Gość Pietrek Napisano 4 Października 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Października 2020 Nikt nic nie piszesz bo i nie ma o czym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Max Napisano 4 Października 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Października 2020 Co pisać 10 gr z małym hakiem i garb na plecach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc 2 Napisano 4 Października 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Października 2020 2 godziny temu, Gość Pietrek napisał: Nikt nic nie piszesz bo i nie ma o czym! szkoda gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Podlasin Napisano 4 Października 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Października 2020 Panowie są poszukiwane konkretne odmiany i ziemniaki dobrej jakości i tu można dostać dobrą cenę jak na ten rok , ale dobrej jakości ziemniaka np. w mojej okolicy nie ma dużo jak się słyszy bo ; popękane , dzieciuchy , rolnica , puste , myszy , zgniłki albo 1kg/szt+ wczoraj sąsiad przeszedł rządek catanii i zapadła decyzja talerzówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzychu Napisano 4 Października 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Października 2020 1 godzinę temu, Gość Podlasin napisał: Panowie są poszukiwane konkretne odmiany i ziemniaki dobrej jakości i tu można dostać dobrą cenę jak na ten rok , ale dobrej jakości ziemniaka np. w mojej okolicy nie ma dużo jak się słyszy bo ; popękane , dzieciuchy , rolnica , puste , myszy , zgniłki albo 1kg/szt+ wczoraj sąsiad przeszedł rządek catanii i zapadła decyzja talerzówka. Zgadza się jak jest jakość to i cena też może nie jakaś super ale jest np u mnie pięknie poszła gala i Denar wygląd piękny wydajność średnia ale od zeszłego tygodnia sprzedaje po 7 zł za 15 kg i bdb schodzą. Co do reszty odmian już tak kolorowo nie było ale już ich nie mam ale trzeba było oddać po 4 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc. Napisano 4 Października 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Października 2020 Godzinę temu, Gość Krzychu napisał: Zgadza się jak jest jakość to i cena też może nie jakaś super ale jest np u mnie pięknie poszła gala i Denar wygląd piękny wydajność średnia ale od zeszłego tygodnia sprzedaje po 7 zł za 15 kg i bdb schodzą. Co do reszty odmian już tak kolorowo nie było ale już ich nie mam ale trzeba było oddać po 4 zł. Chyba po 7 zł. sprzedawałeś we śnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzychu Napisano 4 Października 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Października 2020 56 minut temu, Gość Gosc. napisał: Chyba po 7 zł. sprzedawałeś we śnie. Jak lepiej poczujesz się myśląc że we śnie to niech Ci będzie ja jak już mam coś pisać to pisze prawdę a to jest prawdą, może cię to boli ale są na portalu aukcyjnym specjalne maści na ból du..... (Nie drogo proponuję zakupić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 5 Października 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Października 2020 Panowie zrobi się jakaś opłacalna cena żeby tego ziemniaka wg pakowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cechu 1963 Napisano 5 Października 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Października 2020 Rok ciężki, mimo to udaje się sprzedawać po 6-7 za worek. Kujawsko-pomorskie. W tym roku sprzedane po ludziach 26 ton, myślałem, że tony nie uda się sprzedać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Januch Napisano 5 Października 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Października 2020 6 minutes ago, Guest Cechu 1963 said: Rok ciężki, mimo to udaje się sprzedawać po 6-7 za worek. Kujawsko-pomorskie. W tym roku sprzedane po ludziach 26 ton, myślałem, że tony nie uda się sprzedać. Ale po ludziach to jak? Workami po ludziach rozwoziłeś? Koszta tego policzyłeś? A te 26 ton to cały urobek? 2ha? A co z resztą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Podlasin Napisano 5 Października 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Października 2020 Niektórzy nie uwierzą jak do tej pory nie sprzedawałem taniej niż 7 zł./15 stali odbiorcy na rynki hurtowe nie jeździłem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PYRA Napisano 5 Października 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Października 2020 29 minut temu, Gość Podlasin napisał: Niektórzy nie uwierzą jak do tej pory nie sprzedawałem taniej niż 7 zł./15 stali odbiorcy na rynki hurtowe nie jeździłem . w co mają nie wierzyć 7 złotych za ładny towar i przy stałej współpracy jest spokojnie do osiągnięcia. NIECH SIĘ MARTWIĄ SKOCZKI O CENĘ I ZBYT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość KrA Napisano 5 Października 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Października 2020 No nie każdy jest tak zjeba....żeby po 2 czy 3 zł sprzedawać !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kupczydziejczak Napisano 7 Października 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Października 2020 Panowie, tirowe ilości Tajfuna i podobnych, w jakich cenach idzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Master Napisano 7 Października 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Października 2020 Jaka cena na Rybitwach za zółtego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc. Napisano 7 Października 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Października 2020 1 godzinę temu, Gość Master napisał: Jaka cena na Rybitwach za zółtego ? A czy ktoś kupuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość maly rolnik Napisano 8 Października 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Października 2020 Tak tak lepiej nie pisac bo najedzie sie towaru i dopiero bedzie slabo. Trzeba samemu jechac zobaczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 8 Października 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Października 2020 Większy detal po 10 zl worek. Zwykły detal po 15. Ziemniaka mam niecale 2 ha. Za 3 zl worek chyba bym sie zaplakal.Problem tylko z odpadem. Schodzily dla futerkowych ale przestali brać.Woj.lubelskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 10 Października 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Października 2020 Co tam Panowie odnośnie ceny i zbytu towaru. Będzie coś lepiej czy jeszcze gorzej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kra Napisano 11 Października 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Października 2020 15 godzin temu, Gość Rolnik napisał: Co tam Panowie odnośnie ceny i zbytu towaru. Będzie coś lepiej czy jeszcze gorzej?? Napewno będzie lepiej jak już ciągną import hieny typu pakowalnia błonie niemiec od nas napewno by wziął chociaż byłby to najlepiej wyglądający ziemniak na świecie, a o jakości ich towaru sam się przekonałem na sadzeniaku w tym roku więc niech nikt nie pier.... głupot na temat ich jakości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Asad Napisano 11 Października 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Października 2020 49 minut temu, Gość Kra napisał: Napewno będzie lepiej jak już ciągną import hieny typu pakowalnia błonie niemiec od nas napewno by wziął chociaż byłby to najlepiej wyglądający ziemniak na świecie, a o jakości ich towaru sam się przekonałem na sadzeniaku w tym roku więc niech nikt nie pier.... głupot na temat ich jakości! Zejscie jest duże szczególnie na hurtowniach. Ludzie robią zapasy jak za dawnych czasów. Myślę że w związku z covid. Ceny raczej bez zmian chociaż osobiście podniosłem o całą złotówkę na worku i jakiegoś buntu nie było. Aktualnie 7zl/15kg. Gala i Soraya. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Skąd te ceny macie? Napisano 12 Października 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Października 2020 Ja sprzedaje 180zł tona piękna gala sortowanie od 45+, każdy wie jaka prawda z tymi cenami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość John deere Napisano 12 Października 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Października 2020 22 godziny temu, Gość Asad napisał: Zejscie jest duże szczególnie na hurtowniach. Ludzie robią zapasy jak za dawnych czasów. Myślę że w związku z covid. Ceny raczej bez zmian chociaż osobiście podniosłem o całą złotówkę na worku i jakiegoś buntu nie było. Aktualnie 7zl/15kg. Gala i Soraya. Pozdrawiam Znając Ciebie pewnie z EWI to jeszcze opuściłeś i w sygnet klienta całujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 12 Października 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Października 2020 3 godziny temu, Gość John deere napisał: Znając Ciebie pewnie z EWI to jeszcze opuściłeś i w sygnet klienta całujesz Nie wiem skąd takie ceny 180zl za gale i te złości od innych. Ja sprzedaje po 6 na hurtownie. Ci co nasadzili bez pojęcia to niech teraz za darmo oddają. Wasz problem. Kara musi być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zły rolnik Napisano 12 Października 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Października 2020 Po 180 zł sprzedajesz ładna gale ? Ty chyba jesteś nie za bardzo sprawny umysłowo za ładna gale pakowalnie płacą 30-35 gr/ luz a taka cenę niską może tylko handlarz napisać!! Ludzie szanujcie swoją pracę!!! Jak za 20 groszy bym miał sprzedać to bym wolał na polu kopiec sypać i czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi