Gość Jacek Napisano 22 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudnia 2019 Witam koledzy jaki wózek widłowy polecacie do gospodarstwa za ok 30tys myślałem o elektryku dość fajnej chodzą ,odchodza oleje ,rozrząd itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc Napisano 22 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudnia 2019 (edytowane) ja mam wozek dosan15 rok 2011 elektryczny okolo 5metrow podnosi jestem zadowolony koszt okolo 20 tys. Edytowane 22 Grudnia 2019 przez Marcin Nie cytujemy poprzedniego posta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 23 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudnia 2019 Wszystko zależy ile pracy musisz wykonać wózkiem, bo jak w sezonie musi chodzić praktycznie non-stop to trzeba zawsze mieć w głowie ładowanie baterii. A np. gaz szybka wymiana i do boju. Olej wymienić w silniku to żaden problem, a rozrząd nie robi się co 100h. Ja brałbym jakąś linde na triplexie, (komfort pracy = sama przyjemność) tylko trochę nowszą, bo na wajchy to rzadkość trafić cokolwiek dobrego. Obowiązkowo 4 sekcje, bo kombinacje na zaworze kulowym do obrotnicy, to porażka. Sprawdzić czy hydrostat dobrze trzyma ( nie, że trzeba nogę na hamulcu trzymać bo ucieka szybciej niż jedzie z gazem w podłodze) i czy nie śmierdzi olej hydrostatu spalenizną ( jeśli tak to obowiązkowa wymiana) i będzie Pan zadowolony :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 22 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwietnia 2021 (edytowane) Elektryczny wózek widłowy jest dobrym pomysłem, biorąc pod uwagę np. brak wymiany oleju. W Maglo mają duży wybór i potrafią dobrze doradzić. Edytowane 22 Kwietnia 2021 przez IGRiT Usunięto link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Witek43 Napisano 23 Grudnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudnia 2021 W razie wątpliwości możesz skonsultować się także z przedstawicielem firmy HM SERWIS z Katowic. Zajmują się sprzedażą zarówno nowych, jak i używanych wózków widłowych. Ja kupiłem tam maszyny firmy Mitsubishi i Toyota. Wózki są wydajne, bezawaryjne i łatwe w użytkowaniu, a my jesteśmy z nich bardzo zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość MichalK Napisano Piątek o 14:57 Zgłoszenie Share Napisano Piątek o 14:57 ja z pewnością polecam firmę Maglo - www.maglo.com.pl duży wybór asortymentu i profesjonalna obsługa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi