Jump to content

Marcin Juzoń oraz Adriana Ana Buda okradają

Wiatr
 Share

Recommended Posts

Uwaga na tych ludzi biorą towar a następnie nie płacą jest już mnóstwo firm okradzionych, sprawy w Prokuraturze.

Gdyby ktoś był też oszukany i nie wiedział jak i co z tym zrobić zapraszam do dyskusji .

Ostatnia Firma to Marabell lecz jest ich więcej.

• 1 year later...
  • 3 years later...
Guest Poszkodowana

Dzień dobry, 

Byłby ktoś w stanie pomóc mi na chwilę obecną?, także zostałam oszukana przez Marcina Juzonia, może ktoś podpowiedzieć cokolwiek? Byłabym wdzięczna

Guest pankracy

nie sprzedawajcie towaru zadnym niepewnym firmą na przelew!tylko kasa na koło. jest dużo oszustów co celowo nabiorą towaru wyprowadza pieniadze z firmy i pózniej oglaszaja upadłość a co najlepsze polskie prawo ich nie ruszy bo oni "myśleli"ze jak kupią od ciebie to zarobią i zaplacą Tobie nawet innym. A to ze masz WZ fakture i to nawet za pierwsze auto zapłaconą  nie swiadczy ze w razie czego  pójdziesz z tą wz,fakturą,wyrokiem sądu o nakaz zapłaty do komornika,windykacji i oni sciągną bo tam nie ma już co ściągnąć.To ze wzieli pierwsze auto i zaplacili to taka podpucha zeby dac jeszcze 2 na przelew. Nie uczcie sie na swoich bledach ja wiem ze zalezy kazdemu sprzedać ale to wychodzi oddawanie za darmo i jeszcze sprawe muszisz oplacić  zeby komornik mógł wejsc na konto dłuznika i komornika zeby laskawie zobaczył co moze a pózniej ci mowi no wkopales sie masz nauczkę nie dawaj wiecej