Gość Tomek Napisano 21 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lutego 2019 Jak bedzie trzeba oddamy za darmo a teraz my ustalamy cene a jak nie to sobie importujcie z Chin czy skad tam chcecie. Polskiego ziemniaka jest na tyle mało ze nie ma takiej możliwości by ktoś z nim został. W kwietniu maju nawet odpadem handlowac bedziecie z radoscia ze cos macie ponizej ceny ktora bedzie z za zachodniej granicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Xxxc0 Napisano 21 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lutego 2019 Zawsze wyrzucają, bo czekają niewiadomo na co. Że może worek po 100 złotych będzie. W kwietniu już może nie kupić go nikt, bo już coraz więcej młodego z zagranicy się podaje. W tamtym roku swojego wyprzedałem do zimy od 6 do 8 złotych za worek a na wiosnę kupowałem ekstra irgę po 3.5 złotego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 21 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lutego 2019 ziemniak na rynkach cena w dół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pyrka Napisano 21 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lutego 2019 1 godzinę temu, Gość Xxxc0 napisał: Zawsze wyrzucają, bo czekają niewiadomo na co. Że może worek po 100 złotych będzie. W kwietniu już może nie kupić go nikt, bo już coraz więcej młodego z zagranicy się podaje. W tamtym roku swojego wyprzedałem do zimy od 6 do 8 złotych za worek a na wiosnę kupowałem ekstra irgę po 3.5 złotego A w tym sezonie w maju sprzedałeś za 5zl/15kg a w lutym byś wziął 18zl/15kg i żal ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość elzbieta Napisano 21 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lutego 2019 Tomek. Przegladam Twoje wpisy na tym forum i widze, ze jestes strasznym bufonem. Śmie twierdzic ze wiecej sie chwalisz niz masz. Nic Ci nie pasuje. Pisac o imporcie ziemniakow z Chin to dla mnie niewyobrażalne. Nie pasuje Ci żaden wpis, kazdy musi robic jak Ty chcesz. Nie galopuj bo spadniesz z konia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Xxxc0 Napisano 21 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lutego 2019 2 godziny temu, Gość Pyrka napisał: A w tym sezonie w maju sprzedałeś za 5zl/15kg a w lutym byś wziął 18zl/15kg i żal ... Nie miałem nic na bardzo wczesne, bo nie mam zamiaru dorabiać producentów folii ani dodawać sobie roboty. Nie sprzedałem ani sztuki po 5 złotych za worek ale zato obyło się bez magazynowania. Teraz tylko handluję i mam czysty zysk. Maxymalną kwotę jaką wydałem za ziemniaki do tej pory było 80 groszy za kilogram, a sprzedaję od 1,2 do 1,5 zł za kilogram więc żadnego żalu nie ma tyko radość z zysku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Co ma już dość Napisano 21 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lutego 2019 Może mi ktoś powiedzieć cenę ziemniaków młodych z importu na Broniszach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sieradz. Napisano 21 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lutego 2019 ja w maju i czerwcu po 6 za worek podawałem ale po ziemniaku biała kapusta i miałem 50 ton z ha i teraz po 2 zł kg sprzedaje i mi sie to opłaca i wielu innym producentom. zbierać 2 razy z pola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrei Napisano 21 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lutego 2019 Czy nie ma innego forum na przekomarzanie się? Byłbym wdzięczny jak teraz cenowo stoi ziemniak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 21 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lutego 2019 To po co bylo sadzic te ziemniaki roboty i kosztow sobie dokladac tylko wsadzic na swieżym polu tylko kapuste i zebrac jej 100 ton i mialbys wtedy 200 tys i mniejszego garba, a za ziemniaka w tej cenie wzioles 1/10 tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Miki Napisano 21 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lutego 2019 do elzbieta. no i po kopcach dzis zgodziłem po 1300 luz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tomuś Napisano 22 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lutego 2019 Ja aktualnie 1,16 bigbag ale widze ze trzeba sie podniesc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość WILK Napisano 22 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lutego 2019 JESZCE TROCHE I PO 80 GROSZY BEDZIE ZIEMNIAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 22 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lutego 2019 już jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Miki Napisano 22 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lutego 2019 Ciekawe gdzie po 80gr? Chętnie kupię. Chyba jakiś skapciały albo z kiełkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tomek Napisano 22 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lutego 2019 Czekam na 0,20gr ale w lipcu. Aktualnie 1,1 do 1,3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sieradzak Napisano 22 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lutego 2019 Po ziemniaku takiego plonu 100 ton nie uzyskasz handlowej kapusty. Kolego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Emeryt Napisano 22 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lutego 2019 Kolego.Niedoczekanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość anonim Napisano 22 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lutego 2019 Najlepszy handel byl przed telefonami komorkowymi i internetem. Teraz tylko mydlenie oczów.Wasze informacje o cenach bez pokrycia z realem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 22 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lutego 2019 A przeczytales co napisalem? Wyraźnie pisze ze jak bys ziemniaka nie sadzil tylko na świeżym polu sama kapuste, poczatkiem maja to tyle bys mial cmatic dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 22 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lutego 2019 Kto zajmujący się warzywami profesjonalnie kopcuje ziemniaki? Dziadek co dorabia do emerytury? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Hans Napisano 23 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lutego 2019 Witam. Jak tam cena na Targ Piast WRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sieradzak Napisano 23 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lutego 2019 Tak ale kto wiedział żeby tak zrobić kolego że kapusta białą będzie w takiej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paweł Napisano 23 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lutego 2019 20 godzin temu, Gość Gosc napisał: Kto zajmujący się warzywami profesjonalnie kopcuje ziemniaki? Dziadek co dorabia do emerytury? Ja kopcuje i nie widzę w tym nic złego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 23 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lutego 2019 Byli tacy prorocy i jedni wygrali drudzy sie wstrzymali ale nie sadzilo sie od lat to nie szkoda, tylko mozna teraz cos doradzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi