Gość Sadownik Napisano 30 Listopada 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopada 2018 Błędów Gloster 0,3 zł Idared 0,35 zł Prince 0,8 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość grójec Napisano 30 Listopada 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopada 2018 (edytowane) ten obczytany to ... tylko się podnieca ,a ogulnie płacą wszyscy podobnie.Może on na detalu sprzedaje Edytowane 30 Listopada 2018 przez IGRiT Usunięto inwektywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość go Napisano 30 Listopada 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopada 2018 W dniu 8.11.2018 o 08:13, Gość Dartanian napisał: Gdziękuję w błędów prins 80gr wszędzie 0,65od 7+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc Napisano 4 Grudnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudnia 2018 A jak jabłka krajowe? Cortland, Ligol, Szampion , Lobo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kolarz Napisano 4 Grudnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudnia 2018 za 8 można wyrwać ładne,10-12 baltona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kupiec Napisano 4 Grudnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudnia 2018 Ruch na giełdach jest taki, że praktycznie go nie ma. Więcej niech ludzie chodzą do supermarketów i tam kupują, a później narzekają, że nic nie płaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ino Napisano 4 Grudnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudnia 2018 Ile płacą za goldena +70? ( CHODZI MI O CENĘ ZA JAKĄ KTOŚ SPRZEDAŁ, A NIE O JAKIEJ MARZY ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Obsłuchany Napisano 4 Grudnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudnia 2018 2 minuty temu, Gość Ino napisał: Ile płacą za goldena +70? ( CHODZI MI O CENĘ ZA JAKĄ KTOŚ SPRZEDAŁ, A NIE O JAKIEJ MARZY ). 0.8-1.1 w zależności od koloru i jędrności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ino Napisano 5 Grudnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudnia 2018 12 godzin temu, Gość Obsłuchany napisał: 0.8-1.1 w zależności od koloru i jędrności... Dzięki, zapomniałem dopisać że chodzi o zielonego. Cena na sortowanie czy w karton? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Obsłuchany Napisano 5 Grudnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudnia 2018 5 godzin temu, Gość Ino napisał: Dzięki, zapomniałem dopisać że chodzi o zielonego. Cena na sortowanie czy w karton? Na sortowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sadownik Napisano 5 Grudnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudnia 2018 Jaka jest cena idareda na sortowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sadownik Napisano 5 Grudnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudnia 2018 0,35 Błędów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Byznes Napisano 6 Grudnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudnia 2018 Okolice Warki tak samo, 0,35 zł 7-8 a powyżej 0,3 zł. Gala must jak u was ? nadal 90 gr od 7 czy są jakieś ruchy na 1 zł ? Chodzi mi o rzetelne sortownie z pewną płatnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Xxx Napisano 6 Grudnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudnia 2018 A jaka cena Empire? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość producent Napisano 6 Grudnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudnia 2018 Gdzie kupują Idareda w okolicach Warki? Sortownia czy samemu w karton? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Aaaa Napisano 6 Grudnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudnia 2018 Chciałem zwrócić uwagę że jabłko bardzo słabo się przechowuje, wszystkie pakowanie przechowalni nie trzymają minimalnych wymagań jędrności, to jabłko nadaje się do eskimos tylko, chłodnie również nie mają zbyt dobrej jędrności-opóźniony zbiór, owoców dobrej jakości jest jak na lekarstwo... Ceny bez zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Igor Napisano 7 Grudnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudnia 2018 Za galę już od dawna płacą 1 1.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sadownik Napisano 7 Grudnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudnia 2018 Sampion, Ligol 0,5zl od 7 i 0,3zl 6,5-7 Agroserw Kozietuly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sadownik Napisano 7 Grudnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudnia 2018 4 godziny temu, Gość Sadownik napisał: Sampion, Ligol 0,5zl od 7 i 0,3zl 6,5-7 Agroserw Kozietuly Czy te ceny to z KA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robert Napisano 7 Grudnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudnia 2018 Zwykła chłodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gala Napisano 8 Grudnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudnia 2018 Dzwoniłem w kilka uczciwych miejsc z sortownią. Najlepsza propozycja za gale, tzn. 90 gr od 7 cm. Drobniejsze 60. 1 zł nie usłyszałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Leon Napisano 8 Grudnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudnia 2018 Gala masz rację .Wiecej nie ma ,tylko powyzej 1zł to mazyciele dostają w śnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robert Napisano 9 Grudnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudnia 2018 Dobrze sprzedajcie i po 30 groszy ta galę jak nie wierzycie:D dla mnie to lepiej, konkurencja się szybciej wykończy. Uczciwi kupcy płacą 1 i 1.1 czy wam się to podoba czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość heh Napisano 9 Grudnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudnia 2018 to nie jest kwestia wiary tylko paru telefonów do firm. Oczywiście nie podasz kto płaci tyle ? też masz "byznesowych kontrahentów" co przeplacają ? jakoś dziwnym trafem nikt nie chce podac kto po tyle kupuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Obcykany Napisano 9 Grudnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudnia 2018 Po raz enty proszę nie podawać z podnieceniem ceny wyjściowej tylko cenę kg po sortowaniu.... Gala 7+1,6 a po sortowaniu i tak średnio 1pln!!!! Po co się tym podniecać i wkurzać innych?;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi