Michał puzio Napisano 5 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwietnia 2021 Łukasz szczuchniak z wolki domaszewskiej nie placi za odebrany towar. W moim przypadku to kukurudza za 33tys zl. Sprawa jest u komornika. Radzę omijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom86 Napisano 7 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwietnia 2021 Mnie też oszukał, proszę o kontakt innych poszkodowanych, żeby razem dobrać mu się do d*py Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ant Napisano 14 Czerwca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwca 2022 Mnie tez oszukał, zabrał pieniądze a nie dokończył roboty tak jak się umawialiśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Milena Napisano 27 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwca Łukasz razem ze swoją siostrą Anną , zakładają działanosci tylko po to aby odebrac towar , nie zaplacic a sprzedać go dalej , Typowi handlarze co nie spłacają swoich długów. Ale wszystko do czasu myślę. Na każdego przychodzi pora. Pan Bóg nierychliwy ale sprawiedliwy, przekonają się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi