Gość tomek Napisano 17 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopada 2016 całym rokiem można handlować dobre i 20-30 klatek dziennie po 30pln niz oddać za 12 tak cały rok tylko gdzie ty sprzedasz dziennie tyle klatek w tydzien to tak .na samym jabłku nie pokryjesz kosztow,ci co handlowali samym jablkiem to zamkneli lub ledwo ciągną ten wózek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 17 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopada 2016 to gdzie tak dobrze idzie to jablko?jak gieldy i bazary to przezytek! powiedz bo nie wierze ze w sklepie,jak widze na hurtowni zakupy do sklepow to mi słabo o czym Ty wogóle piszesz...te ilości- 20 paczek. Giełdy się kończą,a na przykład w takim Sandomierzu to i sprzedający i kupcy ledwie dyszą. pewnie na innych giełdach jest podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość szydlon Napisano 17 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopada 2016 o czym Ty wogóle piszesz...te ilości- 20 paczek. Giełdy się kończą,a na przykład w takim Sandomierzu to i sprzedający i kupcy ledwie dyszą. pewnie na innych giełdach jest podobnie to gdzie tak dobrze idzie to jablko?jak gieldy i bazary to przezytek! powiedz bo nie wierze ze w sklepie,jak widze na hurtowni zakupy do sklepow to mi słabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość szydlon Napisano 17 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopada 2016 a jabłko idzie na Serbie, Rumunie , Egipt...każde ilości, po Nowym Roku pewnie będzie dobrze płacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość nikt Napisano 18 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopada 2016 i do Chin http://agrobiznes.money.pl/artykul/polskie-jablka-ruszyly-na-podboj-chin,87,0,2189143.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość edmundoo Napisano 18 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopada 2016 sprzedać 300-400kg jabłka w detalu na targowisku to tak dużo? do tego troche gruszki orzechy i nie wychodzi źle. 4 dni w tyg tylko robie każdy inne miejsce . woj. warminsko-mazurskie. np/ Olsztyn jabłko detal 3 zł u handlarza więc po 2 zł idzie dość dobrze. ale to pewnie kwestia tego że jeździ się tam ponad 30 lat i ma stałych klientów. W dawnych latach na targowiskach mozna było po tonie i więcej sprzedawać ale markiety wszystko zepsuły. byłem rok temu na giełdzie z towarem. uslyszałem ceny to się zapakowałem i wróciłem do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tomek Napisano 18 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopada 2016 sprzedać 300-400kg jabłka w detalu na targowisku to tak dużo? do tego troche gruszki orzechy i nie wychodzi źle. 4 dni w tyg tylko robie każdy inne miejsce . woj. warminsko-mazurskie. np/ Olsztyn jabłko detal 3 zł u handlarza więc po 2 zł idzie dość dobrze. ale to pewnie kwestia tego że jeździ się tam ponad 30 lat i ma stałych klientów. W dawnych latach na targowiskach mozna było po tonie i więcej sprzedawać ale markiety wszystko zepsuły. byłem rok temu na giełdzie z towarem. uslyszałem ceny to się zapakowałem i wróciłem do domu to widze ze 20 klatek producent jeszcze sprzeda w ciagu dnia ale nie na zachodzie polski ,no i cenna mowi za siebie handlarze po 3 zl ty po 2zł,.tylko jak tak delej bedzie to handlarze nie uczymaja ci rynkow lub targowisk! ciekawe gdzie wtedy sprzedaz!handlarze płaca za plac cały rok a ty tylko oplate dzienna.pz producent ma sprzedawac na giełdzie a nie bawic siew detal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość EDI Napisano 19 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopada 2016 jaka dzisiaj cena przemysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Daniel Napisano 19 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopada 2016 jaka dzisiaj cena przemysłu 35gr Netto Jasieniec www.md-macierzynski.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Prince Napisano 21 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopada 2016 Dziś na pewnej giełdzie słyszałem hsndlarzyko eksperta ze w styczniu jabłko będzie po 30 zl za klatkę bo ładnego jabłka podobno mało. Ktoś się wypowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 21 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopada 2016 Dziś na pewnej giełdzie słyszałem hsndlarzyko eksperta ze w styczniu jabłko będzie po 30 zl za klatkę bo ładnego jabłka podobno mało. Ktoś się wypowie? 30???,ja słyszałem że 60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Prince Napisano 21 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopada 2016 30???,ja słyszałem że 60Kolego ja tylko mówię co słyszałem A że bardzo mnie to zdziwiło to tu napisałem ale Ty jakoś mądrze odpowiedzieć nie umiesz tylko się frustrujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tomek Napisano 21 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopada 2016 Kolego ja tylko mówię co słyszałem A że bardzo mnie to zdziwiło to tu napisałem ale Ty jakoś mądrze odpowiedzieć nie umiesz tylko się frustrujesz moim zadaniem to zeby po 10 zł mieli komu sprzedać w styczniu.jak przyjdzie mróz to rynki i bazary stana calkowicie bo jak tam niebędzie zejscia to tylko przemysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sad Napisano 21 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopada 2016 skąd handlarzyk może wiedzieć co bedzie w styczniu ? wróżbitą jest ? ja raczej nie przewiduje po nowym roku jakiś wzrostów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tomek Napisano 21 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopada 2016 jaka cena jabłek na sandomierzu?wie ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Załamana Napisano 25 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopada 2016 I co dalej z przemysłem? Wiecie coś? Bo nie wiem co mam robić ? Mam jabłko lekko po gradzie :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość SAD Napisano 25 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopada 2016 od poniedziałku ma być spadek podobno. Nie liczyłbym że sie zrobi nagle 50 gr za przemysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jucjan nowask Napisano 27 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopada 2016 podobno ma być podwyżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Arek Napisano 27 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopada 2016 Witam co powiecie o red chief na p 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iwona Napisano 29 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopada 2016 Jakie ceny przemysłu są u WAS? I co będzie dajej wiecie coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Świadomy Napisano 29 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopada 2016 Z 36gr ( cena piątkowa ) 34 dzisiaj w okolicach grójca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DANIEL Napisano 29 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopada 2016 37gr www.md-macierzynski.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość SAD Napisano 29 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopada 2016 Biała Rawska też spadek na 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iwona Napisano 29 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopada 2016 Dzięki u nas okolice Białej Rawskiej też na jednym 0.37, na drugim 0,35 a na trzecim 0,34 i co to za polityka to właśnie nie wiem. Ciekawa jestem czy będzie spadkowo w kolejnych dniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość SAD Napisano 29 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopada 2016 raczej rosnąco bym sie nie spodziewał, cena bedzie oscylowac wokól tego co jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi