Gość Piotr Napisano 26 Lutego 2022 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lutego 2022 Jakie ceny obecnie za jabłko do sortu lub wagę . Głównie chodzi mi o szampiona, goldena i princa. Towar z ka po sf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zenon Napisano 26 Lutego 2022 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lutego 2022 Godzinę temu, Gość Piotr napisał: Jakie ceny obecnie za jabłko do sortu lub wagę . Głównie chodzi mi o szampiona, goldena i princa. Towar z ka po sf Wczoraj było `0,53 zł/kg za nie sort w skrzyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Lutego 2022 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lutego 2022 2 hours ago, Guest Piotr said: Jakie ceny obecnie za jabłko do sortu lub wagę . Głównie chodzi mi o szampiona, goldena i princa. Towar z ka po sf czerwoniaki 0.8 golden 1.2 7+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wra Napisano 27 Lutego 2022 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lutego 2022 Jeromine, Red Velox inne ciemne sporty w jakiej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zorientowany Napisano 27 Lutego 2022 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lutego 2022 12 godzin temu, Gość Piotr napisał: Jakie ceny obecnie za jabłko do sortu lub wagę . Głównie chodzi mi o szampiona, goldena i princa. Towar z ka po sf Jak mówił mi jeden z sadowników jabłko bardzo zdrożeje,bo paliwo poszło w górę, gotówki w bankach brak,to i jabłko pójdzie w górę...Mistrz handlu .Wiec czekamy ba 5 zł za wagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość cenowy Napisano 27 Lutego 2022 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lutego 2022 Godzinę temu, Gość Zorientowany napisał: Jak mówił mi jeden z sadowników jabłko bardzo zdrożeje,bo paliwo poszło w górę, gotówki w bankach brak,to i jabłko pójdzie w górę...Mistrz handlu .Wiec czekamy ba 5 zł za wagę. Bez jabłek nie ma życia.sa niezbędne. Towar pierwszej potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ola Napisano 27 Lutego 2022 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lutego 2022 Wygląda na to że teraz definitywnie koniec hadlu że wchódem i odmianami takimi jak. Idared, gloster, alwa, Empire.. Dla wielu będzie koniec sadownictwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zenon Napisano 27 Lutego 2022 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lutego 2022 2 godziny temu, Gość Ola napisał: Wygląda na to że teraz definitywnie koniec hadlu że wchódem i odmianami takimi jak. Idared, gloster, alwa, Empire.. Dla wielu będzie koniec sadownictwa... Proponuję wziąć do ręki słownik ortograficzny..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Aleksander Napisano 28 Lutego 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lutego 2022 Dzień dobry. Jak w nowym tygodniu przedstawia się handel jabłkiem deserowym? Czy coś ruszyło? Nie pytam o przemysł tylko interesuje mnie wyłącznie deser wysokiej jakości z ka po sf z jędrnością powyżej 6.5kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Prync Napisano 28 Lutego 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lutego 2022 1 godzinę temu, Gość Aleksander napisał: Dzień dobry. Jak w nowym tygodniu przedstawia się handel jabłkiem deserowym? Czy coś ruszyło? Nie pytam o przemysł tylko interesuje mnie wyłącznie deser wysokiej jakości z ka po sf z jędrnością powyżej 6.5kg. Panie Aleksandrze, rusza się w kartonach tylko trzeba mocno potrząsnąć opakowaniem. Niestety, ale jest tak jak było, czyli ujowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość chytry Napisano 28 Lutego 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lutego 2022 Nic nie przebije adrenaliny trzymania 800 ton jabłka do lipca I brania grubej KASIORY Cienkie Bolki nic o tym nie wiedzą Drugi rok z rzędu niesamowite emocje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Aleksander Napisano 28 Lutego 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lutego 2022 1 godzinę temu, Gość chytry napisał: Nic nie przebije adrenaliny trzymania 800 ton jabłka do lipca I brania grubej KASIORY Cienkie Bolki nic o tym nie wiedzą Drugi rok z rzędu niesamowite emocje Nie wiem do czego pan piję w tym momencie. Są lata lepsze i gorsze. Nie mam 800 ton w komorach tylko 400. Trochę sprzedałem w grudniu. Jakby co to jeszcze mam kasę za prynca którego sprzedałem po 4.50 w karton panie kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Damian Napisano 28 Lutego 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lutego 2022 Chcecie sprzedajcie za darmo ja wole wysypać niż dac na sort za 70 gr . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość chytry Napisano 28 Lutego 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lutego 2022 3 godziny temu, Gość Aleksander napisał: Nie wiem do czego pan piję w tym momencie. Są lata lepsze i gorsze. Nie mam 800 ton w komorach tylko 400. Trochę sprzedałem w grudniu. Jakby co to jeszcze mam kasę za prynca którego sprzedałem po 4.50 w karton panie kolego Nie do pana Przypomniał mi się tylko taki wpis sprzed roku Jakimi ciemniwkami byli ci co sprzedali wcześnie w zeszłym i w tym roku Jakoś teraz ten osobnik nie komentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pryns Napisano 28 Lutego 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lutego 2022 5 godzin temu, Gość Aleksander napisał: Nie wiem do czego pan piję w tym momencie. Są lata lepsze i gorsze. Nie mam 800 ton w komorach tylko 400. Trochę sprzedałem w grudniu. Jakby co to jeszcze mam kasę za prynca którego sprzedałem po 4.50 w karton panie kolego Każde źródełko kiedyś wysycha. Kasa za prynca też się skończy panie kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zenon Napisano 28 Lutego 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lutego 2022 O co ta cała gówn... burza ?? Kto chce sprzedaje, kto nie to trzyma i tyle w temacie Swoją drogą przemysł też miał dziś już być na dnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał S Napisano 28 Lutego 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lutego 2022 4 godziny temu, Gość pryns napisał: Każde źródełko kiedyś wysycha. Kasa za prynca też się skończy panie kolego Kasa za Prinsa to już się skończyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zenon Napisano 28 Lutego 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lutego 2022 35 minut temu, Michał S napisał: Kasa za Prinsa to już się skończyła. Przeczytaj kilka razy i pomyśl ! Może "załapiesz" o co kaman chociaż wątpię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lutego 2022 46 minutes ago, Michał S said: Kasa za Prinsa to już się skończyła. ale jak sprzedal po 4.5 to jeszcze moze na koncie lezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał S Napisano 1 Marca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marca 2022 13 godzin temu, Gość Zenon napisał: Przeczytaj kilka razy i pomyśl ! Może "załapiesz" o co kaman chociaż wątpię... Słuchaj " Zuchu " chodziłem do szkoły i to z dość dobrymi wynikami,, wiem co to sarkzm . Tylko ze ja piszę na nasze nieszczęście poważnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysztof Napisano 1 Marca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marca 2022 Koledzy, jak kształtują się ceny gali paskowanej w tym tygodniu, czy są jakieś zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zimnije Napisano 1 Marca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marca 2022 Rano sadził drzewka , wieczorem sypał z KA. Gdzie tu logika. Cena przemysłu wciąż za wysoka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tobiasz Napisano 1 Marca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marca 2022 2 godziny temu, Gość Krzysztof napisał: Koledzy, jak kształtują się ceny gali paskowanej w tym tygodniu, czy są jakieś zmiany 0.55netto można zapłacić za całe autko jeśli to okolice Grójca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Stach Napisano 2 Marca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marca 2022 Dzisiejsze dane Wapa nie pozostawiają złudzeń, mamy opór jabłka w chłodniach ponad 7,2 procent więcej niż w ubiegłym roku. Ja nie czekam od jutra szukam patelni i sypie, szkoda kasy tracić na prąd i czekać że podrożeje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 2 Marca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marca 2022 Co z cenami słychac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi