Gość Edek Napisano 5 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipca 2020 5 zl chyba za 3kg w skupie No chyba ze dobry detal. Raczej nie byl bym takim optymistą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik swietokrzyskie Napisano 6 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipca 2020 2.2 cena na dzis konserwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek87 Napisano 6 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipca 2020 Z tym obradzaniem ogorka to nie wiem ale kilka zimnych nocy się szykuje więc chyba szalu nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 6 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipca 2020 4 godziny temu, Marek87 napisał: Z tym obradzaniem ogorka to nie wiem ale kilka zimnych nocy się szykuje więc chyba szalu nie bedzie Powoli się zaczyna, jeszcze tydzień i zbiory powinny ruszyć. Mnie osobiście martwi cena, przewiduję wysp ogórków w tym roku, skoro u mnie na 6 klasie rosną normalnie, to co będzie u innych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek87 Napisano 9 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipca 2020 Orientuje się ktoś z was jaka cena ogorka na zjazdowej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 9 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipca 2020 Dzisiaj już powoli wchodzę w zbiory. A wy ?? Mam mały areał. stawiam na klientów detalicznych i obstawię własny sklep. Ciekawe jak to będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek87 Napisano 9 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipca 2020 Narazie jakoś ludzie słabo na ogorka reagują wszyscy mówią że za wcześnie a później kobiety w placz bo trzeba kiszonego korniszona sałatki i jeszcze paprykę włożyć w słoik. Z tego co wiem cena ludzi nie odstrasza tylko jw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 9 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipca 2020 1 godzinę temu, Marek87 napisał: Narazie jakoś ludzie słabo na ogorka reagują wszyscy mówią że za wcześnie a później kobiety w placz bo trzeba kiszonego korniszona sałatki i jeszcze paprykę włożyć w słoik. Z tego co wiem cena ludzi nie odstrasza tylko jw. Cena ?? Niektórzy 8 zł Za kg sobie krzyczeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik z łódzkiego Napisano 10 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipca 2020 Witam . Ile płacicie ludziom za zbieranie na godzinę ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marian Napisano 10 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipca 2020 W charsznicy największe bambry po 5 ha ogórka wsiali Ukraina już czeka na dworcu w Warszawie na sygnał i zaczynamy żniwa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 10 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipca 2020 6 godzin temu, Gość rolnik z łódzkiego napisał: Witam . Ile płacicie ludziom za zbieranie na godzinę ? Pozdrawiam 20 arów sam zbieram póki co. Ogółem 12 na godzinę i już mam chętnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 10 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipca 2020 Ogórków nie ma i nie będzie, a choroby wykończą większość plantacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ogór Napisano 11 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipca 2020 12 zł na godzinę?i masz ludzi? kurcze...z jakich jesteś okolic? u mnie w zeszłym roku na 14 się krzywili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Areee Napisano 11 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipca 2020 Witam jak płaca wam na skupach za 6-9 9-12 ale za ogórek ładny nie mieszankę przerostów pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 12 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipca 2020 W dniu 10.07.2020 o 21:41, Gość Gość napisał: Ogórków nie ma i nie będzie, a choroby wykończą większość plantacji. Ogórki są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 12 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipca 2020 23 godziny temu, Gość ogór napisał: 12 zł na godzinę?i masz ludzi? kurcze...z jakich jesteś okolic? u mnie w zeszłym roku na 14 się krzywili? No mam. I to rodzina. Okolice Konin i Słupca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość MICHAŁ Napisano 12 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipca 2020 Okolice Kalisza 6-10 2,8 zł , 10-12 1,6 zł Zakład odbiera z gospodarstwa .Kwaszarnie dopiero ruszają ,więc o zbyt się nie martwię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Handlarz Napisano 12 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipca 2020 Moi dostawcy narzekają, że ogórków jest bardzo mało i że rośliny chorują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marian Napisano 12 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipca 2020 A jak panowie sytuacja na przetwórniach zostało im towaru ? Będą ładować ostro ? Ogórka dosiane na maksa ale będzie później dopiero sierpień będą żniwa ogórków. Narazie trzeba dbać o plantacje i zawsze się zarobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 12 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipca 2020 3 godziny temu, Gość Handlarz napisał: Moi dostawcy narzekają, że ogórków jest bardzo mało i że rośliny chorują Okolice?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 15 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipca 2020 W Biedrze i Mili można spotkać ogórki gruntowe po 3 lub 3.5 za kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wkz Napisano 16 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipca 2020 Jak tam u was ogórki jakie ceny na południu mączniak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mateusz Napisano 16 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipca 2020 Amatorskie i półprofesjonalne plantacje już nie istnieją. Mączniak rzekomy sieje spustoszenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ogór Napisano 17 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipca 2020 Potwierdzam...mączniak sieje spustoszenie..w moich okolicach( świetokrzyskie) już nie ma zdrowych plantacji a to początek zbiorów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 21 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipca 2020 Jakie ceny w hurcie i na skupach? ile można wziąć za ładnego śremskiego?ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi