Gość Danio Napisano 14 Września 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Września 2021 Ładnego towaru mało ... Cena halloween 1 -1.20zl hokaido 1.4 zł ,pizmowa 1.6 zł kg. Szanujcie swoją pracę .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Daro Napisano 16 Września 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Września 2021 Cóż, kiedy, ludzie, którzy zasądzili pierwszy raz nie szanują pracy swojej i swoich bliskich i oddają za drobne. Mam nadzieję, że szybko skończą z tym swoim badziewiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kpr Napisano 17 Września 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Września 2021 W dniu 14.09.2021 o 17:42, Gość Danio napisał: Ładnego towaru mało ... Cena halloween 1 -1.20zl hokaido 1.4 zł ,pizmowa 1.6 zł kg. Szanujcie swoją pracę .Pozdrawiam W jakim regionie takie ceny? Hurt czy detal? Małopolska hokkaido 0,8-1zl/kg, piżmowa 1-1,2zl/kg hurt, skupy. Skoczkowie dowalili dyni w tym roku i pchaja na wszystkie skupy po ile kto da. Niema możliwości na razie podnieść ceny. Dno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Daro Napisano 21 Września 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Września 2021 Też jestem z 0kolic Proszowic i to co robią skoczki, przechodzi ludzkie pojęcie. Sprzedają poniżej zeta. Tumanstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kpr Napisano 29 Września 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Września 2021 Co taka cisza w temacie? Rusza się coś ta dynia- jakie zainteresowanie i ceny hokkaido, piżmowej, halloween? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Hokaido Napisano 1 Października 2021 Zgłoszenie Share Napisano 1 Października 2021 Hokaido 1.2 halloween gruby 1 zł drobny 1.2 .Pizmowa 1.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Daro Napisano 5 Października 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Października 2021 Za dużo było deszczu i dyni na rosło, dużo skoczków, którzy obniżają cenę, przez co wymagania kupców są chore mze mróz kupi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 6 Października 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Października 2021 Od piątku kilka nocy z przymrozkami a większość dyni jest nadal w polu . Po niedzieli może się okazać że tej dyni może być wyjątkowo mało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 9 Października 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Października 2021 Kto ma już zebraną dynię niech cierpliwie poczeka , już zaczyna się robić zainteresowanie a dziś i przez kilka kolejnych nocy spore przymrozki były . Nikt do tej pory dyńki nie chciał to i mało kto zbierał , teraz to to będzie zebrane po tych przymrozkach to tylko do bydła i to na szybko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc. Napisano 9 Października 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Października 2021 (edytowane) W dniu 5.10.2021 o 15:15, Gość Daro napisał: Za dużo było deszczu i dyni na rosło, dużo skoczków, którzy obniżają cenę, przez co wymagania kupców są chore mze mróz kupi. A co ty masz wyłączność na produkcję czegoś nieokrzesany ... Edytowane 9 Października 2021 przez IGRiT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 9 Października 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Października 2021 5 godzin temu, Gość Rolnik z centrum napisał: Kto ma już zebraną dynię niech cierpliwie poczeka , już zaczyna się robić zainteresowanie a dziś i przez kilka kolejnych nocy spore przymrozki były . Nikt do tej pory dyńki nie chciał to i mało kto zbierał , teraz to to będzie zebrane po tych przymrozkach to tylko do bydła i to na szybko . nie wiem czy do bydła u mnie jakoś jak jest do -4 to jeszcze nigdy dynia mi nie zmarzła na polu więc takie przymorski nie są straszne co innego większe to już nie ma co zbierać jeszcze nie ma się co martwić ja po mału zbieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 25 Października 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Października 2021 I jak tam sytuacja z dynia? Co tak cicho w temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość producent Napisano 2 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopada 2021 jak nastroje po tym sezonie? w przyszłym też planujecie iść w Dynie? bo widzę że jeśli za granicą obrodzi to u nas w Polsce jak w tym roku wszystko się kisi i nie ma ceny ani wzięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
//Dawid// Napisano 3 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopada 2021 Jakie ceny dynii obranej na mrożenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kpr Napisano 9 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopada 2021 W dniu 2.11.2021 o 12:39, Gość producent napisał: jak nastroje po tym sezonie? w przyszłym też planujecie iść w Dynie? bo widzę że jeśli za granicą obrodzi to u nas w Polsce jak w tym roku wszystko się kisi i nie ma ceny ani wzięcia Zainteresowsnie było słabe do tej pory i myślę że nie przez to że dyni było zasiane dużo wiecej- mam stałych odbiorców od lat i poprostu konsumenci mniej kupowali w sklepach. Uważam że dynia już miała swoje 5 minut -byla moda na nią, niejeden kupił raz czy dwa i już nie kupi. Ja sprzedaje do końca grudnia po coraz lepszej cenie bo umiem i mam warunki do przechowania choć jakość w tym roku dużo gorsza przez te deszcze, ale jak widzę te pryzmy czy skrzynie arbuzowki przykryte tymi niebieskimi plandekami u skoczków ogłaszających się teraz po 25 czy 50 gr/kg to z optymizmem patrzę na następny sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi