Gość Gosc Napisano 24 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwietnia 2019 Suchy od 30 do 35 spokojnie.Próbują celowo niektórzy sztucznie obniżyć cenę albo straszą. Dziwne bo otwieraja się male zaklady ktore do tej pory nie pracowaly plus w niektorych, tak jak co roku, nie mam pauzy do majówki tylko już pracują. Pomyślcie trochę. Jeden wariat próbował w tamtym tyg kupić za 25 i podejrzewam że mu udało:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Prorok Napisano 24 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwietnia 2019 Mhy....35 W 2017 miała być złotówka na jesieni....i skończyło się na 50 gr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość olo Napisano 24 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwietnia 2019 20 października 2017 rok 0,94 PLN na punkcie skupu i nie czarujcie mam wszystko zapisane, idaret sprzedany w czerwcu 2018 r po 1,45 a nie jak niektórzy piszą że spadło na złotówkę do tego odsort za 0,80 pln. Cena przemysłu w 2017 roku oscylowała w przedziale od 0,80 do 0,94 dopiero spadła z końcem listopada na 0,75 - 0,70 z początkiem grudnia. Prorok weź coś na pamięć albo sobie zapisuj jak ja to robię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sadownikk Napisano 28 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwietnia 2019 po ile teraz przemysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 28 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwietnia 2019 0,45gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Chlopek Napisano 28 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwietnia 2019 2 godziny temu, Gość gość napisał: 0,45gr I 44 zależy gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tomek Napisano 28 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwietnia 2019 2 godziny temu, Gość gość napisał: 0,45gr gdzie tyle jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 28 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwietnia 2019 35 minut temu, Gość tomek napisał: gdzie tyle jest ? na przetwórni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BooT Napisano 28 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwietnia 2019 2 godziny temu, Gość tomek napisał: gdzie tyle jest ? Kolego nie idź za stadem i nie słuchaj tego co mówią inni bo wyjdziesz na manowce, weź ogłoszenia i wyciągnij wnioski jak większość się ogłasza, że kupi przemysł po 30 groszy to wyciągnij wnioski i nie słuchaj pajacowania innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość skupowy Napisano 28 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwietnia 2019 Warka 45gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kkk Napisano 28 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwietnia 2019 Chętnie odsprzedam ci 500 ton jabłka z kontroli w cenie 0.35 gr. Zarobisz 50 tysięcy. Zainteresowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość grójec Napisano 29 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwietnia 2019 dobrze ze jeszcze płacą te 30gr bo mogli by wcale jak rusek wtedy to był by lament .Deserem to ludzie już się przejedli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Albin Napisano 30 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwietnia 2019 Zawsze lepiej 30. Jak 8... Pomijając prąd,ususzke i zgnilki dalej to dobry biznes.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Realne ceny Napisano 2 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maja 2019 Jaka cena przemysłu u was ? Realna na skupie przy całej pace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mariusz Napisano 3 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maja 2019 33 suchy okolice warki za całą furę. Ale na ogłoszeniach były już 34 i 35. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wgrr Napisano 3 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maja 2019 2 godziny temu, Gość Mariusz napisał: 33 suchy okolice warki za całą furę. Ale na ogłoszeniach były już 34 i 35. 33 gr to za suchy czy za mokry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość heniek Napisano 10 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maja 2019 po ile przemysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość grójec Napisano 10 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maja 2019 40 już płacą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Edek Napisano 10 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maja 2019 Już??? W polowie mają to już???? Napisz jaki rachunek za prąd dostales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość heniek Napisano 10 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maja 2019 3 godziny temu, Gość gość grójec napisał: 40 już płacą który skup tyle płaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Qwerty Napisano 10 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maja 2019 Ja pogoniłem wszystko co jeszcze mialem na suchy po 42 . Ogólnie 360 ton i kończę z tym bagnem . Jabłonie mają dla mnie jedynie wartość opałowa . Tyle w temacie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Darek Napisano 10 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maja 2019 2 godziny temu, Gość Qwerty napisał: Ja pogoniłem wszystko co jeszcze mialem na suchy po 42 . Ogólnie 360 ton i kończę z tym bagnem . Jabłonie mają dla mnie jedynie wartość opałowa . Tyle w temacie! to zle zrobiłeś w tym roku jabłko zapłaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luki44 Napisano 10 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maja 2019 Te 42 to na zakladzie? Z tego co sie oglaszaja to wiecej jak 32 nie chca dac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AutoBOOT Napisano 10 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maja 2019 4 godziny temu, Gość Qwerty napisał: Ja pogoniłem wszystko co jeszcze mialem na suchy po 42 . Ogólnie 360 ton i kończę z tym bagnem . Jabłonie mają dla mnie jedynie wartość opałowa . Tyle w temacie! Rozumiemy, że dobiłeś interesu z zakładem na taką ilość. Druga sprawa skoro miałeś jabłka do tej pory to musisz mieć jakiś lepszy magazyn. Pytanie co teraz zostawisz wszystko to puste? Wątpię odpoczniesz, zregenerujesz siły i przystąpisz do nowego sezonu z nadzieją, że w tym była lipa, ale w kolejnym może będzie dobry na tym interes. Gdyby jabłko płaciło rok w rok to wszyscy nastawiliby się na jabłko, dużo ludzi przestałoby chodzić do pracy, a żyło z jabłka. Z jabłkiem tak będzie, że przez 3 a może nawet 5 lat będzie płaciło ledwie na chleb, ale przyjdzie rok, że zapłaci potem znów przez x lat bida, a przyjdzie jakaś niespodzianka jak mróz i znów zapłaci. W tym roku będą wybory więc zapewne to wydarzenie będzie miało jakiś wpływ na cenę w dodatku zeszły rok był urodzajny więc wiele sadów już tego nie powtórzy, także cena jesienią na jabłko prosto z rowu będzie zapewne w okolicach w jakiej Ty sprzedałeś teraz swoje jabłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wgr Napisano 11 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maja 2019 zawiązki po ostatnim przymrozku co dzień to coraz bardziej czarne i przestały rosnąć , jeszcze ze dwa dni temu wydawało się ze będą jabłka ,a teraz to wygląda ze zmarzło prawie wszystko i to nie zaleznie od odmiany , na jesieni moze i będzie dobra cena ,ale co z tego jak nie będzie jabłek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi