marianna_walk@wp.pl Napisano 23 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Stycznia 2020 W dniu 27.12.2019 o 19:23, 487ewa napisał: Rajpol ma przejąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karlos Napisano 11 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lutego 2020 Witam. Teraz mam problem bo duża kwota jest utopiona w Janfruit. Tylko przesuwanie płatności. Tym samym proszę o namiar na dobrego adwokata, by dobrać się temu całemu dziadowi do D.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadownik Grójec Napisano 13 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lutego 2020 Może odrazu windykacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karlos Napisano 13 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lutego 2020 Korzystałem kiedyś z pfw Wrocław i tylko pieniądze utopione.Jakaś firma godna polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiecho Napisano 17 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lutego 2020 Nie ma w RP innej instytucji i drogi na dochodzenie swoich należności jak SĄD !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zrembu Napisano 2 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marca 2020 Kieruję dzisiaj wezwanie przedsądowe i zakładam sprawę cierpliwość mi się skończyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karlos Napisano 6 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marca 2020 Sąd jak zwykle umorzy sprawę, a ten łajdak unika kontaktu. Gdzie ta sprawiedliwość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martalea Napisano 6 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marca 2020 Nie ma co czekać. Składajcie pozew, a dobry prawnik powinien pomóc. U nas po 3 miesięcach sprawa rozwiązana. Pieniądze są i teraz czekamy na odsetki. Nie marnujcie czasu i działajcie. Powodzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martalea Napisano 6 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marca 2020 Nam sąd nic nie umorzył, wręcz przeciwnie. Dział na naszą korzyść. Wydał nakaz zapłatya rozprawa się nie odbyła.Wszystko zgodnie z prawem. Nie ma co narzekać, tylko trzeba coś z tym zrobić. Kasa sama się nie odzyska. Składajcie pozew i nie czekajcie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrycjuszphr Napisano 22 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwietnia 2020 Witam, Firma nastawiona na wyzysk kontrahentów. Po co po pożyczkę się zgłaszać do banku skoro można kogoś oszukać. Ostrzegam przed zawieraniem jakichkolwiek ugód z tym podmiotem. Ścigać należy członków zarządu spółki i to oni mają zwrócić należności. Jeśli ktoś czeka na swoje pieniądze to proszę o kontakt, chętnie pomogę 517-036-113 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrycjuszphr Napisano 22 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwietnia 2020 Firma nastawiona na wyzysk kontrahentów. Po co po pożyczkę się zgłaszać do banku skoro można kogoś oszukać. Ostrzegam przed zawieraniem jakichkolwiek ugód z tym podmiotem. Jeśli ktoś czeka na swoje pieniądze to proszę o kontakt, chętnie pomogę. Dłużnik odpowiada za niekorzystne rozporządzenie cudzym majątkiem, wyłudzenie. Mój nr tel 517-036-113 Pozdrawiam Patryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rastamanscharpy Napisano 3 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwca 2020 Witam jesli sa jeszcze osoby poszkodowane przez pana Rafala prosze o kontakt tel 661311133 mysle ze trzeba podjac radykalne kroki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soplica Napisano 12 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwca 2020 W dniu 3.06.2020 o 09:06, Rastamanscharpy napisał: Witam jesli sa jeszcze osoby poszkodowane przez pana Rafala prosze o kontakt tel 661311133 mysle ze trzeba podjac radykalne kroki A co mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soplica Napisano 12 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwca 2020 Witam czy komus oddal janfruit pieniądze za borowke za tamten rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek78 Napisano 1 Marca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marca 2021 Witam serdecznie. Mi się udało odzyskać kasę, ale nie przez sąd, ponieważ straciłem kolejne 3 tysiące a firma jest niewypłacalna. Mogę dać namiar do gościa, który pomógł mi odzyskać kasę ścigając bezpośrednio dominiaków. Oni mają hajs, tylko nie na kontach bankowych. Jak coś to mozecie dzwonić pod 517 053 073. Powiedzcie że od Krzyśka, będzie wiedział o co chodzi Tom86 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom86 Napisano 7 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwietnia 2021 Tego pajaca z janfruita nie rusza nic oprócz prokuratury i groźby że pójdzie siedzieć. Po jakiś lipnych winydkacjach zaczął w końcu ratalnie płacić jak mu się do d*py dobrała kancelaria, którą tutaj kolega wyżej polecił. Mam dość tych wszystkich wielki biznesmenów, co furami za pół bańki jeżdżą, a firmę zamkną i przed komornikiem świecą pustym portfelem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi