Gość Gość Napisano 4 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpnia 2020 7 godzin temu, Gość Master napisał: Jaka cena na Rybitwach ? 10 zł worek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ignacy Napisano 4 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpnia 2020 Ceny bez zmian co wy myślicie że jak deszcz pada to cena rośnie to nie maj czy czerwiec że cena skacze jak szalona. Na Broniszach handlarze za 5zl podjeżdżają pod rampy jak szaleni. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano 4 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpnia 2020 Wieluń, cena na miejscu 5zl, ziemniaki porosły, aktualnie kopie denara ok, 40 ton z ha, spokojnie można zebrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paweł Napisano 5 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpnia 2020 8 godzin temu, Gość Maniek napisał: Wieluń, cena na miejscu 5zl, ziemniaki porosły, aktualnie kopie denara ok, 40 ton z ha, spokojnie można zebrać handlowego 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bag Napisano 5 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpnia 2020 4 złote z domu małopolska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PYRA Napisano 5 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpnia 2020 13 godzin temu, Gość Bag napisał: 4 złote z domu małopolska odpady po tyle sprzedaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ziemniak pl Napisano 5 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpnia 2020 13 godzin temu, Gość Bag napisał: 4 złote z domu małopolska Masz się czym chwalić. Chyba że jesteś wyrwigroszem i dajesz sygnał innym, że na tyle cie stać żeby zapłacić.Kompromitacja . Żałosne.W białce tatrzańskiej porcja ziemniaków na talerzu 7 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zły rolnik Napisano 6 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpnia 2020 Ja mam nieodparte wrażenie że wszystkie te dennie żałośnie niskie ceny piszą tylko handlarze. Kilka lat temu chciałem kupić lufę ziemniaka na hurtownie bo akurat nie mogłem zrobić, jak mówiłem potencjalnym sprzedajcym cene którą tu pisali ludzie to nie było nawet mowy o sprzedaży i nic nie kupiłem w tej niskiej cenie którą tu piszą ludzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 6 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpnia 2020 Te żałosne ceny są aktualnie na rynkach jedz na bronisze łódź lub Katowice możesz załadować kilka tirów po 5 zł. Jeśli będzie drożej to stawiam ci wycieczkę w hotelu ***** gwiazdkowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Master Napisano 6 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpnia 2020 Na Rybitwach dziś czarny czwartek ! Kupca jak na lekarstwo a towaru opór nie ma gdzie stanąć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik M Napisano 6 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpnia 2020 Kto sprzedaje po 3,50 za worek,czy to są naprawdę rolnicy bo mi ciężko w to uwierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zły rolnik Napisano 6 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpnia 2020 Ja nie woze na giełdy więc nie interesuje mnie cena na gieldzie, mówię o cenach które tu ludzie piszą jak dodałem ogłoszenia że kupię w tej cenie to nie było żadnego chętnego do sprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Siwy Traktorzysta Napisano 6 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpnia 2020 Nie lepiej było posadzić 2-3ha i sprzedać w normalnej cenie? Tygodniowo sprzedaje w detalu po 2-2,5t ziemniaków w cenie 2zł/kg. To daje mi 4000-5000zł tygodniowo. Sprzedając na giełdzie po 4zł/15kg trzeba sprzedać 15-19t żeby zarobić te 4-5tys, a przy takim zejściu jakie jest teraz to tydzień koczowania na giełdzie może nie wystarczyć żeby sprzedać taką ilość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość KRK Napisano 6 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpnia 2020 1 godzinę temu, Gość Rolnik M napisał: Kto sprzedaje po 3,50 za worek,czy to są naprawdę rolnicy bo mi ciężko w to uwierzyć. Spokojnie jeszcze w październiku Ty po 2 zl worek będziesz sprzedawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gfhj Napisano 6 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpnia 2020 niektórzy już ładują po 2,5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Seba Napisano 6 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpnia 2020 2 godziny temu, Gość KRK napisał: Spokojnie jeszcze w październiku Ty po 2 zl worek będziesz sprzedawał Napewno tak będzie. Sami sobie róbcie i sprzedajcie po 2 zl sam worek kosztuje 25 gr a gdzie robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marek Napisano 7 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpnia 2020 Miałem dziś klienta na 1650 worków w tygodniu w kaliber 45+ i oferował 4.5zl to podziekowalem. Szanujmy się panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Scania esi Napisano 7 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpnia 2020 Tu są sami bajkopisarze gadają jedno a robią drugie, sami siebie chlopki oszukujeta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grzesiek Napisano 8 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpnia 2020 13 godzin temu, Gość Marek napisał: Miałem dziś klienta na 1650 worków w tygodniu w kaliber 45+ i oferował 4.5zl to podziekowalem. Szanujmy się panowie akurat, jeszcze w rączkę całowałeś nie oszukuj nas Marku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obserwatore romano Napisano 8 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpnia 2020 W dniu 6.08.2020 o 12:37, Gość Rolnik M napisał: Kto sprzedaje po 3,50 za worek,czy to są naprawdę rolnicy bo mi ciężko w to uwierzyć. to handlarze sprzedają i jeszcze moją więcej od chłopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zły rolnik Napisano 8 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpnia 2020 Takie ceny piszą handlarze by zdolowac rolnika by oddawał za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 8 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpnia 2020 Jaka cena ziemniaka w krk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc Napisano 12 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpnia 2020 panowie catania jak zejscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc. Napisano 12 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpnia 2020 27 minut temu, Gość gosc napisał: panowie catania jak zejscie A co ty myślisz, że catania to jakieś cudo? Nie ma różnicy jaka odmiana, cena dla wszystkich odmian jednakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Antek Napisano 12 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpnia 2020 Psy z Nowego Sącza oferują 3zł za 15kg na a palecie cena to się nazywa wyzysk rolnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi