Gość Miras Napisano 26 Września 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Września 2020 Witam poproszę o numer do tego pana co regeneruje kostki pług rabewerk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YOGI Napisano 27 Września 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Września 2020 Gość Miras - to jego prywatny numer nie mogę tak na publicznie ... zarejestruj sie na forum, to wrzuce Ci na prywatną wiadomosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kossak.r@wp.pl Napisano 8 Października 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Października 2020 Witam proszę o numer do Pana od regeneracji kostki. Z góry dziękuję o pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YOGI Napisano 8 Października 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Października 2020 @kossak.r@wp.pl już wrzuciłem Ci na priw na forum, dzwoń i niech Ci pomoże! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Konrad Napisano 18 Października 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Października 2020 Witam. Proszę namiary na osobę która regeneruje kostki na adres konraddomanski89@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad Domański Napisano 18 Października 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Października 2020 Witam. Proszę o namiary do osoby która regeneruje te kostki od obrotu. Proszę o @ na konraddomanski89@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Janek Napisano 7 Grudnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudnia 2020 Witam, Też bym prosił o namiar do osoby która regeneruję kostkę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YOGI Napisano 7 Grudnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudnia 2020 Janku wrzuciłem Ci na priv na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość John Napisano 21 Grudnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudnia 2020 Witam potrzebuje namiar na Pana od regeneracji kostek i pluga email jacek_p70@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YOGI Napisano 21 Grudnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudnia 2020 wysyłam na priv wiadomości dla zalogowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
John deere Napisano 21 Grudnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudnia 2020 Witam również prosiłbym o namiar na Pana co regeneruje takie kostki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YOGI Napisano 21 Grudnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudnia 2020 @John deere już Ci puściłem na priv wiadomośc z telefonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baczynski22 Napisano 9 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Stycznia 2021 Witam, czy orientuje sie jaka może byc przyczyna jeśli pług po obrocie zaczyna sie powoli kłaść w sensie z pionu do poziomu zajmuje mu to max 10min ewentualnie czy ktos juz rozbierał taki tłok i podpowie jak to zrobic> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Klen1981 Napisano 25 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Stycznia 2021 Witam. Także prosiłbym o kontakt do kogoś konkretnego kto zregenerował by mi kość obrotu w gregoire besson. Z góry dziękuję za kontakt. Mój mail: klen1981@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YOGI Napisano 26 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Stycznia 2021 @Klen1981 wrzucę Ci na priv na forum, a jesli mogę coś doradzić, to nigdy i nigdzie nie podawaj oficjalnie swojego maila na żadnej stronie. Są bowiem nielegalne roboty, które bez zezwolenia właścicieli stron, same zczytują całe treści stron i pobierają nasze adresy mailowe, a potem wysyłają do Ciebie sterte niechcianych wiadomości w tym wirusów. Także lepiej się zarejestrować i poprosić na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pelepele22 Napisano 11 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwietnia 2021 Kolego yogi prosiłbym o kontakt do gościa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 28 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maja 2021 Witam. Mam problem z pługiem kuhn, a mianowicie raczej z kostką.. Po obrocie i rozstawieniu pługa siłownikiem(vario) pług zaczyna lekko się obracać i raz na 10 obrotów (orientacyjnie) nie liniuje się do obrotu. Czy to wina kostki panowie?? Prosiłbym o namiary do gościa który regeneruje kostki. Dzięki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kamil 30 Napisano 29 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maja 2021 Witam, podobny problem co mój poprzednik napisał, tylko pług to overum, raczej wina kostki, bo liniowanie wcale nie działa, a pług po obrocie cofa się do tyłu, proszę o kontakt do tego mechanika od regeneracji kostek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeżak Napisano 3 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopada 2021 W dniu 27.09.2020 o 06:01, YOGI napisał: Gość Miras - to jego prywatny numer nie mogę tak na publicznie ... zarejestruj sie na forum, to wrzuce Ci na prywatną wiadomosc Mogę prosić o numer do tego pana który naprawia kostki hydrauliczne od pługa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YOGI Napisano 4 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopada 2021 6 godzin temu, Świeżak napisał: Mogę prosić o numer do tego pana który naprawia kostki hydrauliczne od pługa? Cześć, masz info na priv. pzdr IGRiT dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamilus5566 Napisano 13 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopada 2021 Witam Problem z kostką od overuma, obraca ale nie trzyma pluga w danej pozycji po obrocie, była regenerowana w firmie w Stanominie, ale bez rezultatu, prosze o pomoc, i kontakt na tego pana co zajmuje się regeneracja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YOGI Napisano 15 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopada 2021 Poszły namiary na prywatną skrzynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wlodek_11 Napisano 16 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopada 2021 Wracam do tematu regeneracji kostki pluga huard też chciałem namiary do tego gościa co regeneruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz1983 Napisano 2 Lutego 2022 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lutego 2022 Witam ,mam problem z pługiem kuhn 370 i poszukuje osoby co regeneruje kostki wraz z tlokiem . A problem polega na odblokowywaniu się pługa podczas orki oraz przy obrocie, pług się obraca raz prawidłowo a następnym razem szarpie lub w połowie cofa się do punktu startowego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rafał Napisano 13 Lutego 2022 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lutego 2022 Witam mogę prosić o numer do Pana od regeneracji kostki na maila? r.ladak@op.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi