Gość Gość Napisano 28 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipca 2020 Ja tez z 15 lat uprawiam i 2 lata temu nie było na nią mocnych jak spadły ulewne deszcze i zrobił się beton. Bodajże z pół pola niepowschodzilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Olaf Napisano 29 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipca 2020 Jak tam młoda pietruszka wygląda u was chłopaki? Chyba będzie cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Radek Napisano 31 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipca 2020 U mnie pietruszka ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kujawiak Napisano 7 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpnia 2020 Jakie aktualnie otrzymujecie ceny za pietruszkę marchew myta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Olaf Napisano 8 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpnia 2020 Mogę dać za brudna 1.6 jak ktoś ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IGRiT Napisano 8 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpnia 2020 18 minut temu, Gość Olaf napisał: Mogę dać za brudna 1.6 jak ktoś ma Forum nie służy do przedstawienia swojej oferty - proszę wystawić ogłoszenie w serwisie IGRIT.PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil Koło Napisano 8 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpnia 2020 W dniu 8.08.2020 o 11:30, Gość Olaf napisał: Mogę dać za brudna 1.6 jak ktoś ma Kończę kopać wczesna ale cena ponad 2zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość kujawy Napisano 12 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpnia 2020 Po ile sprzedajecie na brudno obecnie.? Mam propozycję po 2zl i sie zastanawiam a do dam że towar naprawdę ładny choć niepedzony, na wczesna. Tak coś myślę że na jesień będzie cena bo ładnego towaru to ciężko znalesc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil Koło Napisano 12 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpnia 2020 2 godziny temu, Gość Gość kujawy napisał: Po ile sprzedajecie na brudno obecnie.? Mam propozycję po 2zl i sie zastanawiam a do dam że towar naprawdę ładny choć niepedzony, na wczesna. Tak coś myślę że na jesień będzie cena bo ładnego towaru to ciężko znalesc. Sprzedałem 2-2,5zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kujawy Napisano 27 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpnia 2020 Jaka cena pietruszki brudnej ( handlowej) na dzień dzisiejszy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Igor Napisano 27 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpnia 2020 4 godziny temu, Gość Kujawy napisał: Jaka cena pietruszki brudnej ( handlowej) na dzień dzisiejszy?? Z domu na brudno 2 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 2 Września 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Września 2020 Z domu na brudno za bardzo biała długa i zgrabna 1,50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wzw Napisano 3 Września 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Września 2020 19 godzin temu, Gość Gość napisał: Z domu na brudno za bardzo biała długa i zgrabna 1,50 Jaki rejon?Tanio podajesz ładny towar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość kujawy Napisano 3 Września 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Września 2020 A może po tyle chciałby kupić. Chyba że zardzewiała i gnije bo takiej jest duzo w tym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zły rolnik Napisano 3 Września 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Września 2020 Ta cene pewnie handlarz pisal pelno ich tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość on centrum Napisano 3 Września 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Września 2020 2 godziny temu, Gość Zły rolnik napisał: Ta cene pewnie handlarz pisal pelno ich tutaj. pewnie tak,kupic po 1,5 i sprzedac myta po 3,5 i na brud od rolnika 15% bo drobna i gruba to na wyrzucenie ale jakos nikt nie odwozi odpadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pan Napisano 3 Września 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Września 2020 Brud od rolnika? Zarzekał się że ma piękna i że 5 %to za dużo... Wyszło 40 % zgnitych. A taka piękna pietruszkę ma. Chłop nie jest w stanie ocenić na brudno procentu. Kto sam nie sprzedaje mytej nie uwierzy.. Jakie cuda po myciu wychodzą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość producent warzyw Napisano 3 Września 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Września 2020 9 minut temu, Gość Pan napisał: Brud od rolnika? Zarzekał się że ma piękna i że 5 %to za dużo... Wyszło 40 % zgnitych. A taka piękna pietruszkę ma. Chłop nie jest w stanie ocenić na brudno procentu. Kto sam nie sprzedaje mytej nie uwierzy.. Jakie cuda po myciu wychodzą. Pozdrawiam Nie każda gnije ..... Kolega wyżej miał na myśli odpad kalibrowy. Bo fakt jest taki że nikt nie odwozi drobnej i grubej tylko potrącenia kazdy chce robic procentowe. A fakty sa takie ze ten odpad jest w wiekszosci podawany dalej.Za mniejszeą kase ale jednak. Na 40 procentowy odpad to towar musi byc bardzo słabej jakosci a tego nie da sie ukryc,to widac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kujawy Napisano 13 Września 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Września 2020 Jaka cena pietruszki na brudno ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 14 Września 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Września 2020 W dniu 13.09.2020 o 07:52, Gość Kujawy napisał: Jaka cena pietruszki na brudno ? 1 zł/kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 14 Września 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Września 2020 37 minut temu, Gość Jan napisał: 1 zł/kg To odpadowe, a handlowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość producent warzyw Napisano 14 Września 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Września 2020 2 godziny temu, Gość Gość napisał: To odpadowe, a handlowa ? Dobre pytanie tylko odpowiedzi brak.......na brudno 1,5 zł-1,7zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość z centrum Napisano 16 Września 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Września 2020 Ja napisałem prawdę po ile sprzedałem niepotrzebnie wyzwano mnie od handlarzy. Siejcie takie połacie jak dotychczas i nie liczcie na cenę. Napisaliście tyle ha we wnioskach, że nikomu się pietruszka nie bedzie opłacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość kujawy Napisano 16 Września 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Września 2020 To że ty nieszanujesz swojej pracy to nie znaczy że problem jest w ilości. Gdyby wszyszczy umieli liczyć i trzymali cenę anie panikowali to ceny byłyby inne. Sami się wykończycie może to i dobrze bo zostaną normalni którzy chcą zarobić a nie narobić sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wzw Napisano 16 Września 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Września 2020 8 godzin temu, Gość Gość z centrum napisał: Ja napisałem prawdę po ile sprzedałem niepotrzebnie wyzwano mnie od handlarzy. Siejcie takie połacie jak dotychczas i nie liczcie na cenę. Napisaliście tyle ha we wnioskach, że nikomu się pietruszka nie bedzie opłacać Wrzuć foty jaki towar miałeś że sprzedałeś po tak niskiej cenie,to ze tak tanio sprzedałeś nie oznacza ze taka jest cena...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi