Gość andrzej Napisano 3 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lutego 2020 orientuje sie ktos gdzie zregeneruje kostke siłownika do pługa obrotowego kuhn ewentualnie czy sa jakies zamienniki orginalna kostka to koszt ok 3 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość maks Napisano 4 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lutego 2020 Daj jakieś info szersze o modelu pługa kuhn, trudno Ci tak w ciemno pomóc, coś wymyslimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Elkt Napisano 5 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lutego 2020 Jest uszkodzona kostka czy cała wiązka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrzej Napisano 6 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lutego 2020 W dniu 4.02.2020 o 07:28, Gość maks napisał: Daj jakieś info szersze o modelu pługa kuhn, trudno Ci tak w ciemno pomóc, coś wymyslimy Pług to kuhn 4 skibowy standardy s przycina się pług przy obrocie Kostka jest na jeden silownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrzej Napisano 6 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lutego 2020 W dniu 4.02.2020 o 07:28, Gość maks napisał: Daj jakieś info szersze o modelu pługa kuhn, trudno Ci tak w ciemno pomóc, coś wymyslimyp Pług to kuhn standart s zacina się obrót Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YOGI Napisano 7 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lutego 2020 Kolego Andrzeju koszt regenercji takiej kostki to od 300 do 500 zł. Odkręcasz ze siłownikiem, wysyłasz do kolesia i po temacie. Nie płać czasami 3 tys!!!! Napisz do mnie na priv to dam Ci numer telefonu i sobie zadzwonisz po niedzieli, bo teraz ten gośc jest na urlopie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YOGI Napisano 7 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lutego 2020 Załóż sobie konto na forum i zaznacz sobie opcję "Włącz powiadamianie o odpowiedziach" i wtedy nie ma problemu że sie czeka za odpowiedzą 3 dni dostajesz na maila info że ktoś Ci odpowiedział w ciągu sekundy Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrzej Napisano 7 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lutego 2020 12 godzin temu, YOGI napisał: Kolego Andrzeju koszt regenercji takiej kostki to od 300 do 500 zł. Odkręcasz ze siłownikiem, wysyłasz do kolesia i po temacie. Nie płać czasami 3 tys!!!! Napisz do mnie na priv to dam Ci numer telefonu i sobie zadzwonisz po niedzieli, bo teraz ten gośc jest na urlopie. Kolego dziękuję ci bardzo za odpowiedź nie jestem bardzo obeznany w internecie bardzo bym prosił o namiary na tego gościa nie bardzo umiem zakładać konto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrzej Napisano 7 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lutego 2020 12 godzin temu, YOGI napisał: Kolego Andrzeju koszt regenercji takiej kostki to od 300 do 500 zł. Odkręcasz ze siłownikiem, wysyłasz do kolesia i po temacie. Nie płać czasami 3 tys!!!! Napisz do mnie na priv to dam Ci numer telefonu i sobie zadzwonisz po niedzieli, bo teraz ten gośc jest na urlopie. Kolego chyba udało mi się założyć konto byłbym wdzięczny za namiary na tego gościa pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YOGI Napisano 8 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lutego 2020 Andrzej napisz już jako zalogowany, wtedy Ci napiszę prywatną wiadomość z numerem telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrzej Napisano 8 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lutego 2020 3 godziny temu, YOGI napisał: Andrzej napisz już jako zalogowany, wtedy Ci napiszę prywatną wiadomość z numerem telefonu Kolego coś poknocilem nie mogę się zalogować jak byś mógł to napisz mi na maila malgorzataaniol1@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YOGI Napisano 9 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lutego 2020 OK, wysyłam na maila. Nie wiem co tam pokombinowales z tą rejestracją - to proste. Na czym się wyłożyłeś? Pomogę Ci. Mi zarejestrowanie pomaga, bo na dole mam Cytat włącz powiadamianie o odpowiedziach i wtedy wiem, że ktoś napisał w wątku który mnie interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrholek1 Napisano 23 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lutego 2020 Kolego yogi mógłbyś i mi podesłać namiary do kolesia od regeneracji kostki, bo mam podobny problem. Mianowicie pług kuhn multimastet 121 linkuje się ale nie obraca. Mrholek1@gmail.com. Z góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YOGI Napisano 23 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lutego 2020 @Mrholek1 masz na priv mail na forum telefon. moze coś pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość paweł Napisano 26 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marca 2020 proszę o namiar do kogoś co regeneruje te kostki do siłownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YOGI Napisano 26 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marca 2020 zaloguj się to wrzuce Ci na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrzej Napisano 27 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marca 2020 W dniu 26.03.2020 o 13:23, Gość paweł napisał: proszę o namiar do kogoś co regeneruje te kostki do siłownika Widzę że trafiłem z tematem tej kostkimoja już zrobiona pług obraca jak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YOGI Napisano 27 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marca 2020 hahah no tak to wygląda, ciesze się że mogłem choćby kontaktem pomóc. Zdrówka w tych dziwnych czasach dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Billy Napisano 15 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpnia 2020 Witam, mam podobny problem z pługiem huard. Po rozgrzaniu oleju nie chce obracać, kostka jak na zdjęciu powyżej. Byłbym wdzięczny za podanie namiarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YOGI Napisano 15 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpnia 2020 @Billy puściłem Ci na prywatną wiadomosć numer telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Billy Napisano 15 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpnia 2020 Wielkie dzięki za telefon, po niedzieli będę dzwonił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrrek02 Napisano 7 Września 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Września 2020 Witam, też ma problem z obracaniem pługa, proszę o namiary na pana od regeneracji ;) Ile mniej więcej się czeka na regenerację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YOGI Napisano 7 Września 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Września 2020 Piotr, wysłałem Ci telefon na prywatną wiadomośc na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 23 Września 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Września 2020 Witam, czy ten Pan od regeneracji zajmuje sie tez kostkami od pluga kverneland? U mnie plug obraca sie bez problemu ale nie trzyma ustawionej pozycji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YOGI Napisano 23 Września 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Września 2020 @adek Nie chciałbym skłamać, po prostu nie wiem. Wyślę Ci w prywatnej wiadomości namiary do niego i pogadaj - myślę że powinien Ci pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi