lenka123 Napisano 21 Listopada 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopada 2022 Witam. Proszę o kontakt do Pana co regeneruje kostki obrotu. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YOGI Napisano 22 Listopada 2022 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopada 2022 9 godzin temu, lenka123 napisał: Witam. Proszę o kontakt do Pana co regeneruje kostki obrotu. Pozdrawiam serdecznie Cześć, wysłałem właśnie priv. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Daniel Moroz Napisano 29 Listopada 2022 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopada 2022 Witam mam problem z kostką Kuhn w pługu można kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YOGI Napisano 30 Listopada 2022 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopada 2022 Cześć Daniel, nie ma problemu - każdemu wrzucam kontakt na priv - musisz się zarejestrować na forum. Edit: masz już na skrzynce kontakt, powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AQUARIUS Napisano 5 Grudnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudnia 2022 Cześć, Mam problem z kostką pługa kverneland. Poproszę o kontakt do osoby regenerującą kostki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YOGI Napisano 5 Grudnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudnia 2022 Godzinę temu, Gość AQUARIUS napisał: Cześć, Mam problem z kostką pługa kverneland. Poproszę o kontakt do osoby regenerującą kostki. Cześć AQUARIUS , nie ma problemu - każdemu wrzucam kontakt na priv - musisz się zarejestrować na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość YOGI Napisano 6 Grudnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudnia 2022 Móglbyś wysłać mi namiary na gościa od regeneracji kostki pługa obrotowego??z góry dziękui Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość YOGI Napisano 6 Grudnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudnia 2022 moge prosic o namiary na pana od regenarcji kostki? moj e-mail; hellflover89@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YOGI Napisano 6 Grudnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudnia 2022 Nie ma problemu - każdemu wrzucam kontakt na priv - musicie się zarejestrować na forum. Nie wysyłam maili - tylko tutaj wrzucam do priv wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Valdi Napisano 29 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 29 Stycznia 2023 Można prosić o numer do Pana od regeneracji wagandi@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Valdi Napisano 29 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 29 Stycznia 2023 Można numer wagandi@wp.pl nie chce mnie zarejestrować na forum może ktoś pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Valdi Napisano 29 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 29 Stycznia 2023 Problem w tym że nie mogę tu się zalogować niewiadomo czemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A_2 Napisano 29 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 29 Stycznia 2023 46 minut temu, Gość Valdi napisał: Problem w tym że nie mogę tu się zalogować nie wiadomo czemu. W sprawie problemu z logowaniem, prosimy o kontakt na mail: sebastian.pawlowski@igrit.pl Rejestrację można zrobić za pomocą konta Facebook, Google, lub własnego maila - trwa to wszystko kilka sekund. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrStanisław Napisano 30 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 30 Stycznia 2023 @YOGIjeżeli można, to proszę o kontakt do tego Pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YOGI Napisano 30 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 30 Stycznia 2023 5 minut temu, GrStanisław napisał: @YOGIjeżeli można, to proszę o kontakt do tego Pana Stasiu, już wysłałem prywatną wiadomość. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valdi Napisano 2 Lutego 2023 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lutego 2023 Udało mi się w końcu zalogować prosił bym o kontakt do Pana od regeneracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YOGI Napisano 2 Lutego 2023 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lutego 2023 Już masz na priv kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC AGRO Napisano 9 Marca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marca 2023 Poproszę kontakt do osoby zajmującej się regeneracją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YOGI Napisano 9 Marca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marca 2023 18 minut temu, MC AGRO napisał: Poproszę kontakt do osoby zajmującej się regeneracją Cześć, masz namiary na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemszon Napisano 18 Kwietnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwietnia 2023 Cześć, czy również mógłbym prosić o namiary na Pana co regeneruje kostki? pozdrawiam, Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YOGI Napisano 18 Kwietnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwietnia 2023 cześć, za chwilę wrzucę Ci namiar na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marco3655 Napisano 8 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwca 2023 Witam proszę o numer do Pana od regeneracji kostki. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YOGI Napisano 9 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwca 2023 20 godzin temu, marco3655 napisał: Witam proszę o numer do Pana od regeneracji kostki. Z góry dziękuję i pozdrawiam. @marco3655 masz namiar na tą kostkę siłownika w prywatnej wiadomości. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tygrys 2023 Napisano 23 Sierpnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpnia 2023 witam prosze o pomoc i nr telefonu do kostki kuhn huard master 120 na mokrsko10@wp.pl, dziekuje i Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YOGI Napisano 23 Sierpnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpnia 2023 Godzinę temu, Gość tygrys 2023 napisał: witam prosze o pomoc i nr telefonu do kostki kuhn huard master 120 na mokrsko10@wp.pl, dziekuje i Pozdrawiam wrzucam tylko na priv kontakt - zaloguj się i wrzuce w wiadomosć i nie podawaj nigdy swojego adresu e-mail tak na forach, jakichkolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi