PFW Napisano 28 Lipca 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipca 2016 (edytowane) Witam Serdecznie, Reprezentuję Powszechny Fundusz Wierzytelności, który od lat pomaga klientom z branży rolnej w sprawach windykacyjnych. Na dzień dzisiejszy obsługujemy Spółdzielnie Kółek Rolniczych, Gospodarstwa Rolne, Fermy Drobiu. Działamy na każdym z etapów postępowania. Od windykacji polubownej popartej czynnościami terenowymi pod adresem dłużnika, poprzez etap sądowy, po prowadzenie sprawy egzekucyjnej we współpracy z najlepszymi komornikami w Polsce. Rozbudowana struktura daje Nam możliwość windykacji w ponad stu krajach na całym świecie, w tym w całej Europie.Analiza dokumentacji oraz przedstawienie możliwości działania nic nie kosztuje. Nie czekaj? Zadzwoń i Odzyskaj swoje pieniądze! Edytowane 28 Lipca 2016 przez IGRiT Forum nie służy umieszcaniu ogłoszeń o celach komercyjnych - proszę się ogłosić na IGRiT.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 21 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Października 2016 No dobra ale gdzie mam dzwonić gdzie się dowiadywać bo żadnego namiaru na firmę nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IGRiT Napisano 21 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Października 2016 No dobra ale gdzie mam dzwonić gdzie się dowiadywać bo żadnego namiaru na firmę nie ma. Proszę poszukać w ogłoszeniach na giełdzie - w wyszukiwarce wystarczy wpisać nazwę wyżej się wypowadającego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gocs123456 Napisano 3 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopada 2016 ja korzystalem z firmy z Lodzi. KANCELARIA PRAWNA INKASO WEC S.A. 6% biora i 50% odsetek procentow za zwloke. po policzeniu wiszlo mnie niecale 4% kosztow od sumy netto i nic nie musialem placic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrzej Napisano 4 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopada 2016 Miałem dłuznika za sprzedane jabłko, widziałem ogłoszenie na tym forum firmy Solventoir która zaproponowała mi windyakcję za zero sprawa się nie spłaciła ale pokryli za mnie koszta sądowe więc gorąco polecam i ostrzegam przed sciemiaczami którzy dzwonią oferując windyakcję za 0 zł a za 3-4 tygodnie dzwonią i chcą pieniądze za etap sądowy. Kolegów też poleciłem więc i wam polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marian Napisano 2 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lutego 2017 Również polecam tych z Solventoir, zleciłem im trzy sprawy testowo, dwie się spłaciła, trzecia w toku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamila23 Napisano 28 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipca 2020 Nie można zapominać o długach, które inni zaciągnęli u nas! Ogromnym błędem jest doprowadzenie do sytuacji, w której jedna ze stron będzie chciała zasłaniać się przedawnieniem sprawy bo mimo iż to mamy rację to i tak to nas głównie dopadnie stres związany z całą tą sytuacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi