Gość Janek wgr Napisano 26 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopada 2021 Cena nie spadnie za duże braki magazynowe surowiec schodzi jak nigdy wcześniej, tym bardziej że Chiny wypadły z gry kryzys tam mają energetyczny. Od nas przez Niemiecke firmy przechodzi towar do USA zmienił się przyjaciel handlowy wojkowi Samowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hkjhk Napisano 26 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopada 2021 2 hours ago, Guest Janek wgr said: Cena nie spadnie za duże braki magazynowe surowiec schodzi jak nigdy wcześniej, tym bardziej że Chiny wypadły z gry kryzys tam mają energetyczny. Od nas przez Niemiecke firmy przechodzi towar do USA zmienił się przyjaciel handlowy wojkowi Samowi. i obyś miał rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jaro Napisano 27 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopada 2021 Do tego słaby złoty sprawia że przetwórcy zarabiają takie kokosy na koncentracie, że byliby tu durniami obniżając cenę, jeszcze dołożą parę groszy i wyciągną rwanego idareda i inne tanie odmiany z przechowalni i zwykłej chłodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Fff Napisano 27 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopada 2021 Wydaje mi się że jak pójdzie wzrost to 50gr to do grudnia będzie po idarecie ,glosterze Ligol zielonego też wyciągnąć na taśmę bo mało ładnego jabłka w komorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał S Napisano 27 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopada 2021 W Sandomierzu dziś w dół. 4 grosze, wszędzie na zakładach kolejki się zrobiły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hjklhkl Napisano 27 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopada 2021 1 hour ago, Guest Fff said: Wydaje mi się że jak pójdzie wzrost to 50gr to do grudnia będzie po idarecie ,glosterze Ligol zielonego też wyciągnąć na taśmę bo mało ładnego jabłka w komorach ale masz fantazje tego badziewia jest tyle ze do czerwca bedziwe, nie martw sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość nok Napisano 27 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopada 2021 43 minuty temu, Michał S napisał: W Sandomierzu dziś w dół. 4 grosze, wszędzie na zakładach kolejki się zrobiły. W których zakładach te kolejki? bo jechałem dziś przez Koprzywnice i Samborzec i ledwo po pare składów. Z ilu na ile niby spadły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 27 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopada 2021 2 godziny temu, Gość nok napisał: W których zakładach te kolejki? bo jechałem dziś przez Koprzywnice i Samborzec i ledwo po pare składów. Z ilu na ile niby spadły? Ale dużo jeszcze na drzewach zostało .Chcą żeby to ludzie zerwali.Bo towaru potrzebują.Mają takie scanie że mogą i 1zł dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość nok Napisano 29 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopada 2021 Jak ceny w nowym tygodniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Adam Napisano 29 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopada 2021 42 gr zbierany z ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Spadowy Napisano 29 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopada 2021 25 minut temu, Gość nok napisał: Jak ceny w nowym tygodniu? Powiat grójecki chyba bez zmian, 0,4-0,44 zależy od układów i ilości. Najlepiej jednak podzwonić i popytać osobiście. Dużo wysypało się do niedzieli, podwórka puste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan dzban Napisano 29 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopada 2021 Lubelskie ceny od 0.43 do 0.46gr. łódki stoją wolne od kilkunastu dni. Towaru nie za wiele. Zapotrzebowanie ogromne. Sokpol kupił 70% tego co sobie zaplanował. Rauch ten ciągnie do samego końca jablko .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 29 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopada 2021 Grójec zwykły bez zmian, suchy do góry 2-3 grosze, zagrywki z tymi obniżkami były, trochę towaru wysypało się w wekend, dziś już puściutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość czesio pasi brzuch Napisano 29 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopada 2021 W Grójcu to jest mafia przemysłowa ,ciężko nawet się wkręcić komuś nowemu na przetwórnie z towarem. Jest jeszcze dużo tortu do podzielenia ,ale jest bardzo ciężko sprzedać na bliskie przetwórnie. No może w tej chwili to by może jakoś się wkręcił ,ale nie wiem. GRÓJEC 0.43. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Karol Napisano 29 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopada 2021 16 minutes ago, Guest czesio pasi brzuch said: W Grójcu to jest mafia przemysłowa ,ciężko nawet się wkręcić komuś nowemu na przetwórnie z towarem. Jest jeszcze dużo tortu do podzielenia ,ale jest bardzo ciężko sprzedać na bliskie przetwórnie. No może w tej chwili to by może jakoś się wkręcił ,ale nie wiem. GRÓJEC 0.43. ciekawe, co piszesz, w jakim sensie ciężko sie wkrecic na przetwórnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan dzban Napisano 29 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopada 2021 27 minut temu, Gość czesio pasi brzuch napisał: W Grójcu to jest mafia przemysłowa ,ciężko nawet się wkręcić komuś nowemu na przetwórnie z towarem. Jest jeszcze dużo tortu do podzielenia ,ale jest bardzo ciężko sprzedać na bliskie przetwórnie. No może w tej chwili to by może jakoś się wkręcił ,ale nie wiem. GRÓJEC 0.43. Od was z Grójca zaczęli wozić znowu do sokpol. Silverad, sadpol i jeszcze jedna firma. Cena 0.49gr rampa dla WGR na dziś. Dla LOP było 0.48gr. A Daniel z Czesławem coś kupują i was czy tylko co chwilę wrzucają ogłoszenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość nok Napisano 29 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopada 2021 A nie było już 50 na rampie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sandomierz Napisano 29 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopada 2021 Mokry 44 netto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość nok Napisano 29 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopada 2021 7 minut temu, Gość Sandomierz napisał: Mokry 44 netto W jakiej miejscowości i u kogo? Bo mój idared jeszcze dojrzewa na glebie a u mnie 40 tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jareo Napisano 29 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopada 2021 1 godzinę temu, Gość Jan dzban napisał: Od was z Grójca zaczęli wozić znowu do sokpol. Silverad, sadpol i jeszcze jedna firma. Cena 0.49gr rampa dla WGR na dziś. Dla LOP było 0.48gr. A Daniel z Czesławem coś kupują i was czy tylko co chwilę wrzucają ogłoszenia? Za nimi się nie terafi co jak i po ile, zbyt szybko to się tam zmienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sandomierz Napisano 29 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopada 2021 15 minut temu, Gość nok napisał: W jakiej miejscowości i u kogo? Bo mój idared jeszcze dojrzewa na glebie a u mnie 40 tylko Z podwórka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotrekkk Napisano 29 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopada 2021 17 minutes ago, Guest nok said: W jakiej miejscowości i u kogo? Bo mój idared jeszcze dojrzewa na glebie a u mnie 40 tylko na skupach jest po 40, jak masz caly samochod to zeby sprzedac za mniej niz 42 to sie musisz postarac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan dzban Napisano 29 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopada 2021 1 godzinę temu, Gość nok napisał: A nie było już 50 na rampie? Było ale Tomek obniżył ale za dwa dni moze być znów 50 albo 55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan dzban Napisano 29 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopada 2021 Gośka z Nieledwi najwięcej oferuje. Dziś 55 za 4 łódki dostał chłopak. I Taras dawał 55 ale tam kasa nie pewna bo przelewy z Dubaju czy Bombaju przychodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość nok Napisano 29 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopada 2021 A no to piszcie że 0,44 to cały samochód tyle to i mi mój skup da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi