Gość Ggt Napisano 1 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwca Godzinę temu, Gość Rolnik napisał: Koledzy rolnicy jak tam wschody pietruszki bo u mnie bardzo kiepsko niektóra roślinka 40% ogolu wschodzi i usycha jaka może być tego przyczyna dodam że dałem 300g środka na a.... na wschodzaca pietruszke Jak nie miała 2 liści to masz odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość baca Napisano 1 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwca Mozna jeszcze siac marchew i pietruszke na zbior korzeni? Tez wlasie mam problem, ze starsznie slabe i nierowne wschody, przymrozki a pozniej pousychalo. Nigdy tak pozno nie sialem, wiec nie wiem czy w ogole warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 1 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwca 2 godziny temu, Gość Ggt napisał: Jak nie miała 2 liści to masz odpowiedz Ale to przecież tylko 300 gr jakby nie patrząc 1/7 pełnej dawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ggw Napisano 1 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwca 10 godzin temu, Gość Rolnik napisał: Ale to przecież tylko 300 gr jakby nie patrząc 1/7 pełnej dawki Nie ważne, tez tak miałem jak zaczynałem przygodę z pietruszka, do 2 liści jest bardzo wrażliwa na herbicyd. Marchew można spokojnie siać, a pietruszkę to duże ryzyko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 2 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwca 8 godzin temu, Gość Ggw napisał: Nie ważne, tez tak miałem jak zaczynałem przygodę z pietruszka, do 2 liści jest bardzo wrażliwa na herbicyd. Marchew można spokojnie siać, a pietruszkę to duże ryzyko Nie chce się wymądrzać ale moim zdaniem spaliłbym ja na kielku a ona wzeszła i dopiero uschla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 4 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwca U nas pietruszka podlewana kilkukrotnie i wschody bardzo słabe. Jak tak dalej będzie trzeba będzie kasować. Mimo, że nasiona podkiełkowane i wody dostawała to jest mizernie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Małopolska Napisano 22 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwca Jak u Was rośnie pietruszka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 22 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwca 3 godziny temu, Gość Małopolska napisał: Jak u Was rośnie pietruszka ? Nie rośnie wcale bo dwa dni temu ponownie wsiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bożena Napisano 3 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 3 godziny temu Jaka cena pietruszki brudnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi