Zipper Napisano 27 Sierpnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpnia 2023 Witam, Też poproszę o kontakt do Michnika od kostek. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertom Napisano 1 Września 2023 Zgłoszenie Share Napisano 1 Września 2023 Dzień dobry. Mam problem z kostką pamięci w KV ES95, podobno wymaga naprawy-regenaracji. Poproszę o nr telefonu do osoby, która cos takiego robi. Z góry dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YOGI Napisano 2 Września 2023 Zgłoszenie Share Napisano 2 Września 2023 @robertomi @Zippermacie namiary na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vw_18 Napisano 10 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 10 Października 2023 Witam. proszę o namiary do Pana który naprawia kostki . Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregbartosz Napisano 9 Grudnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudnia 2023 Witam. Pożyczyłem pług KUHN i awaria... liniuje ale nie obraca. Proszę o kontakt do MECHANIKA ,który potrafi zregenerować kostki obrotu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grzesiek Napisano 18 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipca Możecie podesłac nr gdzie regenerujemy kostkę do pługa Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Daniel Napisano 8 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpnia Czy mógłbyś i mi wysłać numer w sprawie tej regeneracji. Mam ten sam problem z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YOGI Napisano 8 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpnia Tylko na priw wysyłam - tutaj nie piszę numeru telefonu, więc musisz się zarejestrować na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kuba32 Napisano 4 Września Zgłoszenie Share Napisano 4 Września Poproszę o kontakt ,Pana od regeneracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YOGI Napisano 5 Września Zgłoszenie Share Napisano 5 Września 12 godzin temu, Gość Kuba32 napisał: Poproszę o kontakt ,Pana od regeneracji wysyłam kontakt tylko na priv, publicznie nie piszę tutaj danych .. załóż konto to Ci wyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winto Group Napisano 28 Września Zgłoszenie Share Napisano 28 Września Proszę o namiar prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pietras7 Napisano 10 Października Zgłoszenie Share Napisano 10 Października W dniu 5.09.2024 o 07:50, YOGI napisał: wysyłam kontakt tylko na priv, publicznie nie piszę tutaj danych .. załóż konto to Ci wyślę Mogę prosić o ten namiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pietras7 Napisano 10 Października Zgłoszenie Share Napisano 10 Października W dniu 5.09.2024 o 07:50, YOGI napisał: wysyłam kontakt tylko na priv, publicznie nie piszę tutaj danych .. załóż konto to Ci wyślę Mógłbym również prosić o ten kontakt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YOGI Napisano 10 Października Zgłoszenie Share Napisano 10 Października 22 minuty temu, Gość Pietras7 napisał: Mogę prosić o ten namiar? Wysłałem do winto, ale nie wiem czy Ty to winto? Tylko na priv wrzucam kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi