Gość hedonista Napisano 24 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipca 2019 Cytat na ochłodę, nie ma za co. "Włosi szacują, że ze względu na niekorzystne warunki pogodowe wiosną produkcja gruszek spadnie o 1/3 w porównaniu do ubiegłego roku. Również w Belgii i Holandii zbiory będą mniejsze od 30 do 50%." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Roman Napisano 24 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipca 2019 Nie oddawać za grosze, ostro się ruszyło z handlem w tym tygodniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Realny Napisano 24 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipca 2019 Idared 7+, 0,8zł Ligol 7-10 ,0.9zł Janagored 7-9, 0.9zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Realny Napisano 24 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipca 2019 Idared 7+, 0,8zł Ligol 7-10 ,0.9zł Janagored 7-9, 0.9zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sadownik spod miasta Napisano 25 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipca 2019 W dniu 23.07.2019 o 21:56, Gość Cham z Grójca napisał: Tak możę i Grujecku to jabłek jest bo w grójeckim to jest bardzo mało. Brawo!! na takie dywagacje najlepsza odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 25 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipca 2019 Ja na 2 ha. działce miałem niedawno jeszcze 17 sztuk jabłek, ale widzę że 3 spadły więc zostało 14. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 25 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipca 2019 w tym roku jabłek tyle co potrzeba nadwyszki nie będzie skrzyń nie będzie trzeba dokupywać .Nie trzeba przeżedzać i cena za przemysł niech będzie około 1,30zł deser I klasa 2,5zł i lepiej nie potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość grzesiek Napisano 25 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipca 2019 2 godziny temu, Gość gość napisał: w tym roku jabłek tyle co potrzeba nadwyszki nie będzie skrzyń nie będzie trzeba dokupywać .Nie trzeba przeżedzać i cena za przemysł niech będzie około 1,30zł deser I klasa 2,5zł i lepiej nie potrzeba jeszcze zebys sie nie przeliczył... nie jest tak zle jak sie wydaje tyle powiem. Nie zabraknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jabol Napisano 25 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipca 2019 ile piros na gieldzie? sandomierz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bartek Napisano 25 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipca 2019 Pamiętam taki rok 4 lata temu chyba niby się wydawało że jest na drzewach po przymrozkach a jak zeczelismy rwac to mało co przybywało pełnych skrzyń a rządek się skonczyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 25 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipca 2019 ten rok jest nasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grójec Napisano 25 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipca 2019 1 godzinę temu, Gość gość napisał: ten rok jest nasz No jak wasz jak ni mo jobłek, bo zmorzły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grójec Napisano 25 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipca 2019 To co ci po tej cenie jak ni mo towaru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość g k Napisano 25 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipca 2019 3 godziny temu, Gość gość napisał: ten rok jest nasz jak twoj jak zmarzło chłopcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Chop Napisano 27 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipca 2019 Koniec żali Stare ceny co 2 dni 5gr do góry Propozycje z wczoraj Princ 95-1zl luszczka Ligol Jonagored 90 karton Idared 70 za wagę w skrzyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kan Napisano 27 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipca 2019 To poczekaj 20 dni i będziesz miał złotówkę drozej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 27 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipca 2019 jabłko w górę nie sprzedawać czekamy na cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Albandr Napisano 27 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipca 2019 No podniecajcie się, że wam wzrosło o 5gr a ja wam powiem, że to sierpień a wy sie podniecacie idaredem po 70gr jak tyle to ja w styczniu dostałem ///Temat Ceny poprawne te co wyżej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bbb Napisano 27 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipca 2019 17 minut temu, Gość Albandr napisał: No podniecajcie się, że wam wzrosło o 5gr a ja wam powiem, że to sierpień a wy sie podniecacie idaredem po 70gr jak tyle to ja w styczniu dostałem ///Temat Ceny poprawne te co wyżej . Policz sobie prąd jeden z drugim to to jabłko za darmo oddajesz.poprzedni sezon tak czy inaczej stracony.oby ten był lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jamaJOł Napisano 27 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipca 2019 w gdyby tak prąd zdrożał o 500% to bedzie wesoło hehehehe po co 100 200ha lepsze 10 pod oslonami to samo z czeresnia lepsze 2 w tunelu niz 20 pod chmurką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jamaJOł Napisano 27 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipca 2019 ale jest pazernosć wincej wincej wincej xD mam znajomego 5 ha 100-200 tys wyciąga rocznie wszystko w detal po co więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 27 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipca 2019 przemysł nie długo będzie po 1 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grójec Napisano 27 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipca 2019 Godzinę temu, Gość jamaJOł napisał: ale jest pazernosć wincej wincej wincej xD mam znajomego 5 ha 100-200 tys wyciąga rocznie wszystko w detal po co więcej 100 tysięcy z 5ha to faktycznie gazela biznesu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ooo Napisano 27 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipca 2019 w tym roku będzie bardzo mało jabłek przemysłowych ,dzikie sady nie mają jabłek ,z przerywania jabłek nie będzie bo nie ma co przerzedzać po przymrozkach , ale jabłek deserowych to będzie całkiem sporo i moze się okazać ze jabłko w zimie i tak trafi na suchy przemysł bo nie będzie gdzie wyexportować , ale na jesieni to powinna być dobra cena za spady ,słyszałem ze cena ma przekroczyć 1zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bartek Napisano 27 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipca 2019 Duża rozbieżność jak przy takiej małej kwocie hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi