczyli mi i innym zebym w pole wywiózł Jak sprzedałes po 30gr to nie zazdrosc ze cena sie odbiła No to faktycznie jesteś asem jak się nazwałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi