Dynamit Napisano 19 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Stycznia 2020 Witam, panowie jak tam sezon na kiełkowanie rozpoczęty? Powiat sochaczewski już od 2 tygodni kielkuje. Jak u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 19 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Stycznia 2020 W moich stronach w środę już zaczynają sadzic i przykrywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 19 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Stycznia 2020 48 minut temu, Gość Rolnik napisał: W moich stronach w środę już zaczynają sadzic i przykrywać No pier...opisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil Koło Napisano 19 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Stycznia 2020 Dolny Śląsk też zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 19 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Stycznia 2020 No gratuluję pomysłu i odwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dynamit Napisano 19 Stycznia 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Stycznia 2020 Gmina Teresin jeden już przykryl 0,5ha. Myślałem że to truskawki ale nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 19 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Stycznia 2020 Żartowałem z tym sadzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość legnica Napisano 19 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Stycznia 2020 niech sadza oby jak najwiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Yhym Napisano 19 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Stycznia 2020 Żarty żartami, ale jak ktoś już przykrył, a przyfarci z pogodą to hajs weźmie. Chociaż wg mnie przyjdzie jeszcze mróz, że takie coś to wymrozi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Błonie Napisano 19 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Stycznia 2020 2 godziny temu, Dynamit napisał: Gmina Teresin jeden już przykryl 0,5ha. Myślałem że to truskawki ale nie. Chyba żartujesz z tym sadzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Malorolny Napisano 20 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Stycznia 2020 Niech sadzą teraz jak najwięcej, będzie dobra kasa bo zimy nie będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dynamit Napisano 20 Stycznia 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Stycznia 2020 Też myślałem, że to żart. Okolicr serok dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krakowiak Napisano 20 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Stycznia 2020 Ja dziś wsadzilem 96 ar. Podwójnie przykryte. Zobaczymy co z tego będzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 21 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Stycznia 2020 Jeszcze trochę małe kiełki, ale jak utrzyma się taka pogoda to za 10-14 dni zamierzam sadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 21 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Stycznia 2020 Krakowiak skąd jesteś? Jakiś ci nie wierzę bo za dużo było deszczy u nas w grudniu żeby w pole wejść... Chyba że pole miałeś nie z orane i przed sadzeniem zaorales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Master Napisano 21 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Stycznia 2020 Klimat się zmienia i wychodzi na to , że w najbliższych latach normą stanie się sadzenie ziemniaków w lutym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemniak Napisano 24 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Stycznia 2020 chłopaki ogarnijcie się, niech to jakimś cudem wyjdzie to mały przymrozek i finito. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc. Napisano 24 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Stycznia 2020 Same głupoty i podpuszczanie, może ktoś sadził ale w tunelu. Dziwne, że mowa o Małopolsce a nie o zachodnich województwach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Błonie Napisano 24 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Stycznia 2020 W dniu 20.01.2020 o 09:42, Dynamit napisał: Też myślałem, że to żart. Okolicr serok dokładnie Witam A w którym miejscu na Serokach ktoś posadził bo jechałem ostatnio i nic nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Das 87 Napisano 25 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Stycznia 2020 Nie piszcie głupot że ktoś już posadził ziemniaki jak coś to może po 20 lutego a nie w styczniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ksaweery Napisano 25 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Stycznia 2020 Jaki mały prsymrozek ziemniakowi do - 5 w ziemi pod odkryciem nic nie będzie także nie gadaj głupot nie raz tak było że Krzaki po 15cm okryte i mroz - 3 tylko liście gdzie nigdzie przypalil i było wszystko ok więc i czym Ty mówisz... Dla mnie było by dobrze jakby już co po niektórzy wsadzili ziemniaki zwłaszcza Ci z Sieradza szybciej wykopia to lepiej przynajmniej nie będą psuć ceny bo przecież pekina trzeba sadzic.... A tak zbiory się rozciąga i nie będzie tak że wszyscy będą kopać na hura... Ja sądzę w kwietniu bo jestem z Pomorza więc nawet jakbym pierzyną okryl te ziemniaki to i tak będę miał później jak Centrum więc wczesnego nie sadze pozdrawiam normalnych szanujących swoją pracę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Das2510 Napisano 25 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Stycznia 2020 Witajcie co powiecie o odmianie arrow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krakowiak Napisano 25 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Stycznia 2020 Kolego Darekpire gmina Kocmyrzów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Das2510 Napisano 25 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Stycznia 2020 Jeden z drugim zobaczył redliny na polu i już myśli że ziemniaki posadzone. Trochę trzeba się dokształcić a dopiero takie głupoty wypisywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 25 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Stycznia 2020 Godzinę temu, Gość Krakowiak napisał: Kolego Darekpire gmina Kocmyrzów Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi