Gość rolnik 25 ha Napisano 6 Listopada 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopada 2020 (edytowane) Gość Małorolny , ... <ciach> Edytowane 7 Listopada 2020 przez IGRiT Usunięto złośliwości. Może tak coś w temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Enolofos Napisano 7 Listopada 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopada 2020 19 godzin temu, Gość Małorolny napisał: Ja tam robię że 20 LAT mam kontakty i kontrakty śpię spokojnie i oby były darmo .... Czego Ci serdecznie życzymy. Ceny w hurtowni 12 zł pierwsza klasa 9 zł dwójka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zły rolnik Napisano 7 Listopada 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopada 2020 Jaka hurtownia ci tyle płaci, możesz podać województwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Handlarz Napisano 7 Listopada 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopada 2020 24 minuty temu, Gość Enolofos napisał: Czego Ci serdecznie życzymy. Ceny w hurtowni 12 zł pierwsza klasa 9 zł dwójka. To dział o ziemniakach a Ty podajesz ceny wołowiny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Enolofos Napisano 7 Listopada 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopada 2020 Kolega źle zrozumiał, hurtownia tak sprzedaje i zejście jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ggg Napisano 7 Listopada 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopada 2020 22 godziny temu, Agrokom Trade napisał: W końcu jesteśmy na temacie ceny więc nie będę robił tajemnicy. Cena rynkowa ziemniaka, plus koszt opakowania łącznie z paletą, plus koszt fito i nie 14 dni a po otrzymaniu dokumentu badania Fito. Odpowiedź typowego handlarzyny. Konkretnie: jaki kaliber, jaki worek, paleta, siatka, badania certyfikaty. I na koniec cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Porter Napisano 7 Listopada 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopada 2020 Godzinę temu, Gość ggg napisał: Odpowiedź typowego handlarzyny. Konkretnie: jaki kaliber, jaki worek, paleta, siatka, badania certyfikaty. I na koniec cena. Jesteś chyba jedynym na tym forum który nie zrozumiał tego handlarzyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc. Napisano 7 Listopada 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopada 2020 Godzinę temu, Gość ggg napisał: Odpowiedź typowego handlarzyny. Konkretnie: jaki kaliber, jaki worek, paleta, siatka, badania certyfikaty. I na koniec cena. Kręci już od trzech dni i nawet szkoda czytać co pisze .Sam zagonił się w ślepy zaułek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ggg Napisano 8 Listopada 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopada 2020 12 godzin temu, Gość Porter napisał: Jesteś chyba jedynym na tym forum który nie zrozumiał tego handlarzyny. Wyjasnij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Opelek Napisano 8 Listopada 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopada 2020 Panowie takie pytanie z innego pudeleczka jak u Was zejscie i ilosc towaru .U mnie jest z 500 ton jadalnego zbyt mam calym rokiem ale ostatnio tak na 50 % tego co zawsze szlo .najwiecej mialem 300 ton towaru na zime ale przez kovida 200 ton nadwyzki jest i pewnie jak wszyscy narazie nastawienie gdzies sie sprzeda na wiosne moze bedzie 70 gr albo tak byle koszta odbic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 8 Listopada 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopada 2020 Tak będą po 70 gr. Też w to wierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damii Napisano 8 Listopada 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopada 2020 Dostałem dziś tel po 1,8zl na Sieradzu za 15kg chcą szykować... Porodia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 8 Listopada 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopada 2020 Co ty gadasz za głupoty? W piątek jeździli po wsi jacyś na rejestracji TKI i po 2,50 nie znaleźli. Jeśli rzeczywiście ktoś chce szykować za taką cenę to daj mi numer i ja też kupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pablo Napisano 8 Listopada 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopada 2020 z zejściem i ceną to jest różnie wszystko zależy od regionu polski w okolicy Sieradza czy Wielunia można kupić ziemniaki po 2,5zł - 3zł 15kg ale to sprzedawają ci co nie wiedza co nimi zrobić a ziemniaków z tego co słychać jest bardzo duzo więc nie ma co liczyć ze będą po 70 groszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 9 Listopada 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopada 2020 Nie ma co mówić ziemniaki się udały i to nadto sam wsadziłem 1hektar więcej bez obornika bez poplonu ziemia też piasek i co ziemniaki same grube nie ma sadzeniaka wydajność około 45ton plus 5 ton odpadu przeżartych uszkodzonych i zielonych co wycisły się z rajki ale deszcze po kwitnięciu padały i ziemniak urósł nawet jak ziemia nie była przygotowana i nawet sadzeniak 3 letni taki ma wpływ deszcz na plonowanie ja sprzedaje 10zł 15kg i teraz wyjątkowo dobrze schodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 9 Listopada 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopada 2020 Jak niedługo zaczną nas szczepić jakimś syfem, to cena ziemniaka będzie bez znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość OpolskiDżonun Napisano 10 Listopada 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopada 2020 U mnie w Opolskim cena minimalna to 7 zł za 15 kg ,zejście dobre 60 ton miesięcznie mniej więcej się sprzedaje ,i nie jeżdżę po giełdach tylko mam stałych odbiorców plus okoliczni zjadacza.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Darek Napisano 10 Listopada 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopada 2020 czy u was w okolicy dużo jest jeszcze ziemniaków na polu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 10 Listopada 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopada 2020 Od h.... i troche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Darek Napisano 10 Listopada 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopada 2020 mają zamiar to kopać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Xxxx Napisano 10 Listopada 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopada 2020 Jaka cena i podaż na zjazdowej w tym tygodniu ? Interesują mnie zwłaszcza Ricardo, Catania, Lord, Denar i Lili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 10 Listopada 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopada 2020 Kopią cały czas. Nie po to się sadzi żeby w polu zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Uzi Napisano 10 Listopada 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopada 2020 U mnie tez duze gospodarze kopia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konstantynopolitanczyk Napisano 10 Listopada 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopada 2020 A to da się kopac? Czy to takie mordowanie ludzi i sprzetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 10 Listopada 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopada 2020 kopie się przytym tonazu i tak cena jest super nie ma co marudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi