Gość gosc Napisano 22 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lutego 2020 4 godziny temu, Gość dex napisał: 12,80 to już mam z transportem do kazdej hebzi w Polsce Tak wozicie ziemniaka z litwy ruskiego pakujecie w woreczki z flaga i sprzedajecie za polskiego oszusty, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mocny 31 Napisano 22 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lutego 2020 Ale wy tu głupoty piszecie cena spadła i jeszcze spadnie 10 zł to jest normalna cena na te chwilę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 22 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lutego 2020 Że po tyle Ty sprzedajesz to nie znaczy że cena spadła. Każdy szanuje swoją pracę jak uważa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemniak Napisano 23 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lutego 2020 Witam nie mogę czytać tych bzdur każdy szanuję swoją pracę i sprzedaje ziemniaki drogo. To co cena ziemniaków na obecną chwilę to 10,14 zł worek, a ja szanuję swoją pracę i chce 20 zł worek i się pytam kto to kupi tak samo ze zbożem jedziesz na młyn cena spadła ale ja szanują swoją pracę i zabieram zboże do domu i co dalej.jadę po nawóz jest według mnie za drogi i że szanuję swoją pracę to go nie kupuję jadę po środki ochrony roślin a że szanuję swoją pracę i nie kupuję bo są za drogie co w za głupoty piszecie cenę ustala podaż popyt jest nadwyżka towaru nieważne jakiego cena spada jest towaru mniej cena idzie do góry tak jest było i nigdy się nie zmieni to wszystko co chciałem powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wich Napisano 23 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lutego 2020 Chciałbym tylko wszystkim przypomniec ze patrząc na inne lata to cena 10 zl jest bardzo dobra cena. Pewnie susza byla tylko skad naroslo tyle marchewki pietruszki buraka kapusty i bądź co badz ziemniaka tez. Pomyslcie coby było jakby ne bylo tej suszy . 10 zl trza brać i szanowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Max7 Napisano 23 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lutego 2020 Racja kolego dobrze to ujales nic dodac nic ujac ja nie mam ziemniakow ale to samo jest z pekina cala Polska ma towar i nie moze go sprzedac aktualna cena to 1-1.2 ale koledzy z mazowieckiego szanuja swoja prace i sprzedaja po 1.8 i tyle maja zamowien ze sie nie wyrabiaja. Cos tu nie gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Max Napisano 23 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lutego 2020 Cena ziemniaka pójdzie do góry lada moment. I skończą się te głupie komentarze. Obecnie cena z domu za ładny towar rejon Wieluń 12-14. Niestety są tacy co proponuja i 10. Pamiętajcie chytry 2 razy traci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 23 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lutego 2020 Jak Bronisze, Zjazdowa żółty? Tylko rzetelne odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Xyz Napisano 24 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lutego 2020 Nowy tydzień, widać jakieś zmiany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jaca Napisano 24 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lutego 2020 Witam ile można dostać za 55+ w BIG bagu odmiana lilly ilości tirowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IGRiT Napisano 24 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lutego 2020 Drodzy Forumowicze, Czas na małe porządki. Temat wątku jest "Notowania" więc proszę w swoich wypowiedziach podawać ceny zakupu/sprzedaży po jakich kupiliscie/sprzedaliście, nie w markecie ale w ilosciach przynajmniej kilku worków. Wszelkie inne wypowiedzi bardzej lub mniej polityczne związane z rynkiem ziemniaków proszę umieszczać tutaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Xyz Napisano 24 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lutego 2020 9 godzin temu, IGRiT napisał: Drodzy Forumowicze, Czas na małe porządki. Temat wątku jest "Notowania" więc proszę w swoich wypowiedziach podawać ceny zakupu/sprzedaży po jakich kupiliscie/sprzedaliście, nie w markecie ale w ilosciach przynajmniej kilku worków. Wszelkie inne wypowiedzi bardzej lub mniej polityczne związane z rynkiem ziemniaków proszę umieszczać tutaj: Co taka cisza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 24 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lutego 2020 Kraków tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 25 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lutego 2020 Jak ceny Panowie? Góra czy dół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jacek Napisano 25 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lutego 2020 Witam ja sprzedaje winete kal 50+ BIG bag 0,85 gr zainteresowanie rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Upadek Napisano 26 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lutego 2020 Import narazie świetnie się ma. Bellarosa w Proszowicach - cena 10 zł worek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 26 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lutego 2020 Ta tak jak i te żółte po8 czy 9 sama paszowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 27 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lutego 2020 Jakie aktualne ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pyruszka... Napisano 27 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lutego 2020 1 godzinę temu, Gość Rolnik napisał: Jakie aktualne ceny? U mnie bez zmian ... sklepy 20 - 22.5... hurt 18zł/15kg... towar w magazynie na wykończeniu ok 30%... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IGRiT Napisano 27 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lutego 2020 5 godzin temu, Gość Ass napisał: zaczynają się skoki cenowe gieldowe choć handlarze jeszcze próbują chłopów Proszę podawać konkrety w jakiej cenie kupujecie/sprzedajecie - skoczyć można w dół lub w górę ... Niekonkretne posty prosze pisać w innych wątkach np.: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc. Napisano 27 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lutego 2020 Świętokrzyskie- nie ma kto dać 10zł za 15 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pa45 Napisano 27 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lutego 2020 18 minut temu, IGRiT napisał: Proszę podawać konkrety w jakiej cenie kupujecie/sprzedajecie - skoczyć można w dół lub w górę ... Niekonkretne posty prosze pisać w innych wątkach np.: Gwoli ścisłości - to nie takie jednoznaczne : skoczyć w dal lub bok, w górę wyskok lub podskok, w dół zeskok Teraz poważnie - podałem 2 t żółty i 2 t bellarosa jednakowo 14 za 15 z domu, giełda padaka 9 za żółtego to max. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rol Napisano 28 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lutego 2020 Ci co tanio chcą sprzedać niech opuszcza jeszcze z 2 zł na worku i będą mieli spokoj. I zacznie się normalny handel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Max Napisano 28 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lutego 2020 Panowie jakimi cenami i jakim trendem zamykamy koniec tygodnia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 29 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lutego 2020 Co taka cisza. Wszyscy wyprzedali hmm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi