Gość Lop Napisano 11 Grudnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudnia 2021 49 minut temu, Gość SANDOMIERZ napisał: Suchy 50gr netto, Plotki pomogły podjąć decyzję kolejnym osobom i sporo jabłka z przechowalni wyjeżdża na przemysł. Trochę też zaważył brak reakcji rynku deserowego, oferowane ceny pozostały bez zmian i przetwórnie dopięły swego przejmując towar deserowy. A jak tam w samborcu? Duży ruch? Z tego co wiem to rzucili ładne cenę na weekend żeby ściągnąć sporo jabłka. U nas Zagłoba zasypana przez Grójec, w Opolu też baseny pełne i kilka autek z Grójca a nasze skuposzczyki wywożą na Nieledew towar... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dddd Napisano 11 Grudnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudnia 2021 24 minutes ago, Guest nok said: U kogo to mityczne 50 w sandomierskim? jak to mityczne? wszedzie jest 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tobiasz Napisano 11 Grudnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudnia 2021 Opole lubelskie od 47 do 50 zależy od ilości i skupowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość nok Napisano 11 Grudnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudnia 2021 Na obwodnicy Sandomierza samochód za samochodem z jabłkiem, LOP, WGR, WLI, KR, TSA nie wiem czy walą na Samborzec czy Koprzywnicę. Dawno takiego ruchu nie widziałem. Gratuluje zakładom kolejnej udanej akcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Roman wgr Napisano 11 Grudnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudnia 2021 Jak tam chłopy? Sypiem te kopce i zwykłe chłodnie czy czekamy? Jaśnie wielmozne Kozietuły władcy przemysłu w całej galaktyce już podpuche rzucily że od wtorku środy ma tanieć. Ja czekam,zobaczymy, 30 groszy nie zrobią tak więc dużo i tak nie ma do stracenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lech Napisano 11 Grudnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudnia 2021 Maja obniżyć a u nas skupowy męczy żeby po 51 mu wysypać przy niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sjs Napisano 11 Grudnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudnia 2021 co tydzień ta sama akcja a dalej niektorzy sie nabieraja, ja niepaniemaju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 11 Grudnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudnia 2021 2 godziny temu, Gość sjs napisał: co tydzień ta sama akcja a dalej niektorzy sie nabieraja, ja niepaniemaju Nie sypia .To chociaż na wiosnę się kasę wezmie za deser.Trzeba być wytrwałym a nie sypać na przemysł w gródniu dobre jabłko.Teraz wiosna zapłaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lkr Napisano 11 Grudnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudnia 2021 4 godziny temu, Gość nok napisał: Na obwodnicy Sandomierza samochód za samochodem z jabłkiem, LOP, WGR, WLI, KR, TSA nie wiem czy walą na Samborzec czy Koprzywnicę. Dawno takiego ruchu nie widziałem. Gratuluje zakładom kolejnej udanej akcji. Z lop sporo polecialo od Miłosza i Krzyśka. Wgr to dużo Kera i viptrans sle . TSA to w większości od bilmara mogly jechać. Ale WLI to nie wiem skąd.. tam przeważnie podstawia się wgr lub wgm albo TSA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ni mo japka Napisano 12 Grudnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudnia 2021 12 hours ago, Guest Gość said: Nie sypia .To chociaż na wiosnę się kasę wezmie za deser.Trzeba być wytrwałym a nie sypać na przemysł w gródniu dobre jabłko.Teraz wiosna zapłaci jest tyle tego jablka ze nawet jak 1/3 wysypia to i tak starczy na deser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Janek Napisano 12 Grudnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudnia 2021 Dziś umowione 0.50gr netto i jutro sypiemy . Także bajki o obniżkach możecie sobie włożyć między książki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ggg Napisano 12 Grudnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudnia 2021 Czekam na 60gr i mój idared idzie na d*pa nie 200 ton nie będę bo trzymał zostawię lepsze na później na eksport. Mi 60 gr wystarczy żeby to sypać nie oczekuje więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość guest Napisano 12 Grudnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudnia 2021 58 minutes ago, Guest Janek said: Dziś umowione 0.50gr netto i jutro sypiemy . Także bajki o obniżkach możecie sobie włożyć między książki to może jednak podwyżka a nie obniżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość nok Napisano 12 Grudnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudnia 2021 Jako że miałem do załatwienia sprawę w okolicy zajechałem pod przetwórnię w Samborcu i Koprzywnicy. W Samborcu 2 składy na zakładzie i na placu 12 zostawionych kontenerów, w Koprzywnicy baseny pełne, 1 się sypał kolejki zero. Na tablicach skupów ceny brak, jedynie w Obrazowie pod kościołem 0,48. Także przy składzie 0,50 nikt łaski robić nie powinien. Ktoś mi powie ile wchodzi w taki kontener? 15 ton? więcej? bo nigdy w nie nie sypałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość SANDOMIERZ Napisano 12 Grudnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudnia 2021 24 minuty temu, Gość nok napisał: Jako że miałem do załatwienia sprawę w okolicy zajechałem pod przetwórnię w Samborcu i Koprzywnicy. W Samborcu 2 składy na zakładzie i na placu 12 zostawionych kontenerów, w Koprzywnicy baseny pełne, 1 się sypał kolejki zero. Na tablicach skupów ceny brak, jedynie w Obrazowie pod kościołem 0,48. Także przy składzie 0,50 nikt łaski robić nie powinien. Ktoś mi powie ile wchodzi w taki kontener? 15 ton? więcej? bo nigdy w nie nie sypałem. Okolo 15 ton, zależy od czubka. Równo z brzegiem to blizej 14, ale jak jabłko drobne to udawało się i 16 ton przekroczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pawel Napisano 12 Grudnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudnia 2021 15 godzin temu, Gość Gość napisał: Nie sypia .To chociaż na wiosnę się kasę wezmie za deser.Trzeba być wytrwałym a nie sypać na przemysł w gródniu dobre jabłko.Teraz wiosna zapłaci Jak juz wiosna zaplaci to proponuje zainwestowac w slownik ortograficzny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jack Napisano 12 Grudnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudnia 2021 1 godzinę temu, Gość nok napisał: Jako że miałem do załatwienia sprawę w okolicy zajechałem pod przetwórnię w Samborcu i Koprzywnicy. W Samborcu 2 składy na zakładzie i na placu 12 zostawionych kontenerów, w Koprzywnicy baseny pełne, 1 się sypał kolejki zero. Na tablicach skupów ceny brak, jedynie w Obrazowie pod kościołem 0,48. Także przy składzie 0,50 nikt łaski robić nie powinien. Ktoś mi powie ile wchodzi w taki kontener? 15 ton? więcej? bo nigdy w nie nie sypałem. 50gr zrobiło swoje, już leci jabłko ze zwykłych chłodni glostyr aidared. Opole lubelskie baseny pełne i 4 auta w kolejce. W zaglobie pełno WGR. Podobno do świąt mogą dociągnac do 55gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość JAcenty Napisano 12 Grudnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudnia 2021 Święta mają być ciepłe to rozkopiem ten nasze kopce, może 60gr będzie, narazie mróz trzyma, za twardo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość s Napisano 12 Grudnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudnia 2021 3 godziny temu, Gość Jack napisał: 50gr zrobiło swoje, już leci jabłko ze zwykłych chłodni glostyr aidared. Opole lubelskie baseny pełne i 4 auta w kolejce. W zaglobie pełno WGR. Podobno do świąt mogą dociągnac do 55gr Na razie chyba nikt nie daje więcej niż 50 groszy.Podobno ma dociągnąć do 55gr.,podobno do 60gr.,i podobno do 40gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość JAru Napisano 13 Grudnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudnia 2021 13 godzin temu, Gość Gość s napisał: Na razie chyba nikt nie daje więcej niż 50 groszy.Podobno ma dociągnąć do 55gr.,podobno do 60gr.,i podobno do 40gr. 51 na 100% można dostać przy aucie pełnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość guest Napisano 13 Grudnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudnia 2021 1 hour ago, Guest JAru said: 51 na 100% można dostać przy aucie pełnym za mokry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość idaret Napisano 13 Grudnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudnia 2021 Dziś znowu jest cenna do góry ,tak więc zapomnijcie o spadku cwaniaki po 0,30 .Suchy można po 0,60 wyrwać .dziękuje i pozdrawiam wytrwałych i świadomych sadowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość andzej Napisano 13 Grudnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudnia 2021 26 minutes ago, Guest idaret said: Dziś znowu jest cenna do góry ,tak więc zapomnijcie o spadku cwaniaki po 0,30 .Suchy można po 0,60 wyrwać .dziękuje i pozdrawiam wytrwałych i świadomych sadowników. juz 60? gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kamil Napisano 13 Grudnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudnia 2021 60gr to chyba za goldena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sandomierz Napisano 13 Grudnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudnia 2021 Godzinę temu, Gość kamil napisał: 60gr to chyba za goldena? Golden +70 na obieranie to 90gr już dwa tygodnie temu płacił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi