Gość Luki Napisano 4 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipca 2019 Witam jak cebula na giełdach,paczkowalniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Odwazny Napisano 4 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipca 2019 Zapytaj rolników, którzy sprzedają za 1zł, bo panikują tchórze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turysta Napisano 4 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipca 2019 Do usuniecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Roll Napisano 19 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Września 2019 Jaka jest teraz cena cebuli za worek na giełdzie. Bronisze i inne. Cebula zwykła cukrowa czerwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 19 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Września 2019 37 minut temu, Gość Roll napisał: Jaka jest teraz cena cebuli za worek na giełdzie. Bronisze i inne. Cebula zwykła cukrowa czerwona 20/20/10zl za worek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jjjaaa Napisano 12 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Października 2019 Jaka jest teraz cena cebuli za worek na giełdzie. Cebula zwykła cukrowa czerwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 12 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Października 2019 4 godziny temu, Gość Jjjaaa napisał: Jaka jest teraz cena cebuli za worek na giełdzie. Cebula zwykła cukrowa czerwona 8 i 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnn Napisano 20 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Października 2019 Jakie ceny w tym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pol.. Napisano 31 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Października 2019 Zna ktoś aktualne ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kupiec Napisano 10 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopada 2019 Bronisze dzisiaj Cebula zwykła 16-25.zalezy jaki kaliber i jaka ilość.. Czerwona 2zl cukrowa 2 do nawet 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gospodarz z Wlkp. Napisano 8 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudnia 2019 Witam. Czy ktoś może mi doradzić czy warto czekać jeszcze 10-12 dni ze sprzedażą ładnej cebuli na market. Mam ok 40T i muszę sprzedać przed świętami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jarek Napisano 8 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudnia 2019 1 godzinę temu, Gość Gospodarz z Wlkp. napisał: Witam. Czy ktoś może mi doradzić czy warto czekać jeszcze 10-12 dni ze sprzedażą ładnej cebuli na market. Mam ok 40T i muszę sprzedać przed świętami. A co chcesz uzyskac przez te 12 dni ? Zwyzki cenowej nie doczekasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gospodarz z Wlkp. Napisano 8 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudnia 2019 Po cichu liczę na zwyżkę. Mam bardzo ładny towar i liczę że przed świętami dostanę powyżej 1 zł za kg. A tak z ciekawości to Jarku kupujesz czy sprzedajesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 9 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudnia 2019 Co się dzieje z ceną worka, bo na Kujawach dobrej cebuli mało a ceny stoją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 9 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudnia 2019 Koledzy jaka cena za ładna cebulę w liście Łódź na zjazdowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jarek Napisano 9 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudnia 2019 11 godzin temu, Gość Gospodarz z Wlkp. napisał: Po cichu liczę na zwyżkę. Mam bardzo ładny towar i liczę że przed świętami dostanę powyżej 1 zł za kg. A tak z ciekawości to Jarku kupujesz czy sprzedajesz ? Sprzedaje. ALe przed swietami mysle ze zwyzki nie bedzie chyba ze trafisz na giełdzie na jakiś dzień jak będzie brakowac i jak ładny towar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gospodarz z Wlkp. Napisano 18 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudnia 2019 Wygląda że powoli drożeje. Jeszcze czekam bo oferty robią się ciekawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agrokom Trade Napisano 18 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudnia 2019 37 minut temu, Gość Gospodarz z Wlkp. napisał: Wygląda że powoli drożeje. Jeszcze czekam bo oferty robią się ciekawsze. Holandia powoli do góry. W Emmeloord i Goes pryzma 30% grubej 13,50 - 15,50 EUR/kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Adam Napisano 18 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudnia 2019 To ile za 4-7 kaliber z domu teraz oferują? Mi z dowozem 18 za worek hurtownia a z domu handlarz 2 tygodnie temu 16... Towar bardzo ładny innego nie chcą... Jak u was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paweł Napisano 23 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudnia 2019 Panowie jak u was wygląda z cenami białej 15 worek puszczona przez obcinarke bez szczotkarki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 28 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Stycznia 2020 Witam jaka cena na giełdach cebula worek ładna luska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Michał Napisano 30 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Stycznia 2020 Witam. Po ile sprzedajecie cebulę 4-6 w ładnej łusce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość aaa Napisano 2 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lutego 2020 W dniu 30.01.2020 o 23:38, Gość Gość Michał napisał: Witam. Po ile sprzedajecie cebulę 4-6 w ładnej łusce takiej na handel raczej nikt nie kupi jedynie na wysadke .Mi za 4-5 oferują 40 gr za kg w worku 15. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 15 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lutego 2020 Witam. W jakiej cenie sprzedajecie teraz ładną cebulę w worku? Chodzi bardziej o ilości paletowe niż tirowe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turysta Napisano 15 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lutego 2020 Z tego co ja słyszałem to już w workach taka serio ładna w takich ilościach to 0,9/1,1 Ale średnio to leży w moim kredy zainteresowań więc nie gwarantuje, że po tyle właśnie chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi