Vistery Napisano 28 Grudnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudnia 2020 Witam Państwa Ostrzegam przed współpracą z Kita Ryszard. Gospodarstwo rolno - warzywne. Skup i sprzedaż warzyw. Firma pomimo bycia w restrukturyzacji nie wypłaca zaległych faktur z sierpnia, września itd. Już ładne grono by się zebrało ludzi, którzy nie otrzymali zapłaty za swoje produkty. Pomimo wielu kontaktów z firmą i syndykiem nadal nic. Także nie opierajcie sprzedaży na tej firmie, bo możliwe, że nie będziecie mieli za co wyjść w pole a oni będą się bawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damw Napisano 15 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Stycznia 2021 Ja w zeszłym roku handlowałem z nimi buraczkiem wczesnym a w tym białą cebulą i pieniądze zawsze dotarły na konto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atuskiewicz Napisano 16 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Stycznia 2021 14 godzin temu, Damw napisał: Ja w zeszłym roku handlowałem z nimi buraczkiem wczesnym a w tym białą cebulą i pieniądze zawsze dotarły na konto. Podobno należy czekać prawie rok na kasę to prawda? Sporo osób mówi że firma ledwo wypłaca ulemek tego co jest winna za towar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damw Napisano 20 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 20 Stycznia 2021 Mi akurat przelewali kasę za 2 dni (nie były to duże sumy) ale to może dlatego że mieli zapotrzebowanie na już. Raz tylko przy ostatniej dostawie czekałem miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jka Napisano 20 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 20 Stycznia 2021 Mi za cebule sucha dostarczona latem do tej pory nie zapłacili. Teraz telefonów nie odbierają. Prawdopodobnie skorzystam z usług jakiejś firmy windykacyjnej choć jeszcze tego nigdy nie robiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atuskiewicz Napisano 24 Marca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marca 2021 Firma Ryszard Kita nie wypłaca pieniędzy. Wyłączają telefony. Uwagzajcie na nich. Już kilkanaście osób czeka na pieniądze i to są duże kwoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek78 Napisano 25 Marca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marca 2021 Znam firmę, której nie płaci od 2017 roku i tu nawet sąd nie pomógł. Mi osobiście nie zalegali, bo kolega z wioski obok odradził mi współpracę z Nimi, ale wiem ze jemu koło 250 tysięcy są winni i nawet telefonów nie odbierają. Temat przekazał do firmy, która mi odzyskała kasę od Janfruita (mało prawdopodobne,co?? a jednak :D), mówi że coś tam zaczęło się dziać z tym ryśkiem i coś kapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atuskiewicz Napisano 25 Marca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marca 2021 Jaką firmę polecacie do odzyskania kasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek78 Napisano 25 Marca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marca 2021 Zadzwoń pod 517 053 073 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atuskiewicz Napisano 26 Lutego 2022 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lutego 2022 kita sie chowa przed komornikiem... pościągał naklejki z busa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fredek Napisano 30 Maja 2023 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maja 2023 Teraz sa pod nazwa Jama foods Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dostawca Napisano 11 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwca I co z tego że inaczej się nazywają. To nadal tacy sami oszuści. Biorą towar i nie płacą. Zwykłe dno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi