Gość jhgjgjh Napisano 8 Grudnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudnia 2021 32 minutes ago, Guest Mareczek said: Ze przemysłu nie kupi no wiecej bedzie do wysypania jak łukanio nie bedzie chcial jabluszka kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Grudnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudnia 2021 Zbierany 49 netto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jarosław Napisano 9 Grudnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudnia 2021 No i mamy 51-52 netto przy ilościach całosamochodowych, przetwórcy chyba się szykują na rajd po idareda z chłodni, za 60gr dostaną dużo towaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość guest Napisano 9 Grudnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudnia 2021 1 hour ago, Guest Jarosław said: No i mamy 51-52 netto przy ilościach całosamochodowych, przetwórcy chyba się szykują na rajd po idareda z chłodni, za 60gr dostaną dużo towaru 60gr to i ja sypne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość nok Napisano 9 Grudnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudnia 2021 Te 50gr to dla niektórych psychologiczna bariera, żeby nie zaczęli wszyscy sypać na raz to jeszcze dołożą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ernest Napisano 9 Grudnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudnia 2021 Godzinę temu, Gość guest napisał: 60gr to i ja sypne Wysypiesz jak zacznie tanieć taka jest mentalność sadowników ... Jak będzie 60 będziesz chciał 70 i koło się zamyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość guest Napisano 9 Grudnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudnia 2021 18 minutes ago, Guest Ernest said: Wysypiesz jak zacznie tanieć taka jest mentalność sadowników ... Jak będzie 60 będziesz chciał 70 i koło się zamyka. wysypie jak bede chcial panie mondry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Siup Napisano 10 Grudnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudnia 2021 Jak myślicie po nowym roku to wszystko pierdyknie? Słyszałem że zakłady chcą przerobić jak najwięcej mogą bo po nowym roku już bedą mieć droższy gaz i prąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Henio Napisano 10 Grudnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudnia 2021 Ja z kolei słyszałem, że cena będzie dalej rosła, także w styczniu. Ale kto to wie. Nawet nie będę jej podawał bo mnie tu obsmieja napinacze typu kupiec Jedno jest pewne, mogło tak być id początku sezonu, sami oddaliśmy taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość s Napisano 10 Grudnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudnia 2021 Biała Rawska 0,5pln.mokry przemysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość japko Napisano 10 Grudnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudnia 2021 1 hour ago, Guest Henio said: Ja z kolei słyszałem, że cena będzie dalej rosła, także w styczniu. Ale kto to wie. Nawet nie będę jej podawał bo mnie tu obsmieja napinacze typu kupiec Jedno jest pewne, mogło tak być id początku sezonu, sami oddaliśmy taniej jakby mogło to by było, a tak to kupili duuuzo po 22-30 i teraz moga dac i z 60 i srednia wyjdzie i tak nie najgorsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 10 Grudnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudnia 2021 3 godziny temu, Gość Henio napisał: Ja z kolei słyszałem, że cena będzie dalej rosła, także w styczniu. Ale kto to wie. Nawet nie będę jej podawał bo mnie tu obsmieja napinacze typu kupiec Jedno jest pewne, mogło tak być id początku sezonu, sami oddaliśmy taniej Dohler już rozsyła smsy o obniżce. Od środy cena loco rampa 0.45gr. hmm ciekawe co na to inne zakłady? Bo jabłka nie ma wcale tak wiele i bez króla dohlera sobie poradzimy . Dziś sypane auta od stałych dostawców 0.49gr netto. Sandomierz i okolica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jablkowy Napisano 10 Grudnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudnia 2021 Spokojnie Panowie od wtorku swiateczna promocja i 38gr radzę szybko sypac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marek Napisano 10 Grudnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudnia 2021 Zaczynają sie glosy, że jabłko źle leży, że korek, że wtorniak, że tanieje, chyba wiemy co to znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość JAcenty Napisano 10 Grudnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudnia 2021 Godzinę temu, Gość Jablkowy napisał: Spokojnie Panowie od wtorku swiateczna promocja i 38gr radzę szybko sypac Tak jak ostatnio miała być obniżka, przetwórnie chcą się obkupić przed świętami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wgr Napisano 10 Grudnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudnia 2021 W dniu 7.11.2021 o 13:28, Gość Janek wgr napisał: Wczoraj sypałem całe auto 28 ton przemysłu 0,25pln plus VAT wystarczy popytać i poszukać na gdzie rolnej. To słabo znalazłeś. Ja dziś sypalem 3bdfy ło 48gr netto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wróżbici Napisano 10 Grudnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudnia 2021 no zobaczymy czy tym razem bedzie cie miec racje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 10 Grudnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudnia 2021 W dniu 16.11.2021 o 10:42, Gość sadownik spod miasta napisał: Przemysłu nie ma ani na podwórkach,ani pod drzewami i choćbyście nie wiem jak trollowali w całym necie nic tego nie zmieni Dobrze mówisz jak cena wzrosła to na kolanach cały dzień się zbierało co do ostatniego jabłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość arr Napisano 10 Grudnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudnia 2021 są już zakłady co 57 gr płacą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 10 Grudnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudnia 2021 3 godziny temu, Gość Jablkowy napisał: Spokojnie Panowie od wtorku swiateczna promocja i 38gr radzę szybko sypac Po świętach 0,60gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łukasz Napisano 11 Grudnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudnia 2021 Każdy zna mentalność sadownika, przetwórnie zwłaszcza. Jak drożeje mało kto sypie ale jak tanieje to walą wszyscy. Więc żeby się zatowarowac przed świętami muszą obniżyć. A po świętach znów zacznie się głód jabłka do przetwórstwa i cena w górę. Pozdrawiam myślących i życzę spokojnych świąt bez sraczki, że japko nie leży i trza otwierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość chciwość Napisano 11 Grudnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudnia 2021 1 hour ago, Guest Łukasz said: Każdy zna mentalność sadownika, przetwórnie zwłaszcza. Jak drożeje mało kto sypie ale jak tanieje to walą wszyscy. Więc żeby się zatowarowac przed świętami muszą obniżyć. A po świętach znów zacznie się głód jabłka do przetwórstwa i cena w górę. Pozdrawiam myślących i życzę spokojnych świąt bez sraczki, że japko nie leży i trza otwierać To nie jest mentalność sadownika tylko mentalność każdego człowieka, np. jak bitcoin rośnie to nikt nie chce sprzedawac a jak spadnie troche to odrazu chca sprzedawac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wgr Napisano 11 Grudnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudnia 2021 Ja czekam jeszcze 3-4 dni jak już nie wzrośnie to sypie 2 komory aidareda, ligol, gloster, jonagored. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość SANDOMIERZ Napisano 11 Grudnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudnia 2021 Suchy 50gr netto, Plotki pomogły podjąć decyzję kolejnym osobom i sporo jabłka z przechowalni wyjeżdża na przemysł. Trochę też zaważył brak reakcji rynku deserowego, oferowane ceny pozostały bez zmian i przetwórnie dopięły swego przejmując towar deserowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość nok Napisano 11 Grudnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudnia 2021 46 minut temu, Gość SANDOMIERZ napisał: Suchy 50gr netto, Plotki pomogły podjąć decyzję kolejnym osobom i sporo jabłka z przechowalni wyjeżdża na przemysł. Trochę też zaważył brak reakcji rynku deserowego, oferowane ceny pozostały bez zmian i przetwórnie dopięły swego przejmując towar deserowy. U kogo to mityczne 50 w sandomierskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi